www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers

2512 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (336 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

adesso stelt Marieke Brinks aan als Head of Sales om groei in Nederland te versnellen

Amsterdam, 16 november 2020 – adesso Nederland heeft Marieke Brinks aangesteld als Head of Sales om de ambitieuze groeiplannen van het bedrijf gestalte te geven. Brinks brengt 17 jaar ervaring met zich mee in internationale sales en leiderschap, en was hiervoor onder andere werkzaam bij Bloomreach en Sogeti.

Het Duitse adesso heeft een een sterk financieel jaar achter de rug. Ondanks de huidige pandemie stelde het onlangs nog de financiële verwachtingen voor 2020 naar boven bij met een omzet van meer dan 500 miljoen euro em een brutowinst tussen de 55 en 65 miljoen euro. Daarnaast nam het bedrijf deze maand zijn vijfduizendste medewerker in dienst, waarmee het personeelsbestand binnen slechts drie en een half jaar ruim verdubbeld is. Jan Heuker, directeur van de Nederlandse tak van het bedrijf, heeft ondanks zijn turbulente eerste jaar eveneens groei in gedachten.

“Door de sterk veranderde markt en het vele thuiswerken zijn Nederlandse organisaties meer dan ooit bezig met het verhogen van hun efficiëntie,” zegt Heuker. “Wij leveren IT-systemen met naadloos geïntegreerde AI-componenten, die ze daarbij kunnen helpen.”

Om de Nederlandse salesorganisatie verder uit te bouwen en de propositie van adesso breder onder de aandacht te brengen, is Marieke Brinks aangesteld als Head of Sales. Ook zij ziet de mooie kansen voor adesso Nederland.

“Ik vind het een eer om te mogen helpen adesso Nederland tot een succes te maken,” zegt Brinks. “Het Duitse moederbedrijf heeft zoveel kennis en jarenlange ervaring in huis, waar wij op kunnen voortbouwen. We werken in Nederland al voor de Rabobank, en er is nog veel meer voor onze diensten, met name vanuit de financiële sector. Daar zal ook onze eerste focus liggen.”

Groei en overnames
Dat de groeiplannen van adesso serieus zijn, blijkt uit de recent aangekondigde meerderheidsbelangen die het bedrijf nam in drie Nederlandse IT-bedrijven, Blue4It, Codesquad en Bluefront. Deze werkmaakschappijen van Blue Group IT uit Nieuwegein zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van front- en backend-software voor banken, multinationals en overheden. Met de overname wordt de projectcapaciteit van adesso Nederland met 45 man uitgebreid, met name op het vlak van Java-development. Daarmee kan het zijn klanten in Nederland nog beter ondersteunen met lokale development-kennis en -expertise, in aanvulling op het lokale adesso-team en de ruim 4.000 experts in het Duitse hoofdkantoor.

“Door onze ontwikkelcapactiteit en salesteam In Nederland uit te bouwen, sorteren wij voor op een sterke groei in 2021,” stelt Heuker. “Marieke Brinks heeft veel management-ervaring in het grootmaken van kleine organisaties. Daarmee gaan wij er samen voor zorgen om adesso Nederland de komende jaren ook in Nederland tot een speler van formaat te maken.”

###

Over Adesso
Adesso is een toonaangevende Duitse IT-dienstverlener met 33 locaties in acht landen. Met een team van ongeveer 5.000 medewerkers werkt het bedrijf elke dag aan de succesvolle realisatie van de projecten voor zijn klanten. Het bedrijf stelt dat zakelijk succes het resultaat is van innovatieve ideeën, toekomstgerichte strategieën en perfect op maat gemaakte IT-oplossingen die bedrijven optimaal ondersteunen bij het aangaan van hun eigen specifieke uitdagingen. Daarbij gaat het altijd om de bijdrage van mensen die de juiste mix van technologische expertise en een diepgaand begrip van de specifieke business van de klant. Meer informatie: www.adesso.nl.

Marieke Brinks, Head of Sales bij adesso Nederland
Marieke Brinks, Head of Sales bij adesso Nederland
Laatste van adesso Nederland  
AI Technology Radar signaleert transitie naar geïntegreerde cloudgebaseerde AI-platformen

adesso stelt Marieke Brinks aan als Head of Sales om groei in Nederland te versnellen

adesso brengt kennis van AI-integratie in bedrijfsvoering naar Nederlandse markt
Geplaatst:
Verstreken tijd: 336 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
adesso Nederla.. contact  

Logo adesso Nederland

adesso Nederla.. sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92344 persberichten
- 6072 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10914 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers