Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (256 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Thales Cyber Defense krijgt vergunning voor digitaal forensisch onderzoek

  • Door het ontvangen van een vergunning voor het uitvoeren van digitale fraudeonderzoeken voegt Thales Nederland opsporingsonderzoeken toe aan het aanbod van cyberdiensten en -oplossingen.
  • In lijn met cybercriminaliteit neemt ook de behoefte aan rechtsgeldig onderzoek toe. Thales forensische specialisten kunnen organisaties nu helpen bij het zoeken naar gerechtigheid en duidelijkheid, door gebruik te maken van de cyberexpertise en het internationaal netwerk van experts.
Huizen - Het Nederlandse Ministerie van Justitie en Veiligheid heeft het mondiale hightechbedrijf Thales de vergunning verleend om als particulier recherchebureau te opereren. Thales voegt daarmee recherchewerk toe aan het cybersecurity portfolio. De behoefte aan rechtsgeldige forensische onderzoeksrapporten neemt toe als gevolg van toenemende cybercriminaliteit. Organisaties die slachtoffer worden van fraude, een overtreding van het concurrentiebeding, data diefstal en hacks, kunnen nu door Thales nog beter worden ondersteund om bewijslast te verzamelen voor een eventuele aangifte en/of een rechtszaak.

Thales heeft een lange geschiedenis in het ondersteunen van organisaties bij de bescherming en verdediging tegen cyberaanvallen. Thales biedt haar klanten nu een nieuwe dienst aan: onderzoek doen naar wat er exact gebeurd is, de eventuele dader en het verzamelen van bewijslast. Om een vergunning te krijgen voor het uitvoeren van privéonderzoeken dient een bedrijf zich volledig te houden aan strikte regels en voorschriften, waaronder de privacycode van de Nederlandse Beveiligingsbranche (NVB), de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Particuliere Beveiligingsorganisaties en Wet opsporingsinstanties (Wpbr) met bijbehorende regeling (Rpbr). Daarnaast heeft degene die een onderzoek begeleidt, toestemming nodig van de Minister van Justitie en Veiligheid om dergelijk werk te mogen doen.

“Steeds meer bedrijven worden geconfronteerd met de uitdaging van cybercriminaliteit, in de vorm van fraude, phishing of bedrijfsspionage. Hierdoor stijgt de vraag naar digitaal forensisch onderzoek in het kader van strafzaken. Bij Thales kunnen we aan deze groeiende behoefte voldoen, omdat onze hoogopgeleide cyberspecialisten toonaangevend zijn in het identificeren en interpreteren van bewijsmateriaal. Dit kan vervolgens als bewijslast gebruikt worden voor het doen van aangifte of in een rechtszaak. Onderzoeken worden met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd om organisaties te voorzien van solide, rechtsgeldige rapporten waarmee ze de daders voor de rechter kunnen brengen. Het is een dienst die we met trots toevoegen aan ons portfolio”, aldus Oscar van Os, Manager Security Operations Center, Thales.

Om optimale service te bieden aan internationale organisaties, kan Thales gebruik maken van het wereldwijde netwerk van forensische specialisten binnen de organisatie. Deze experts worden continu getraind en opgeleid. Op deze manier biedt Thales een nog completer aanbod en wordt de digitale weerbaarheid van haar klanten vergroot.
Laatste van Thales  
Thales en Google breiden samenwerking uit

Meerderheid bedrijven maakt zich na een jaar nog steeds zorgen over cybersecurity bij werken op afstand

Thales en Senetas lanceren quantum bestendige netwerk encryptie-oplossing
Geplaatst:
Verstreken tijd: 256 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Thales contact  

Logo Thales

Thales sociaal  


Thales tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers