Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (266 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

NTT ‘Future Disrupted’-voorspellingen voor 2021: de transformatieve impact van COVID-19 op de maatschappij

Disruptieve trends maken digitale transformatie essentieel voor bedrijven

Barneveld, 10 november 2020 NTT Ltd., de wereldwijde technology services company, heeft zijn ‘Future Disrupted: 2021’-rapport gepubliceerd, met daarin de voorspellingen van trends op het gebied van technologie. De voorspelde technologietrends die veranderingen teweeg zullen brengen, gecombineerd met belangrijke inzichten van NTT-experts, dienen als handleiding voor bedrijven die willen profiteren van wat deze technologieën te bieden hebben.

De disruptieve technologieën, waarvoor een voorspelling is gedaan voor 2021 en daarna, weerspiegelen de impact van COVID-19 op de versnelling van de digitale transformatie binnen de maatschappij. Volgens NTT zijn er vijf grote disruptieve technologieën die het potentieel hebben bedrijven te helpen security te optimaliseren, duurzame groei te ondersteunen en impact op het milieu terug te dringen.
  1. All-photonics networks (APN’s) voor wereldwijde communicatie: APN’s maken end-to-end informatie-uitwisseling mogelijk tussen het eindapparaat en de server. Ze zorgen voor een ultra-low power intensieve, duurzame communicatie-omgeving. 
  2. Cognitive Foundation-technologie (CF) verbindt en controleert alles: Het gecentraliseerde management en de flexibele toewijzing van ICT-middelen biedt de mogelijkheid om diverse sensorinformatie te integreren – voice, video, enzovoort – om IoT-initiatieven te ondersteunen.
  3. Digital twin computing (DTC) maakt voorspellende analytics mogelijk door echte en virtuele werelden te integreren: DTC test verschillende omgevingen door digital twins van ‘things’ en mensen vrij te kopiëren, combineren en uit te wisselen. Deze informatie wordt geïntegreerd in applicaties zoals verkeersprognosesystemen en kan nauwkeurige voorspellingen doen op het gebied van ziektebestrijding. 
  4. De evolutie van de ‘citizen developer’ en robotic process automation (RPA) verandert bedrijven: Low-code-/no-code-platformen gebouwd om iedereen businessapplicaties te laten creëren op basis van bedrijfsdata gaan het verschil maken voor bedrijven. De ‘citizen developer’-aanpak maakt ook gebruik van RPA om bepaalde businessprocessen te automatiseren, waardoor medewerkers meer tijd vrij hebben om te besteden aan belangrijkere taken.
  5. Quantum- en edge-computing introduceren een nieuw computing-tijdperk: Er kan meer rekenwerk lokaal aan de edge worden verricht, in plaats van in de centrale cloud, waar vertraging kan voorkomen. Het camerasysteem van een auto zou bijvoorbeeld beelden direct kunnen verwerken en herkennen in plaats van die informatie naar de cloud te sturen voor verificatie.
Hoewel deze disruptieve technologieën zelf nog heel even op zich laten wachten, zorgen deze trends op de kortere termijn voor de behoefte aan digitale transformatie. De trends maken het voor bedrijven mogelijk om te voorzien in superieure, meer verbonden, naadloze en positieve klant- en medewerker-ervaringen. Sterker nog, vanwege deze ontwikkelingen voorspelt NTT dat digitale transformatie in 2021 essentieel is voor bedrijven en dat ze simpelweg geen andere keuze hebben.

Volgens NTT’s 2020 Intelligent Workplace Report ligt een positieve medewerker- en klantervaring (EX en CX) in de toekomst aan de basis van bedrijfsstrategieën. Deze voorspelling wordt ondersteund door verder NTT-onderzoek, waarin 70,5 procent van de organisaties aangeeft dat een betere klantervaring de belangrijkste factor is voor het aanjagen van hun digitale transformatie.

Andy Cocks, Chief Go-to-Market Practices Officer bij NTT Ltd.: “Voor 2021 voorspellen we dat CX-succes afhankelijk zal zijn van een datagedreven en goed uitgewerkte strategie. De enorme hoeveelheden klantdata uit meerdere bronnen die door de meeste bedrijven worden geraadpleegd, vastgelegd en beheerd, zullen het komende jaar alleen maar groeien.”

Cocks vervolgt: “Automatisering zal ook een essentiële rol spelen in initiatieven op het vlak van medewerker-ervaring. NTT voorspelt vooruitgang in en de adoptie van RPA, machine learning en AI. Werkgevers moeten goed nadenken over de optimalisatie van het welzijn en de veiligheid van hun medewerkers. Identiteit, data en analytics, samenwerkingstools, security en automatisering gaan hiervoor de basis vormen.”

Tot slot is het belangrijk dat cybersecurity ten grondslag ligt aan alles dat wordt geïmplementeerd, omdat de impact hiervan op zowel klantloyaliteit als het welzijn van medewerkers vanaf 2021 nog groter wordt. Het Intelligent Workplace Report laat ook zien dat 83,2 procent van de organisaties de security volledig opnieuw heeft ingericht om in te spelen op de nieuwe manier van werken als gevolg van de pandemie. Training over nieuwe applicaties en de nieuwe manier van werken staat volgens het rapport lager op de agenda (slechts 42,8 procent van de organisaties regelt dit), wat zorgt voor een hoog risiconiveau. Medewerkers moeten geïnformeerd worden over geüpdatete securitypolicy’s (en het volgen van security-awarenessprogramma’s), hoe deze policy’s hen ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden – ongeacht hun locatie – en wat er van ze verwacht wordt. Dat is van groot belang om het gewenste gedrag te realiseren en – nog belangrijker – draagvlak te creëren als het gaat om cybersecurity. 

Meer informatie over de trends van 2021 en daarna is te vinden op de Future Disrupted- paginaOver NTT Ltd. 
NTT Ltd. is een toonaangevende wereldwijd opererende technologiedienstverlener. Wij werken samen met organisaties van over de hele wereld om met intelligente technologieoplossingen resultaten vorm te geven en te bereiken. Bij ons staat intelligent voor data-driven, verbonden, digitaal en veilig. Als wereldwijde ICT-provider hebben we meer dan 40.000 mensen in dienst in een diverse en dynamische werkomgeving in 57 landen. We doen zaken in 73 landen en leveren diensten in meer dan 200 landen en regio’s. Together we enable the connected future. 

Kijk voor meer informatie op https://hello.global.ntt/.
Laatste van NTT Ltd.  
NTT creëert ’s werelds grootste connected stadium en genereert een ‘digital twin’ van de Tour de France

Customer Experience: NTT recognized as Genesys Global Platinum partner

NTT Global Threat Intelligence Report: stijging van 300 procent in aanvallen van opportunistic targeting
Essentra Components neemt Chinese onderdelenfabrikant over

Britse defensieonderdelen Royal Air Force en Royal Navy verbeteren recruitmentproces met Pega’s low-code software

Nederlandse bedrijven sluiten wereldwijd hoogste verzekering af tegen ransomware-aanvallen

Onderzoek Red Hat: Ruim twee derde developers zet containers actief in

Total Economic Impact-onderzoek: Dataiku levert bedrijven een return-on-investment van 423 procent

Macaw wordt comdirect’s socialmedia-leadagency 

KnowBe4 ontvangt vier ISO-certificeringen van ISOQAR
Worldstream breidt uit naar Duitsland met nieuw datacenter bij maincubes in Frankfurt

fonQ groeit met 142% jaar over jaar dankzij gebruik van Mirakl-marktplaatsplatform

53 procent van de Nederlanders vindt dat ze voor een normaal leven hun gegevens moeten delen met techreuzen als Google

Werkgevers overschatten de productiviteit van medewerkers bij het thuiswerken

Conscia benoemt Pascal Huijbers tot CTO Conscia Group

Visma | Raet splitst op in Visma | Raet en Visma | YouServe

Waard€volle Club partners CBMK Creditmanagement en Budgetcoach Groep lanceren Landelijk Kenniscentrum Financiële Vitaliteit

Proactiviteit vereist voor toekomstig succes in e-commerce

Fortinet lanceert security service FortiTrust: flexibele licentie per gebruiker

Rooskens Group kiest voor Oracle Transportation Management ter ondersteuning van snelle bedrijfsuitbreiding

Western Digital introduceert draagbare WD Elements SE SSD
Geplaatst:
Verstreken tijd: 266 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
NTT Ltd. contact  

Logo NTT Ltd.

  +44 203 936 0400
  hello.global.ntt
NTT Ltd. sociaal  


NTT Ltd. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91778 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10603 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl