Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl

2514 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (312 dagen geleden)
Bedrijf:

Thycotic breidt zijn succesformule voor PAM en bescherming van thuiswerkers uit naar Nederland

Hoofddorp, 12 november 2020 -- Thycotic, leverancier van privileged access management (PAM)-oplossingen aan ruim 10.000 organisaties, waaronder 25 van de Fortune 100-ondernemingen, laat in Nederland sterke groei zien in 2020, zowel van de cloud-,on-premise en end-point oplossingen.

Thycotic maakt privileged access management toegankelijk voor bedrijven en instellingen, door een einde te maken aan het gebruik van ingewikkelde beveiligingstools. Het biedt organisaties PAM-oplossingen die productiviteit, flexibiliteit en beheereenvoud vooropstellen. Thycotic heeft een krachtig klantgericht model ontwikkeld dat voorziet in, gebruiksvriendelijke user interfaces en eenvoud qua installatie en configuratie.

Thycotic is als ‘leader’ in het ‘Gartner 2020 Magic Quadrant for Privileged Access Management’ gepositioneerd. Zijn PAM-oplossingen reduceren complexiteit en kosten en leveren organisaties daarmee direct toegevoegde waarde op. Dit waarborgt een breder draagvlak bij stakeholders en vergroot het vertrouwen in het vermogen van organisaties om zelf een PAM-programma te ontwikkelen en beheren.

Tim Hoefsloot, regional director Benelux & Nordics bij Thycotic, staat aan het hoofd van het team van Thycotic dat ondersteuning biedt aan lokale organisaties die zich zorgen maken over datalekken en de toenemende eisen van de wet- en regelgeving. Hij stuurt het team aan, ontgint kansen in de lokale markten en brengt structuur aan. Voorlichting en training spelen een cruciale rol binnen zijn benadering.

Naast Hoefsloot staat Peter Geytenbeek, manager EMEA voor Channels & Distribution. Geytenbeek is samen met zijn team verantwoordelijk voor de werving en ondersteuning van partners in de regio en de partneromzet. Geytenbeek stelt zich ten doel om de opmars van Thycotic in de Nederlandse markt te bevorderen door het opbouwen van een netwerk van stabiele, professionele en kennisrijke kanaalpartners in de regio. Deze partners variëren van gespecialiseerde niche-spelers op het gebied van cybersecurity tot grote systeemintegrators en managed service providers. Thycotic blijft verder bouwen aan een solide kanaalinfrastructuur om de tevredenheid van klanten te waarborgen tijdens alle stadia van de ontwikkeling en implementatie van PAM-oplossingen.

Beide professionals beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in de IT-sector. Ze deden deze ervaring op bij leveranciers van netwerk- en security-software die actief waren in de Benelux en andere Europese markten.

“Volgens Gartner zou Privileged Access Management bovenaan de agenda moeten staan van alle organisaties die de cyberrisico’s willen terugdringen. Het is verrassend om van organisaties te horen dat ze nog altijd geen onderzoek naar een PAM-tool hebben gedaan, laat staan dat ze er een hebben geïmplementeerd om datalekken of aanvallen op de infrastructuur te voorkomen”, zegt Hoefsloot. “Dit is van groot belang, zeker met het oog op het elk jaar groeiende aantal cyberaanvallen. Deze hebben de kwetsbaarheden in de IT-beveiliging van veel organisaties blootgelegd.”

Hoefsloot en zijn team stellen zich ten doel om de cyberrisico’s van middelgrote en grote organisaties en instellingen te minimaliseren. Met het steeds uitgebreidere aanbod van oplossingen van Thycotic en zijn flexibele aanpak van implementaties en maatwerk kunnen Nederlandse bedrijven en instellingen op eenvoudige en kostenefficiënte wijze accounts met speciale toegangsrechten veilig houden.

Over Thycotic
Thycotic is een vooraanstaande leverancier van cloudoplossingen voor privileged access management. Zijn beveiligingstools worden gebruikt door ruim 10.000 organisaties variërend van kleine bedrijven tot Fortune 100-ondernemingen. Ze stellen hen in staat om de risico’s rond gebruikersaccounts met speciale toegangsrechten te minimaliseren, ‘least privilege’-beleidsregels toe te passen, grip op applicaties te houden en hun overeenstemming met de richtlijnen aan te tonen. Thycotic maakt privileged access management van grootzakelijk niveau toegankelijk voor iedereen door een einde te maken aan de afhankelijkheid van ingewikkelde beveiligingstools en oplossingen aan te reiken die de productiviteit, flexibiliteit en beheereenvoud vooropstellen. Het in Washington, DC gevestigde Thycotic is wereldwijd actief. Het heeft vestigingen in Australië, Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Noot voor de redactie [niet voor publicatie]
Meer informatie over Thycotic kunt u opvragen bij:
Karianne Hoekstra
Zeekhoe Communicatie
M. +31 (0)6-460 80656
E. karianne@zeekhoe.nl
www.zeekhoe.nl
Laatste van Thycotic  
Onderzoek ThycoticCentrify: veel werknemers schuwen security-verantwoordelijkheid

Onderzoek Thycotic: dreiging AVG-boetes bepalen investeringsbeslissingen in cybersecurity

Thycotic breidt zijn succesformule voor PAM en bescherming van thuiswerkers uit naar Nederland
Geplaatst:
Verstreken tijd: 312 dagen
Thycotic contact  

Logo Thycotic

  +44 (0) 1777-712603
  thycotic.com
Thycotic sociaal  


Thycotic tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo Orange Cyberdefense
Logo GrassGreener Europe
Logo Workday
Logo NorthC Datacenters
Logo Extreme Networks
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92064 persberichten
- 6045 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10755 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com