www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers

2512 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (341 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel ondersteunt mkb’ers in zwaar weer met verbeterde security firewall portfolio

Nieuwe USG FLex firewalls met firmware ZLD 4.60 bieden aanzienlijke prestatieverhoging en sterkere verdediging voor mkb netwerkbeheerders

Hoofddorp, 11 november 2020 - Zyxel Networks, leider in het leveren van veilige, AI- en cloud-aangedreven bedrijfs- en thuisnetwerkoplossingen, introduceert vandaag twee nieuwe firewalls, de USG FLEX 100W en USG FLEX 700, evenals de firmwareversie ZLD 4.60, die belangrijke verbeteringen biedt voor beveiligingsfirewalls. Samen geven ze het MKB de kracht en flexibiliteit om zich te beschermen tegen geavanceerdere cyberbedreigingen en om de bedrijfscontinuïteit in de huidige tijd te behouden.

Volgens een onlangs gepubliceerd rapport van ENISA over het bedreigingslandschap in 2020 blijft het aanvalsoppervlak in cybersecurity zich uitbreiden nu we een nieuwe fase van digitale transformatie in zijn gegaan. De COVID-19 pandemie heeft het tempo van de digitalisering versneld, waarbij veel bedrijven bijna van de ene op de andere dag overstappen op een volledig thuiswerkmodel, in een poging om de activiteiten draaiende te houden. Deze snelle verandering heeft het mkb onder druk gezet om ervoor te zorgen dat het beveiligingsniveau van het netwerk optimaal blijft en dat het beperkte budget en de middelen op de juiste manier worden ingezet.

Groeiend USG FLEX-assortiment biedt alles wat mkb nodig heeft, in één doos
Om de mogelijkheden voor het mkb te vergroten, heeft Zyxel twee nieuwe beveiligingsfirewalls onthuld als onderdeel van het uitgebreide USG FLEX-assortiment. Hieronder vallen de USG FLEX 100W, een instapmodel firewall met een ingebouwde WiFi-functie, en USG FLEX 700, een high-end firewall die tot 800 gelijktijdige apparaatlogins kan beheren. Naast robuuste, schaalbare netwerkbeveiliging voor het mkb biedt de USG FLEX-serie ook VPN-toegang op afstand, WiFi-access point management en uitgebreide hotspotfuncties om te voldoen aan de zakelijke behoeften. Dit alles vanuit één doos.

SSL-inspectie prestatieverhoging
Bovendien zorgen nieuwe software-uitbreidingen van de ZLD 4.60-firmware voor een drie- tot vijfmaal snellere SSL-inspectiedoorvoer* dan de vorige versie. Dit betekent dat gebruikers krachtigere prestatieniveaus kunnen behalen met hun bestaande hardware, waardoor de prestaties op het gebied van encryptie/decryptie toenemen en de tijd die nodig is voor het genereren van certificaten wordt verbeterd. 

Geharde beveiliging met TLS 1.3 ondersteuning
De verbeteringen van SSL-inspectie ondersteunen nu ook de nieuwste versie van het Transport Layer Security (TLS)-protocol voor het beveiligen van internetverbindingen tussen servers en clients. Ondersteuning van het TLS 1.3-protocol biedt Zyxel-gebruikers meer veiligheid, prestaties en privacy om zich te verdedigen tegen steeds geavanceerdere cyberbedreigingen.

Uitgebreide reputatiedienst
Naast de bestaande IP-reputatie en URL-reputatiediensten wordt ZLD 4.60 ook geleverd met een DNS-reputatiedienst van McAfee. Deze drie diensten, die beschikbaar zijn in de ATP-serie van Zyxel, vormen samen een uitgebreide en robuuste oplossing die voorkomt dat gebruikers bekende domeinen bezoeken die kwaadaardige inhoud hosten en de toegang tot specifieke sites blokkeren. Analyse van de reputatieservice kan eenvoudig worden beheerd binnen Zyxel’s SecuReporter-dashboard, om netwerkbeheerders te helpen op de hoogte te blijven van onveilige domeinen, bedreigingen en query’s.

“Nu meer dan ooit zijn mkb’ers op zoek naar effectieve manieren om de toekomst van hun bedrijf op de lange termijn veilig te stellen en tegelijkertijd een thuiswerknetwerkomgeving te beheren om de activiteiten in onvoorspelbare tijden te stabiliseren”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel bij Zyxel Benelux. “De twee nieuwe USG FLEX-firewalls en de verbeterde beveiligingsfuncties van de ZLD 4.60-firmware zorgen voor de nodige gemoedsrust. Het maakt niet uit wat hun middelen of budget zijn, mkb’ers kunnen met deze firewalls een robuuste, betrouwbare en schaalbare gateway-connectiviteitsoplossing opzetten.”    

Voor meer informatie zie: https://www.zyxel.com/products_services/USG-FLEX-Firewall-USG-FLEX-100W/

*HTTPS-protocol met de standaardinstellingen van het apparaat – firewallroutering, NAT en ADP – ingeschakeld.

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN. en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals M7 (onder andere Online, Canal Digitaal) en T-Mobile biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl
Laatste van Zyxel  
Zyxel voegt bescherming tegen cyberaanvallen toe aan Nebula Cloud Networking-oplossing

Zyxel breidt activiteiten uit in België en Luxemburg

Zyxel helpt gebruikers volledige potentieel van next-gen apparaten te benutten met nieuwe Multi-Gigabit switches
Geplaatst:
Verstreken tijd: 341 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92344 persberichten
- 6072 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10914 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers