www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (220 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

SAP-partners Serac en Xperi gaan fuseren

Nieuwe organisatie biedt middensegment one-stop-shop voor SAP-oplossingen

Boxtel/ Utrecht, 9 november 2020 - SAP-partners Serac en Xperi gaan fuseren. Met het samengaan van de bedrijven uit Utrecht en Boxtel ontstaat een one-stop-shop voor middelgrote organisaties die door het inzetten van SAP-oplossingen slimmer en efficiënter willen werken. Om de internationale groei-ambities van Serac en Xperi waar te maken wordt bovendien bekendgemaakt dat investeerder Mentha Capital een belang neemt in de nieuwe organisatie.

Met de fusie tussen de twee Gold-partners van SAP worden jarenlange ervaring in verschillende branches en zeer specialistische kennis samengebracht in één organisatie. Voor klanten van Serac en Xperi en andere bedrijven in het middensegment, betekent dit dat zij toegang krijgen tot het complete portfolio SAP-oplossingen en dat zij profiteren van de bijbehorende diepgaande expertise.

“We zijn de laatste jaren sterk gegroeid en zien meer mogelijkheden om onze activiteiten nog verder uit te bouwen”, zegt, Peter Geelen managing director van Xperi. “Om dit te bewerkstelligen hebben we verschillende opties overwogen. Een fusie met Serac bleek de meest logische stap. Het portfolio is complementair en net zoals Xperi onderscheidt Serac zich met een zeer sterke klantgerichtheid.

Ik zie er dan ook naar uit om samen te bouwen aan een solide organisatie waarmee we de Europese middenmarkt kunnen voorzien van slimme SAP-oplossingen.”

Erik-Jan Kerremans, Managing Director van Serac: “De fusie met Xperi en de investering van Mentha Capital geven ons meer slagkracht om de kansen die we zien te benutten. We kunnen nu niet alleen onze dienstverlening aan bestaande klanten uitbreiden en nieuwe branches betreden, maar ook concreet vorm gaan geven aan het waarmaken van onze internationale ambities.”

Nieuwe proposities voor business value
Kerremans en Geelen gaan zich onder meer richten op de ontwikkeling van nieuwe proposities rond SAP BusinessOne, ByDesign en SAP S/4HANA. Het doel hiervan is om organisaties te helpen nog sneller te innoveren en resultaten te realiseren die business value opleveren. Haran Sold, partner bij Mentha Capital: "We geloven sterk in deze markt en de positie en het potentieel van SAP in het middensegment. Door Serac en Xperi te ondersteunen met kapitaal en kennis, zetten we in op het realiseren van een ambitieuze groeistrategie.”

De komende periode wordt onder meer benut om de fusie concreet vorm te geven. De huidige CEO’s van Serac en Xperi maken beide deel uit van het bestuur van de nieuwe organisatie.

image image
Peter Geelen, Xperi Erik-Jan Kerremans, Serac

image

Haran Sold, Mentha Capital

---------------

Over Serac
Serac is opgericht in 1973 en heeft zicht vanaf 2002 volledig gespecialiseerd in ERP-software van SAP. Het was de eerste SAP BusinessOne partner in Nederland en is ook SAP Gold partner. Serac levert aanvullende oplossingen op SAP BusinessOne voor groothandel, detailhandel en zakelijke dienstverlening. Klanten van Serac zijn onder meer Amac, Schaap en Citroen en internationale groothandel Keyser & Mackay. Meer informatie: https://www.serac.nl.

Over Xperi
Xperi levert SAP-oplossingen en dienstverlening aan voornamelijk middelgrote organisaties. In deze markt voerde Xperi al meer dan honderd SAP-implementaties uit en helpt het organisaties efficiënter te werken, betere prestaties te realiseren en onderscheidend vermogen te creëren. Xperi maakt deel uit van de SAP Premium Partner Council en is SAP Gold partner. Onder meer Festivaldi, GP Batteries, Woodvision en Vogel’s maken deel uit van het klantportfolio. Meer informatie: https://www.xperi.nl.
Laatste van Serac  
SAP-partners Serac en Xperi gaan fuseren
Geplaatst:
Verstreken tijd: 220 dagen
Serac contact  

Logo Serac

Serac sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl