www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (77 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Archetype Agency BV

Schneider Electric pleit voor transformatie van de industrie met toekomstbestendige gebouwen

Schneider Electric, de leider in de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, introduceert zijn nieuwe Buildings of the Future-framework om de volledig digitale en elektrische wereld te gebruiken voor duurzamere, veerkrachtige, hyperefficiënte en op mensen ingerichte gebouwen. Het initiatief Buildings of the Future helpt enerzijds de industrie om aan milieu- en zakelijke verplichtingen te voldoen en anderzijds aan de verwachtingen van de gebruikers van het gebouw.

"Er zijn zowel oude als nieuwe behoeften die ertoe leiden dat de wereld anders over gebouwen gaat denken", zegt Laurent Bataille, executive vice president van de Digital Energy Division bij Schneider Electric. “Met de juiste ontwerpaanpak en inzet van nieuwe digitale technologieën kunnen we voldoen aan de behoeften van de planeet, investeerders, ontwikkelaars en gebruikers van gebouwen zonder compromissen te sluiten. Gebouwen spelen een cruciale rol in zowel onze economische als ecologische gezondheid en er is een kritieke behoefte aan aanpassing van industriële toepassingen voor bestaande en nieuwe gebouwen."

Bouw aan een duurzame toekomst
Grote zakelijke en duurzame vraagstukken dwingen de bouwsector om de rol die gebouwen spelen bij de CO2-uitstoot en kostbaar afval te onderzoeken. Gebouwen verbruiken volgens het IEA ongeveer 30% van de energie in de wereld via hun constructie en activiteiten en zijn verantwoordelijk voor bijna 40% van de jaarlijkse wereldwijde uitstoot van broeikasgassen. Maar er zijn nieuwe technologieën die deze statistieken kunnen omkeren.

Zo zijn er wereldwijd meer dan 30 miljoen medium-voltage schakelaars (MV) geïnstalleerd waarbij gebruikt gemaakt wordt van zwavelhexafluoride (SF6), een krachtig broeikasgas. In het kader van het Green Premium-programma heeft Schneider Electric MV-schakelapparatuur ontwikkeld die zuivere lucht gebruikt in plaats van SF6-gas, om gebouwen een boost te geven op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. Nieuwe technologieën en het volledig digitale en elektrische Buildings of the Future-initiatief helpen de wereld de strijd tegen klimaatverandering te winnen.

Bouwen aan veerkracht
De behoefte aan veerkrachtige gebouwen is nog nooit zo groot geweest. Gebouweigenaren en facility managers van kritieke faciliteiten en commerciële gebouwen hebben de taak om de operationele activiteiten soepel te laten verlopen en een betere gebruikerservaring te bieden. In het Covid-19-tijdperk is het een grote uitdaging om je continu aan te passen aan nieuwe obstakels in tijden van crisis die van invloed zijn op de bedrijfscontinuïteit, bedrijfsprioriteiten, het personeelsbestand en de operationele budgetten. Nieuwe mogelijkheden kunnen de veerkracht van gebouwen aanzienlijk vergroten. EcoStruxure Power digitaliseert bijvoorbeeld de elektrische infrastructuur om betrouwbaarheid te leveren, de uptime te verhogen en netwerken te stabiliseren met harmonische controle, ononderbroken voedingen en mitigatieoplossingen. De Connected Room-oplossing moderniseert en maakt de infrastructuur van het gebouw toekomstbestendig door eenvoudig ruimtes anders in te in delen en op te schalen gedurende de hele levenscyclus van een gebouw. Beide oplossingen verbeteren de veerkracht en het vermogen van een gebouw om zich aan te passen, te groeien en te evolueren.

Profiteer van een hyperefficiënt gebouw
Gebouwen moeten hyperefficiënt worden ingericht, van het ontwerp- en bouwproces tot de onderhouds- en operationele fasen van hun levenscyclus. Het begint in de vroege stadia met RIB-software. Projectstakeholders kunnen met deze software real-time samenwerken aan ondernemingsbrede projecten in de cloud tijdens de hele bouwlevenscyclus: van ontwerp, planning en budgetten tot de modulaire constructie en financieel beheer.

Als een gebouw eenmaal operationeel is, moeten alle systemen binnen een gebouw (inclusief de elektrische distributie en HVAC-systemen) flexibel genoeg zijn om te reageren op complexe omstandigheden en de mogelijkheid bieden tot risico- en kansenanalyses. Deze risico-/opbrengstberekening kan alleen plaatsvinden als de gebouwbeheerder over voldoende gegevens en gedetailleerde controleniveaus beschikt om het gebouw optimaal te laten functioneren en aan te passen aan veranderende omstandigheden. Het EcoStruxure Building open innovatieplatform biedt oplossingen die stroomverdeling en beheer, gebouwautomatisering en IT-systemen verenigen om gegevens vast te leggen en te analyseren voor beter onderbouwde beslissingen en een hogere mate van efficiëntie.

Stimuleer de productiviteit met een gebouw waar de mens centraal staat
De wereldbevolking brengt het grootste deel van zijn tijd binnenshuis door. In werkelijkheid wordt geschat dat we zelfs bijna 90% van ons leven binnen doorbrengen. Hiermee vormen gebouwen het epicentrum voor de lucht die we inademen en de mensen met wie we omgaan. De verwachtingen die medewerkers, patiënten, studenten en gasten hebben van gebouwen stijgen alleen maar en worden gedreven door zingeving en cultuur. Hierom worden mensgerichtheid, en vervolgens gezondheid en welzijn, de onderscheidende factoren voor eigenaren, beheerders en huurders van gebouwen. Schneider Electric heeft daarom oplossingen zoals EcoStruxure Workplace Advisor en de Engage Enterprise App die beide digitale bouwomgevingen creëren, het comfort verbeteren en de ruimte optimaliseren. EcoStruxure Building Advisor, een reeks analytische monitoringsdiensten, helpt om jouw HVAC-systemen te beheren en zorgt ervoor dat de lucht goed stroomt.

Om meer te weten te komen over het Building of the Future-initiatief, bezoek de Buildings of the Future website.

Over Schneider Electric
Het doel van Schneider is om iedereen in staat te stellen het meeste uit onze energie en hulpbronnen te halen en zo vooruitgang te boeken en verduurzaming te garanderen voor iedereen. We noemen dit Life Is On.

Onze missie is om jouw digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie.

We stimuleren digitale transformatie door de integratie van toonaangevende proces- en energietechnologieën, eindpunt-naar-cloud-verbindende producten, bedieningselementen, software en diensten gedurende de gehele levenscyclus. Hierdoor wordt geïntegreerd bedrijfsbeheer mogelijk gemaakt voor huizen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.

Van alle internationale bedrijven zijn wij het meest lokaal actief. We zijn voorstanders van open standaarden en partnerschap in ecosystemen waarbij de passie voor onze gedeelde inclusieve en krachtige waarden en een betekenisvol doel naar voren komen.

https://www.se.com/nl/nl/
Laatste van Schneider Electric  
Technische innovatie in de bouw: Begin met het juiste team

Voorkom het verspreiden van desinformatie met Easyscreen

Red Hat introduceert data resilience voor Enterprise Kubernetes-applicaties

Techone versterkt positie op gebied van hosting door overname Qweb

Gedoe rondom werkgeversverklaring avondklok verleden tijd voor iedere werkgever dankzij Visma | Raet

Heinen & Hopman kiest Medius voor geautomatiseerde factuurverwerking

Nederlander ziet geen plek voor zichzelf op kansrijke technische arbeidsmarkt

Haal meer plezier uit je PS5® en Xbox®: optimaliseer je online verbinding

Ivanti erkend als leider in de IDC MarketScape voor Worldwide UEM Software 2020-2021

Loogisch en MCS slaan handen ineen voor intensieve samenwerking op het gebied van Private LTE en Managed IoT

DataCore Software neemt Caringo over en voegt object storage toe aan zijn software-defined portfolio

Webfleet Solutions en Lytx bieden samen geïntegreerde videotelematica-oplossing

Kaspersky’s IT-beveiligingsaanbevelingen voor bedrijven in 2021

Western Digital en Qumulo ondersteunen Institute for Health Metrics and Evaluation met 2 petabyte

Diverzio en Local2Local slaan handen ineen

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis bespaart 600.000 euro aan operationele kosten per jaar dankzij Mendix low-code platform
QuandaGo stelt Patrick van Eerden aan als Chief Financial Officer

Belastingdienst gunt BPSOLUTIONS aanbesteding voor Managed SAP HANA-infrastructuur

Schneider Electric uitgeroepen tot meest duurzame bedrijf ter wereld door Corporate Knights

NAVO kiest Thales voor levering eerste defence-cloud voor strijdkrachten

Johan Looijmans start als SAP Business Architect bij myBrand

Holland Capital investeert in cards PLM Solutions

CaptureTech gaat samenwerking aan met gitaargigant Gibson Europe

Rabobank komt getroffen mkb tegemoet met aangepaste pintarieven

Twee unieke IT-bedrijven creëren samen een complete IT-infrastructuur

Doculayer.ai maakt 5 belangrijkste trends op het gebied van intelligente documentverwerking bekend

Sogeti benoemt Miranda van Putten tot nieuwe HR-directeur

JADS onderzoekt data science en ondermijnende criminaliteit in nieuw Centrum voor de studie van Ondermijning

Celonis stelt nieuwe Chief Marketing Officer en Chief Design Officer aan

Fraudehelpdesk: meer dan 41 miljoen aan fraude gemeld in 2020

TIE Kinetix benoemt nieuwe Managing Director TIE Kinetix France SAS
Geplaatst:
Verstreken tijd: 77 dagen
PR contact  

Logo Archetype Agency BV
Schneider Elec.. contact  

Logo Schneider Electric

  +31(0)23 5 124 124
  www.schneider-electric.nl
Schneider Elec.. sociaal  


Schneider Elec.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Offorte
Logo AtMost
Logo SoftApp BV
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo Techone B.V.
Logo Medius
Logo MCS B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Boys with Brains
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Medius
Logo Techniekopleiding.nl
Logo devolo
Logo Ivanti
Logo BPSOLUTIONS
Logo Schneider Electric
Logo Thales
Logo myBrand
Logo Pegasystems
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Schneider Electric
Logo myBrand
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90207 persberichten
- 5886 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9542 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl