www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2508 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (115 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Citrix zet nieuwe standaard voor Digital Workspace Security

Nieuwe SASE en Zero Trust oplossingen voor veilige en betrouwbare toegang tot alle applicaties, altijd en overal, op ieder apparaat

Amsterdam, 2 november 2020 – De snelle overgang naar werken op afstand en in de cloud vanwege de coronacrisis, heeft de werkomgeving een nieuwe dynamiek gegeven die hogere productiviteit en meer innovatie met zich meebrengt. Maar het opent ook de deur naar allerlei uitdagingen op het gebied van beveiliging en betrouwbaarheid, zeker nu de dreiging van digitale aanvallen merkbaar groter wordt. De FBI heeft het aantal cyberattacks sinds het begin van de pandemie met 400% zien stijgen, en een belangrijk deel daarvan is toe te schrijven aan het feit dat steeds meer medewerkers op afstand toegang zoeken tot het bedrijfsnetwerk. Om bedrijven hier beter tegen te beschermen heeft Citrix® Systems, Inc. (NASDAQ:CTXS) twee nieuwe workspace security solutions ontwikkeld die zorgen dat werknemers hun toepassingen overal veilig kunnen benaderen en gebruiken.

“In de huidige dynamische werkomgeving worstelen organisaties met statische oplossingen voor beveiliging. Er is dringend behoefte aan een nieuwe aanpak”, zegt John Grady, cybersecurity analist bij het onafhankelijke onderzoeksbureau ESG. “Organisaties verwachten van moderne applicaties dat ze beter beveiligd zijn, maar ze willen ook betere prestaties en hogere efficiency zien, terwijl ze het geheel centraal willen kunnen managen en maatregelen over de hele omgeving willen kunnen uitrollen.”

Een uniforme aanpak

Citrix maakt dit mogelijk via een op applicaties gerichte aanpak die begint bij de digital workspace. Het bedrijf combineert een volledig securityprogramma uit de cloud, met Zero Trust Network Access (ZTNA) op basis van identiteit en een applicatiebewust SD-WAN, in één enkele oplossing. Hiermee kunnen organisaties cloud- en internetgebaseerde applicaties op een veilige manier aanbieden, terwijl de prestaties en de betrouwbaarheid van de werkomgeving onveranderd hoog blijven.

Citrix kondigt twee nieuwe oplossingen aan voor veilige toegang, waarmee organisaties de overgang naar Secure Access Services Edge (SASE) in gang kunnen zetten en hun investeringen in cybersecurity kunnen veiligstellen.

Citrix Secure Internet Access – Dit is een volledige internationale cloud security service die is toegesneden op de beveiligingseisen van moderne ondernemingen. De oplossing omvat een secure web gateway, een next-generation firewall, een cloud access security broker (CASB), DLP, sandboxing en aanvaldetectie op basis van AI.

Citrix Secure Workspace Access – Dit is een VPN-loze oplossing voor zero trust access tot zakelijke web- en SaaS-applicaties, die geschikt is voor zowel eigen (BYO) als door de organisatie beheerde apparaten.

In combinatie met Citrix SD-WAN kunnen deze oplossingen, die onafhankelijk van elkaar of gelijktijdig gebruikt kunnen worden, direct (plug & play) samenwerken met de SD-WAN infrastructuur van derde partijen, waardoor organisaties maximaal gebruik kunnen maken van hun bestaande investeringen.

“Moderne ondernemingen vragen om een intelligente benadering van workspace security waarmee werknemers worden beschermd volgens het Zero Trust model, zonder dat dit hun gebruikservaring in de weg staat”, zegt Fermin Serna, Chief Information Security Office bij Citrix. “De digital workspace security solutions van Citrix zijn daar specifiek op toegesneden.”

Dit wordt bevestigd door een recent onderzoek van Pulse en Citrix onder beslissingsbevoegde IT-verantwoordelijken. 97% van de ondervraagde IT-executives in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika en de regio Azië-Pacific gaf aan dat de gebruikservaring van werknemers zeer veel invloed heeft op hun securitystrategie. 75% zegt te proberen de gebruikservaring te verbeteren door naar het ontwerp en de uitvoering van beveiligingsoplossingen te kijken.

De manier waarop Citrix security benadert heeft voor organisaties de volgende voordelen:
  • Betere beveiliging en hogere productiviteit door zero trust access op basis van identiteit tot alle cloud- en internetgebaseerde applicaties en virtuele desktops.
  • Gebruik van Machine Learning en Artificial Intelligence voor realtime inzicht in gebruikersgedrag en geautomatiseerde beveiliging tegen cyberaanvallen op de digitale werkplek, zonder negatieve impact op de gebruikservaring van werknemers.
  • Detectie van specifieke security incidenten, ongebruikelijke activiteiten en overtreding van beleidsregels met behulp van ingebouwd en gedetailleerd forensisch onderzoek naar al het verkeer en gebruikersgedrag op het netwerk.
  • Overal beschermd tegen alle dreigingen dankzij meer dan 100 internationale points-of-presence, aangedreven door meer dan 10 threat intelligence engines.
  • Volledige dekking van alle populaire cloud- en SaaS-oplossingen, apparaten en besturingssystemen, zodat alle toegangsmogelijkheden worden afgedekt.
  • Stabiele en snelle prestaties van applicaties dankzij ingebouwd SD-WAN, applicatie-optimalisatie en data-uitwisseling (peering) met duizenden SaaS-diensten.
“Wij maken steeds meer gebruik van de public cloud (IaaS, SaaS en gehoste applicaties). We hebben weerbare en veilige kanalen nodig om daar op een innovatieve en geïntegreerde manier toegang toe te krijgen en een consistente gebruikservaring te kunnen garanderen”, zegt Sriram Sitaraman, Chief Information Officer bij Synopsys. “Met Citrix® Workspace™ kunnen we de traditionele VPN-oplossingen achter ons laten en onze werknemers en partners zero trust en veilige toegang tot onze infrastructuur aanbieden vanaf door ons beheerde of BYO apparaten. En dat alles doen we vanuit een ‘single pane of glass’, terwijl we een superieure gebruikservaring blijven leveren, wat heel aantrekkelijk voor ons is.”

Citrix bouwt de veilige, uniforme digital workspace technologie waarmee organisaties een consistente, veilige en betrouwbare ervaring kunnen aanbieden die mensen in staat stelt overal de beste prestaties te leveren. Klik hier voor meer informatie over de oplossingen die het bedrijf biedt om in waardevolle complexe cloudomgevingen tal van technologieën te beveiligen, te beheren en te controleren.Over Citrix

Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloudomgevingen kan opzetten en beheren. Citrix oplossingen worden gebruikt in meer dan 400.000 organisaties, waaronder 99 procent van de Fortune 100 en 98 procent van de Fortune 500. Meer informatie vindt u op  https://www.citrix.nl/ of volg Citrix Benelux op Twitter via  @citrixbenelux.

Voor Citrix Investeerders

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen die worden gedaan in overeenstemming met de safe harbor-bepalingen van Sectie 27A van de Securities Act van 1933 en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934. De toekomstgerichte bepalingen in dit bericht vormen geen garanties voor toekomstige prestaties. Deze verklaringen betreffen een aantal factoren die kunnen leiden tot feitelijke resultaten, met inbegrip van risico’s verbonden aan de impact van de wereldeconomie en onzekerheid in de IT-uitgavenomgeving, omzetgroei en erkenning van inkomsten, producten en diensten, hun ontwikkeling en distributie, productbehoefte en productportefeuille, economische en concurrentiefactoren, de belangrijkste strategische relaties van de Vennootschap, acquisities en daarmee verband houdende integratierisico’s, alsmede andere risico’s die gedetailleerd zijn in de filialen van de Vennootschap bij de Securities en Exchange Commissie. Citrix aanvaardt geen verplichting om toekomstige informatie in dit persbericht of in verband met de hierin beschreven aankondigen bij te werken. De ontwikkeling, publicatie en timing van alle functies of functionaliteiten die voor onze producten beschreven zijn, blijven naar eigen goeddunken en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving of overleg gewijzigd worden. De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is geen verbintenis, belofte of wettelijke verplichting om materiaal, codes of functionaliteiten te leveren en mag niet worden gebruikt bij het nemen van aankoopbeslissingen of worden opgenomen in een contract.

© 2020 Citrix Systems, Inc.  Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.

Citrix Persdesk
Naomi van Duin
+31 (0)23 555 34 24
Citrix@clarity.pr 
www.citrix.nl
Laatste van Citrix  
Citrix breidt mogelijkheden Citrix Workspace uit om welzijn van werknemers te verbeteren

Citrix benoemt nieuwe Vice President Partner Sales in EMEA

Citrix kondigt overname Wrike aan
Dutch IT-channel Awards Virtuele show 25 maart 2021

Northwave en q.beyond gaan strategische samenwerking aan in Duitsland

Siemens, IBM en Red Hat lanceren hybrid cloud-initiatief om sneller waarde te halen uit industriële IoT-data

Het belang van OTP en 2FA (ook voor thuiswerkers)

Pega komt met verbeteringen voor low-code ontwikkeling van mobiele apps

BOYS WITH BRAINS BREIDT UIT IN BENELUX

Deze bedrijven maken succesvol gebruik van digitaal machtigen

Shoppen en inloggen zonder wachtwoord? Met iDIN kan het.

KONE versterkt zijn partnerschap met Orange Business Services en migreert zijn contact center infrastructuur naar de cloud

BlackBerry 2021 Threat Report onthult massale COVID-19-uitbuiting

Veeam brengt V11 uit, met meer dan 200 verbeteringen, dat ransomware en dataverlies elimineert en tegelijkertijd één platform biedt voor moderne databescherming

Post-corona: Studenten willen mix van online en live colleges, docenten moeten werken aan hun digitale skills

Gemeente Amsterdam verlengt elektronische facturatie overeenkomst met TIE Kinetix
Techone breidt verder uit met overname IT-bedrijf Lancom

Duurzaamheid moet dringende prioriteit worden voor telecombedrijven

Met het online programma ‘HR de Baas’ krijgt elk mkb-bedrijf zijn HR-administratie op orde

Talent hard nodig voor economisch herstel van Nederland

Avit Group ondersteunt Houthoff in professionaliseringsslag van telefonie- en videoconference-omgeving

Poly’s DECT-headsets bieden ultieme betrouwbaarheid en helderheid in alle gesprekken

NL Leert Door stelt 4 miljoen euro subsidie beschikbaar voor technische opleiders

CmCloudContainer: softwarelicenties direct online beschikbaar door koppeling aan ERP of e-commerce systeem

Industriesector is meer bij de tijd op het gebied van ICT dan andere sectoren

Barracuda Email Threat Scanner detecteert miljoenen aanvallen die worden gemist door de bestaande beveiligingsoplossingen

Unisys ondersteunt Lenovo bij Internet of Things-oplossingen

Razer Kiyo Pro brengt professionele beeldkwaliteit naar videomeetings en streaming

SentinelOne officiële cyberbeveiligingspartner van Aston Martin Cognizant Formula One-team

Gedetecteerde cyberdreigingen stijgen met 20% tot meer dan 62,6 miljard in 2020

Online Payment Platform voegt Mike Palm en Victor Menger toe aan management team

EDB sluit succesvol jaar van hypergroei af

Ruim 4 op de tien vindt het tijd om thuiswerkplek cyberveilig in te richten; ook rol voor werkgever weggelegd
Geplaatst:
Verstreken tijd: 115 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Citrix contact  

Logo Citrix

  +31 (0)20 301 3400
  info@citrix.nl
  www.citrix.com/nl-nl
Citrix sociaal  


Citrix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo Cloud ÉÉN
Logo BarTrack
Logo Maunt
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Northwave
Logo MCS B.V.
Logo RoSecure
Logo PQR B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Red Hat, Inc.
Logo Pegasystems
Logo Vertiv
Logo Techleap.nl
Logo Avit Group
Logo Poly
Logo Techniekopleiding.nl
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Ictivity
Logo Barracuda Networks
Logo Unisys
Logo Arrow Electronics
Logo Shippeo
Logo adesso Nederland
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90453 persberichten
- 5909 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9751 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureau