www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureau
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (150 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: carolijn peelen bv

Shippeo levert Ewals Cargo Care ETA-innovatie voor verdere groei

Amsterdam/Parijs, 12 november 2020 - Shippeode Europese marktleider in real-time transport visibility oplossingen, heeft de krachten gebundeld met logistiek dienstverlener Ewals Cargo Care.

Ewals Cargo Care staat bekend om zijn intelligente systemen en processen en voortdurende innovatie om te voldoen aan de behoeften van klanten en partners in Europa en daarbuiten. Het bedrijf staat voor capaciteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en lokale expertise. Dagelijks verwerkt Ewals Cargo Care ongeveer 3.400 zendingen vanuit 33 kantoren verspreid over 15 landen.

Naast een eigen vloot trucks en trailers, werkt Ewals samen met honderden partners om maximale flexibiliteit en service te kunnen bieden voor alle vormen van multimodaal transport.

Zichtbaarheid van zendingen is een topprioriteit geworden om concurrerend te blijven in de supply chain-sector. Het platform van Shippeo voorspelt zeer nauwkeurige ETA's en geeft deze in realtime weer. De ETA-berekening voorspelt een nauwkeurig aflevertijdstip, zelfs als de zending via meerdere modaliteiten en trajecten op de eindbestemming komt. Hierdoor zullen klanten en zakenpartners van Ewals Cargo Care beter kunnen anticiperen op leveringen en zo de concurrentie voor blijven.

Ewals Cargo Care heeft een lokale en centrale vloot en biedt bedrijven overal ter wereld een innovatief, uniform product, waarbij het bedrijf een deel van de IT-oplossingen zelf bouwt en een deel overlaat aan experts zoals Shippeo.

Het moderne Shippeo platform maakt gebruik van Artificial Intelligence en Machine Learning en werd onder meer geselecteerd omdat het één enkele portal is die integreert met iedere oplossing van klanten en partners, inclusief andere real-time visibility platforms.

Bas Schoone, General Manager, BU Ewals Logistics Control en verantwoordelijk voor de implementatie van Shippeo binnen Ewals: "Ewals Cargo Care heeft Shippeo geselecteerd als preferred partner voor real-time visibility, want Shippeo biedt de meest complete oplossing die op de markt verkrijgbaar is. Bovendien is het team van Shippeo zeer klantgericht en staat het open voor onze veranderende eisen. De samenwerking zal ons in staat stellen onze operationele efficiëntie te verbeteren en - het belangrijkste - onze klanten een meer kwalitatieve en proactieve service te bieden!"

Dennis van Bodegom, Directeur Shippeo Noord-Europa: “Het is een voorrecht om samen te werken met Ewals Cargo Care - een prachtig familiebedrijf dat in de afgelopen eeuw groot geworden is door voortdurende innovatie. De multi-track en multimodale ETA-calculaties vormen een belangrijke onderscheidende factor, waardoor Ewals Cargo Care een voorloper is.”

Over Ewals Cargo Care
Familiebedrijf Ewals Cargo Care werd in 1906 opgericht door Alfons Ewals. Het bedrijf werd bekend door zijn transport van en naar het Verenigd Koninkrijk, met name voor de auto-industrie. Meer dan 100 jaar en 3 generaties later heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een full-service logistieke speler met een breed dienstenpakket in een groot aantal sectoren, waaronder de automotive, logistieke dienstverlening, consumptiegoederen, maak- en verpakkingsindustrie. Ewals Cargo Care organiseert volle- en deelvrachten, alsook projectladingen, optimaliseert en houdt toezicht op logistieke operaties voor klanten via Control Tower-opstellingen, en voorziet in Value Added Logistics. De activiteiten van Ewals Cargo Care zijn gericht op Europa en - via partners - ook op de gebieden daarbuiten, met een speciale focus op Zuidoost-Azië. Ewals Cargo Care heeft een eigen vloot van meer dan 3.400 Mega Huckepack trailers, veelal met XLS systeem. Met dit type oplegger kan tot 100 kubieke meter vracht vervoerd worden via verschillende modaliteiten: weg, zee en spoor. De kracht van het multimodale Europese netwerk wordt versterkt door de lokale expertise en partnerships van Ewals. Vanuit 33 vestigingen, verspreid over 15 landen, worden dagelijks circa 3.400 ladingen vervoerd.

Voor meer informatie: www.ewals.com

Over Shippeo
Shippeo, de Europese marktleider in supply chain visibility, helpt internationale bedrijven om real-time logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en eindklanten continue monitoring en maximale nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden (ETA’s) voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen. Shippeo werd opgericht in 2014 en volgt meer dan 5 miljoen ladingen per jaar voor meer dan 60 toonaangevende klanten zoals Carrefour, Eckes-Granini, Faurecia, Saint-Gobain en Schneider Electric. Shippeo werkt met 140.000 vervoerders in meer dan 62 landen.

Voor meer informatie: www.shippeo.com

Foto's


Bas Schoone, General Manager, BU Ewals Logistics Control 


Dennis van Bodegom, Directeur Noord Europa bij Shippeo

Contact Ewals Cargo Care
Nicholas Demeyer, Manager Products & Solution Architect, nicholas.demeyer@nl.ewals.com, +31 6 10 95 28 64

Contact Shippeo
Dennis van Bodegom, Directeur Noord Europa, dennis.vanbodegom@shippeo.com, +31 6 51 33 73 46

Media contacts
Nathalie Deckers, Content Marketeer, nathalie.deckers@nl.ewals.com,+31 6 12 66 61 92

Carolijn Peelen, PR Benelux, carolijn@peelen.nu, +31 6 53 28 09 36
Laatste van Shippeo  
Real-time Transport Visibility leverancier Shippeo vestigt zich in Europese transporthoofdstad Rotterdam

Shippeo en Peripass bundelen hun krachten om de visibility van de weg tot de yard te vergroten

Nexans werkt samen met Shippeo aan real-time visibility van wereldwijde klant leveringen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 150 dagen
PR contact  

Logo carolijn peelen bv
Shippeo contact  

Logo Shippeo

  +31 20 799 16 19
  www.shippeo.com
Shippeo sociaal  


Shippeo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureau