www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2501 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (74 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Edelman

BT lanceert een nieuwe generatie van op software gebaseerde netwerkdiensten met VMware

Klanten profiteren van nog meer flexibiliteit en keuzevrijheid nu BT zijn netwerken optimaliseert voor cloud-diensten

BT kondigt vandaag de lancering aan van een nieuwe generatie van cloud-geoptimaliseerde beheerde netwerkdiensten. Hiermee wordt de keuze van multinationale klanten voor op software gebaseerde connectiviteitsoplossingen uitgebreid. De eerste dienst, gebaseerd op de toonaangevende VMware SD-WAN, is wereldwijd inzetbaar voor klanten en nu al in gebruik. Conventionele WAN (wide area networking)-oplossingen vereisen dat bij elke locatie van de klant vendorspecifieke hardware wordt geïnstalleerd. De nieuwe managed service van BT is gemaakt voor generieke hardware, die een ruim assortiment aan op software gebaseerde netwerksystemen van verschillende leveranciers kan ondersteunen.

Met bijna 70 verschillende SD-WAN-oplossingen op de markt kan het maken van een keuze overweldigend zijn. De consultants van BT kunnen klanten helpen bij het vinden van de oplossing die het beste past bij hun behoeften. Daarnaast kunnen ze advies geven op het gebied van security en bieden ze verschillende mogelijkheden aan om te voldoen aan het eigen veiligheidsbeleid van de klant.

De dienst kan door BT op afstand worden (mede)-beheerd vanaf het nieuwe digitale serviceplatform. Dit geeft klanten één overzicht van hun volledige netwerk en verschillende opties voor het uitvoeren van beheersmaatregelen.

Volgens Andrew Small, directeur van de wereldwijde portfolio bij BT: "Door onze nieuwe managed service is de keuze van klanten voor op software gebaseerde netwerkoplossingen verder uitgebreid. Het is op dit moment te verkrijgen met het toonaangevende VMware SD-WAN en wordt geleverd via ons nieuwe, digitale serviceplatform. De toepassing wordt volledig ondersteund door onze consultancydiensten om klanten te helpen de voordelen op het gebied van prestaties, agility en flexibiliteit te maximaliseren".

Sanjay Uppal, senior vice-president en general manager, Secure Access Service Edge (SASE) en SD-WAN business, VMware, zegt: "We kijken uit naar onze samenwerking met BT. Met onze samenwerking gaan we multinationale ondernemingen over de hele wereld helpen met hun digitale transformatie in deze ongekende tijden en daarna. Samen zetten we ons in om klanten een cloud-first, veiliger, geautomatiseerd en uitbreidbaar WAN-netwerk te bieden".

EINDE

Voor meer informatie:

BT
Boris Kaapke, Public Relations
Tel. +49 89 2600 8295
E-Mail: boris.kaapke@bt.com

Edelman
Nomi Meijs, Senior Account Executive
Tel. + 31 20 3010 980
E-Mail: nomi.meijs@edelman.com

Noot voor de redactie
VMware SD-WAN is een fundamenteel onderdeel van het VMware Secure Access Service Edge (SASE) platform dat zorgt voor kwaliteitsborging van applicaties, intrinsieke beveiliging en operationele eenvoud, en is ideaal voor organisaties die een sterk gedecentraliseerde personeelsbestand ondersteunen in deze ongeëvenaarde "work from anywhere" omgeving.

VMware en VMware SD-WAN zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van VMware, Inc. in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden. Alle andere merken en namen die hierin worden genoemd, kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke bedrijven.

Over BT
BT stelt zich ten doel de kracht van communicatie in te zetten voor een betere wereld. BT is één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen en is actief in 180 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de wereldwijde levering van netwerk gebaseerde IT-diensten; lokale, nationale en internationale telecommunicatiediensten aan zijn klanten voor thuisgebruik, op kantoor en onderweg; producten en diensten op het gebied van breedband, TV en internet, alsook convergente vast/mobiele producten en diensten. BT bestaat uit vier klantgerichte divisies: Consumer, Enterprise, Global en Openreach.

In het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2020, rapporteerde BT Group een omzet van 22.905miljoen Britse pond met een winst voor belasting van 2.353miljoen Britse pond.

British Telecommunications plc (BT) is een volledige dochteronderneming van BT Group plc waarin vrijwel alle bedrijfsonderdelen en activa van BT Group zijn verzameld. BT Group plc is genoteerd aan de effectenbeurs van Londen.

Bezoek voor meer informatie www.bt.com/about
Laatste van BT  
BT wint contract om Nederlandse diplomatieke missies over de hele wereld met elkaar te verbinden

BT lanceert een nieuwe generatie van op software gebaseerde netwerkdiensten met VMware

BT breidt digitale werkomgeving uit met Zoom
Geplaatst:
Verstreken tijd: 74 dagen
BT contact  

Logo BT

  088-2125194
  www.globalservices.bt.com
BT sociaal  


BT tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Offorte
Logo AtMost
Logo SoftApp BV
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo Boys with Brains
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Schneider Electric
Logo myBrand
Logo Thinkwise
Logo Dutchitchannel.nl
Logo NTT Ltd.
Logo Citrix
Logo Barracuda Networks
Logo Clarity Benelux
Logo Ictivity
Logo GTT Communications
Logo Sitecore
Logo Schneider Electric
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90177 persberichten
- 5880 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9515 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl