www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (269 dagen geleden)
Bedrijf:

Reginox migreert naar Microsoft Dynamics Business Central, ERP als goede basis voor verdere optimalisaties

Reginox maakte al jaren gebruik van Microsoft NAV ERP-software. Om haar orderverwerking efficiënter te laten verlopen en een goede basis te leggen voor verdere optimalisaties was een migratie naar Microsoft Dynamics Business Central een logische stap.

Over Reginox

Het hoofdkantoor van Reginox bv is gevestigd in Rijssen. Met zijn typisch Nederlandse nuchtere en praktische aanpak organiseert en beheert Reginox de productie van meer dan 500.000 roestvaststalen (RVS) spoelbakken en wastafelunits per jaar. Bovendien levert Reginox een breed scala van RVS werkbladen. Met zijn vergaand geautomatiseerde en geavanceerde productietechnieken kan Reginox voortdurend nieuwe en innovatieve producten ontwikkelen. Daardoor heeft Reginox een sterke en concurrerende positie op de wereldmarkt kunnen innemen.

Reginox is een professioneel bedrijf dat bekendheid geniet bij keukenspecialisten, sanitairspecialisten, werkbladenfabrikanten, woningbouwcoöperaties, architecten en bouwondernemingen. Het werkgebied reikt van Nederland tot ver daarbuiten. Met eigen vestigingen in Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Singapore en klanten over de hele wereld is Reginox een Koninklijke speler op de markt van spoelbakken.

Oude Microsoft NAV-situatie

Reginox werkt al 15 jaar naar tevredenheid met Microsoft NAV en Navision. Dit was voldoende basis om door te gaan met Microsoft Dynamics software op een nieuw platform. In die afgelopen periode is er veel veranderd, binnen Reginox maar ook in de wereld om Reginox heen. Een kritische blik op de huidige processen en de wijze waarop de automatisering deze processen ondersteunde was dan ook een noodzakelijke stap. Een migratie naar Business Central, de moderne opvolger van Microsoft NAV was een logisch vervolg.

Efficiëntere orderverwerking

Belangrijk in deze migratie was een verbeterslag te maken bij de invoer en verwerking van orders. Met Business Central is het mogelijk om offertes en orders direct per mail te versturen. De digitale verwerking van de documenten maakt het proces een stuk efficiënter. Verkoopfacturen worden nu dagelijks naar de klanten verstuurd en de inkomende facturen worden automatisch ingelezen. Ander groot voordeel is dat andere applicaties nu gekoppeld zijn. Reginox werkt veel met een tekeninggenerator en ook zijn de bedrijfsactiviteiten met Duitsland en Engeland samengevoegd.

Inzicht

Met Business Central is er een beter inzicht in de productieactiviteiten gekomen. Dit inzicht leidt tot efficiëntie en verbetering van de orderintake. “Doordat zowel de logistieke als de financiële administratie in één pakket wordt uitgevoerd verkrijgen we beter inzicht in de financiële resultaten”, aldus Dinant Seppenwoolde, financieel directeur van Reginox.

ERP als basis voor verdere optimalisatie

Er zijn inmiddels al mooie stappen gemaakt sinds de ingebruikname van Business Central. Reginox wil graag nog een stap verder en daarbij hoort scanning van de magazijn activiteiten en de automatisering van de inkomende orderverwerking.
Laatste van Xperit Solutions B.V.  
WAM Denim: RFID en Business Central ondersteunen een ambitieuze groeistrategie

Partnership Xperit / BIRDS

Microsoft Dynamics 365 ERP-leider volgens Nucleus Research
Geplaatst:
Verstreken tijd: 269 dagen
Xperit Solutio.. contact  

Logo Xperit Solutions B.V.

  +31(0)342 70 10 40
  info@xperit.nl
  www.xperit.nl
Xperit Solutio.. sociaal  


Xperit Solutio.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl