www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (157 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Uniserver gaat samenwerking aan met Wasabi® Hot Cloud Storage voor levering nieuwe STaaS S3-oplossing

Nieuwe dienst biedt Uniserver-partners schaalbaarheid en de garantie van een Nederlands datacenter

Alkmaar, 11 november 2020 – Uniserver, de Nederlandse clouddistributeur, gaat een samenwerking aan met Wasabi Hot Cloud Storage, de internationale storageserviceprovider, voor het leveren van de nieuwe Storage-as-a-Service S3-dienst van Uniserver. Met de nieuwe oplossing biedt Uniserver managed service providers, independent software vendors en enterprise-klanten een flexibele, kostenefficiënte oplossing voor opslag van bestanden, archivering- en back-updata in de Nederlandse cloud.

Schaalbare object-based storage
De STaaS S3-oplossing is een aanvulling op de bestaande IaaS-dienstverlening van Uniserver, en biedt aanvullende storagevoorzieningen voor specifieke, data-intensieve toepassingen, zoals archivering. De dienst maakt gebruik van het door Amazon Web Services ontwikkelde S3-protocol voor object-based storage, en is daardoor volledig compatibel met andere S3-storagediensten. Dankzij de storagevoorziening van Wasabi Hot Cloud Storage biedt de nieuwe oplossing een S3-databucket voor object-based storage die flexibel schaalbaar is. De STaaS-data kan bovendien beveiligd worden door middel van immutable databuckets, waardoor wijzigen of verwijderen van data voorkomen kan worden.

Lokaal datacenter
Partners van Uniserver krijgen met de nieuwe oplossing beschikking over een lokale STaaS-voorziening, geleverd door een Nederlandse cloudprovider vanuit een datacenter in Amsterdam, met een beschikbaarheid van 99,9 procent. Daarnaast profiteren zij van een transparant kostenmodel. Zo maakt Uniserver geen onderscheid tussen storage tiers en werkt het zonder bijkomende kosten voor bijvoorbeeld netwerkverkeer.

“De nieuwe samenwerking met Uniserver is belangrijk vanwege de unieke waarde die zij toevoegen voor managed services providers en ons bedrijf”, zegt Richard Czech, Director EMEA Sales bij Wasabi Hot Cloud Storage. “Uniserver heeft veel kennis en ervaring in de markt en met Wasabi ‘hot cloud storage’ zijn ze in staat hun klanten te helpen om data veilig op te slaan in combinatie met optimale prijzen en prestaties. Dankzij de samenwerking kunnen we snel blijven groeien en opschalen in Europa.”

Ernst Kolmeijer, Lead Product Manager bij Uniserver: “Mijn collega’s Emile Schouwstra en Twan Sinnige ontmoetten Wasabi Hot Cloud Storage op VeeamON 2019 in Miami, dit is het bewijs dat netwerkevents mooie samenwerkingen op kunnen leveren. Wasabi Hot Cloud Storage is een internationale speler op het gebied van cloud storage, en we zijn trots om als een van de weinige Nederlandse organisaties met hen samen te werken. Een van de belangrijkste redenen voor de samenwerking is dat Wasabi Hot Cloud Storage zulke grote storageplatformen heeft dat de oplossing oneindige schaalbaarheid te bieden heeft, een belangrijk voordeel voor onze partners. Daarnaast verzekert Wasabi Hot Cloud Storage ons dat alle data in Nederland opgeslagen staat en blijft staan. Dat biedt ons en onze partners en klanten optimale betrouwbaarheid.”

# # #

Over Wasabi
Wasabi voorziet in eenvoudige, voorspelbare en betaalbare hot cloud storage voor bedrijven over de hele wereld. Het bedrijf helpt organisaties ongelimiteerde hoeveelheden data op te slaan en direct te raadplegen tegen slechts een vijfde van de prijs van de concurrentie. Wasabi maakt daarbij geen gebruik van complexe tiers of bijkomende kosten. Klanten over de hele wereld vertrouwen op Wasabi en het bedrijf wordt gezien als een van de snelst groeiende en meest visionaire technologiebedrijven. Het bedrijf is opgericht door Carbonite-medeoprichters en cloudstorage-pioniers David Friend en Jeff Flowers, en is gevestigd in Boston, de Verenigde Staten. Wasabi is een particulier bedrijf en heeft tot op heden 110 miljard dollar aan financiering binnengehaald. 

Volg Wasabi op TwitterFacebookInstagram en zijn blog.

Over Uniserver
Uniserver biedt IT-organisaties de vrijheid en zekerheid om te focussen op hun eigen kracht: waarde creëren voor klanten en eindgebruikers. Met de beste infrastructuur in Nederlandse datacenters, 99,98% uptime en de beste cloudoplossingen stelt Uniserver haar klanten in staat om innovatieve ICT-diensten voor hun klanten te ontwikkelen. Uniserver werkt intensief samen met haar partners om maximale toegevoegde waarde voor de eindklanten te realiseren. Als enige in Nederland werkt het bedrijf met een uniek partner-only-model. De partners van Uniserver zijn daarom daadwerkelijk partners en geen concurrenten. Al meer dan 150 IT-dienstverleners kozen voor Uniserver.
Laatste van Uniserver  
Uniserver benoemt Oliver Huber tot Senior Sales Manager

Uniserver Group en CloudNation bundelen krachten om dé cloudspecialist van Nederland te worden

Uniserver levert de nieuwe ‘cloudmotor’ van Soluno BC
Geplaatst:
Verstreken tijd: 157 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
Uniserver contact  

Logo Uniserver

  +31(0) 72 572 56 46
  info@uniserver.nl
  www.uniserver.nl
Uniserver sociaal  


Uniserver tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Arrow Electronics
Logo Databricks
Logo Avit Group
Logo Ctac N.V.
Logo Nextens
Logo reichelt elektronik
Logo Pure Storage
Logo Auth0
Logo Extreme Networks
Logo Rojo Consultancy
Logo Valid
Logo SurveyMonkey
Logo Schneider Electric
Logo NorthC Datacenters
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90871 persberichten
- 5955 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10109 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl