www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (249 dagen geleden)
Bedrijf:

Trend Micro IPS-intelligentie integreert met AWS Network Firewall

Klanten krijgen vertrouwde beveiliging voor easy-to-manage, schaalbare netwerkbeveiliging

Amsterdam, 19 november 2020 - Trend Micro, leider in cloud security, kondigt vandaag aan dat het Launch Partner is voor AWS Network Firewall, een managed service die het gemakkelijk maakt essentiële netwerkbeveiliging te implementeren voor alle Amazon Virtual Private Clouds (Amazon VPC’s) op Amazon Web Services (AWS). Als Launch Partner heeft Trend Micro managed threat intelligence feeds van zijn cloud security-oplossing geïntegreerd om superieure bescherming mogelijk te maken in lijn met deze nieuwe AWS managed firewall-service.

Terwijl digitale transformatie wereldwijd versnelt, overwegen organisaties hoe zij hun cloudomgeving strategisch kunnen beschermen en tegelijkertijd schaalbaarheid kunnen behouden en frictie kunnen minimaliseren. Bekijk hier hoe Trend Micro continu werkt om easy-to-manage, schaalbare cloud beveiligingsoplossingen te bieden om AWS-klanten te ondersteunen als AWS Advanced Technology Partner.

Volgens Gartner hebben “organisaties in het verleden meer dan één firewall-merk ingezet op de perimeter of voor de gedemilitariseerde zone met als doel een overlap van mogelijkheden te bieden voor het geval niet op een enkel product vertrouwd kon worden. Terwijl dit argument enige verdienste heeft - achterdeurtjes en kwetsbaarheden komen regelmatig voor - zorgt het implementeren van meerdere firewalls voor een grotere complexiteit en de mogelijkheid op een menselijke fout, vermindert het de schaalbaarheid en verhoogt het de operationele kosten1.”

Trend Micro’s ingebouwde IPS-intelligentie inspecteert verkeer zodat de firewall potentiële bedreigingen kan stoppen voordat deze voet aan de grond krijgen in een virtuele private cloud. Samengevat, AWS en Trend Micro bieden een simpele en schaalbare service met betrouwbare bescherming die geen infrastructuur-beheer vereist.

“Onze klanten vragen om het vermogen netwerkbeveiliging op schaal te beheren, en we zijn blij dat we juist dat kunnen leveren”, zegt Andrew Thomas, General Manager, Perimeter Protection bij Amazon Web Services, Inc. “Deze lage frictie netwerk firewall-functionaliteit wordt versterkt door AWS Partners zoals Trend Micro, die extra beschermingslagen bieden voor klanten door een integratie met AWS Network Firewall.”

“We zijn er trots op klanten te helpen geavanceerde beveiligingsfuncties te adopteren met minder zwaar werk”, zegt Steve Quane, chief product officer bij Trend Micro. “De benadering van traditionele NGFW-leveranciers naar de cloud is niet schaalbaar geweest en heeft voor klanten onnodige problemen veroorzaakt. Nu AWS de frictie van klanten op de infrastructuurlaag vermindert, leggen we de lat voor baselinebescherming op netwerkniveau hoger door onze toonaangevende threat intelligence te leveren door integratie met AWS Network Firewall.”

Trend Micro biedt complete hybride cloud security-oplossingen om de beveiliging van zakelijke data in AWS-omgevingen te simplificeren. Dit omvat extra netwerkbeveiliging alsmede bescherming voor cloud-native services, file object storage en cloudgebaseerde applicaties. Trend Micro’s threat intelligence is gratis beschikbaar en eenvoudig te implementeren voor klanten van AWS Network Firewall.

1 Gartner, Control Network Security Complexity, Inefficiencies and Security Failures by Minimizing Firewall Diversity, March 27, 2020Over Trend Micro
Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity, zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen. Door gebruik te maken van meer dan 30 jaar aan security expertise, global threat research en voortdurende innovatie biedt Trend Micro veerkracht voor bedrijven, overheden en consumenten met connected oplossingen voor cloudworkloads, endpoints, email, IoT en netwerken.

Met meer dan 6.800 medewerkers in 65 landen en zeer geavanceerde wereldwijde threat intelligence, beveiligt Trend Micro de verbonden wereld waarin organisaties opereren. Kijk voor meer informatie op www.trendmicro.nl.Voor meer informatie

Trend Micro
Ilona van Ginkel
E-mail: ilona_van_ginkel@trendmicro.com

Whizpr
Paul Maris / Martine Korthals
Tel: 0317 410 483
E-mail: trendmicro@whizpr.nl
Laatste van Trend Micro  
Bijna een kwart van de verkochte exploits in de criminele onderwereld zijn meer dan drie jaar oud

Trend Micro-onderzoek: ‘pas op voor ransomware die zich richt op industriële systemen’

Trend Micro brengt moderne ransomware-aanvallen van Nefilim in kaart
Geplaatst:
Verstreken tijd: 249 dagen
Trend Micro contact  

Logo Trend Micro

  020 - 2182270
  www.trendmicro.nl
Trend Micro sociaal  


Trend Micro tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau