www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (37 dagen geleden)
Bedrijf:

Het perfecte plaatje: SRS integreert Payconiq QR-code-sticker betalen

• Payconiq QR-code-sticker direct gekoppeld aan kassasysteem
• Sneller en makkelijker betalen
• Hygiënisch mobiel betalen: scan de QR-code van veilige afstand
• Geen betaalpas nodig
• Betalen en punten sparen in één handeling

Amsterdam, 29 oktober 2020 – SRS en Payconiq maken mobiel betalen bij retailers nóg makkelijker én veiliger. De specialist in betaalsystemen voor fashion retailers maakt bekend dat nu ook de QR-code-sticker van Payconiq geïntegreerd is in het kassasysteem van SRS. Dit betekent dat SRS-klanten per direct de QR-sticker van Payconiq kunnen aanvragen. “Bij betalen komt er geen pas meer aan te pas. De hele wereld is tegenwoordig mobiel en ook betalen doen we steeds vaker met onze telefoon.”

SRS (Specialist Retail Systems) ontwikkelt geavanceerde oplossingen voor retailers in mode, schoenen, lingerie en sport. “We helpen bedrijven het beste uit zichzelf te halen door het bieden van een complete kassa-oplossing, inclusief voorraadbeheer, backoffice, verkoopinformatie en talloze andere functionaliteiten”, vertelt Mario Koster, commercieel directeur van SRS. “Klanten krijgen onbeperkt toegang tot onze online omgeving en alle tools, zodat zij profiteren van een complete oplossing en onbelemmerd blijven innoveren en groeien.”

“Doordat we koppelingen direct en vooral eenvoudig kunnen toevoegen aan het online systeem, zijn alle upgrades direct beschikbaar voor alle SRS-klanten. Zo ook de oplossing voor het QR-code-sticker betalen van Payconiq”, gaat Koster verder. “Payconiq biedt een waardevolle toevoeging op bestaande betaalsystemen. Tegenwoordig doen we alles met onze mobiel, ook betalen met de smartphone wordt steeds populairder. Wij bieden retailers nu de mogelijkheid QR-code betalen ook aan te bieden via deze unieke sticker-oplossing.”

Hoe het werkt
De QR-sticker van Payconiq wordt door de winkelier op de toonbank of bij de kassa geplaatst. Kiest de klant voor Payconiq als betaalwijze, dan wordt alle betaalinformatie met één druk op de kassa knop aan de sticker gekoppeld. De klant scant de QR-code en bevestigt de betaling. “Er komt geen pas meer aan te pas”, zegt Viola de Bruijn van Payconiq. “Daarnaast zijn bedrijven niet langer afhankelijk van hardware en wordt de betaalflow versoepeld, omdat er minder handelingen nodig zijn en iedereen toch zijn smartphone op zak heeft.”

Met de Payconiq QR code sticker zetten we opnieuw een stap naar het betalen van de toekomst. “We merken dat de vraag naar QR-code betalen in de markt groeit”, vult Koster aan. “Zowel bezoekers van winkels als onze klanten zelf zien de toegevoegde waarde van deze slimme, snelle en ook hygiënische manier van betalen. De QR-code is namelijk van veilige afstand te scannen, zeker in deze tijd een verantwoorde betaaloplossing. Daarnaast gaat Payconiq nét dat stapje verder om de betaal beleving te verbeteren en vooral makkelijker te maken. Zo kunnen wij onze klanten een nieuwe manier van betalen aanbieden, ter versterking en ondersteuning van de bestaande en bekende betaaloplossingen.”

QR-code beter begrepen
De Bruijn: “De QR-code bestaat al zó lang en toch leren we pas nu wat de mogelijkheden écht zijn. Denk aan bestellen via QR-code, QR-code-registratie bij een bezoek aan een restaurant en natuurlijk betalen door het scannen van een QR-code. Ook SRS erkent en herkent de groei van QR-code betalen. We zijn dan ook blij dat we betalen met de QR-code-sticker succesvol hebben kunnen integreren binnen het SRS-kassasysteem, een Payconiq-partner van het eerste uur.”

Inmiddels maken verschillende Payconiq-retailers optimaal gebruik van de omni-channel betaaloplossing. Zo kunnen klanten van bijvoorbeeld Jeans Centre, Suitable en The Little Green Bag zowel in de webshop als in de fysieke winkel betalen met de Payconiq-app. Bij deze (web)winkels kun je ook ippies sparen en met Payconiq heb je maar één handeling nodig voor het betalen en de ippies sparen. De Bruijn: “Door met Payconiq te betalen spaar je meteen ook ippies en spaar je voor bijvoorbeeld korting bij The Little Green Bag of voor een cadeaubon van o.a. Bol.com en Coolblue. Zo wordt shoppen niet alleen makkelijker, maar ook leuker! Daarnaast geldt nu onze actie voor bedrijven: geen transactiekosten in 2020.”

[QUOTE] The Little Green Bag
‘De betaalmogelijkheid Payconiq is voor The Little Green Bag een goede aanvulling. Het betalen door middel van een mobiele app brengt eenvoud en gemak met zich mee voor onze klanten. Door met Payconiq te betalen, spaar je tegelijkertijd bij iedere aankoop gratis ippies waarmee jij iets leuks in onze webshop kunt kopen. En wij verzekeren je; de ippies zullen zeker goed van pas komen!’

Marit van de Poll
The Little Green Bag

[QUOTE] Suitable
‘Met Payconiq kunnen klanten gemakkelijk en snel mobiel betalen mobiel in onze winkels of online. We krijgen regelmatig positieve reacties vanuit onze klanten dat we deze moderne betaalmethodiek aanbieden. Doordat klanten nu automatisch ippies sparen vormt dat een mooie loyaliteit naar onze klanten.’

Pieter-Jan Schutte
Suitable.nl
Laatste van Payconiq  
Onderling betalen via Bluetooth: Payconiq presenteert Pay Near Me

‘Pay-per-snack’: zelfstandig en hygiënisch tussendoortje afrekenen met mobiele telefoon

Het perfecte plaatje: SRS integreert Payconiq QR-code-sticker betalen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 37 dagen
Payconiq contact  

Logo Payconiq

Payconiq sociaal  


Payconiq tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Code24 B.V.
Logo UcaaS
Logo Maunt
Logo Relined Fiber Network
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo PlanMen
Logo MCS B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo E-bike to go
Logo Descartes
Logo ChargePoint
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Opleiding.nl
Logo Pure Storage
Logo Schoevers
Logo Thales
Logo PA Consulting
Logo Netskope
Logo VNSG
Logo Luzac
Logo FIQAS Software B.V.
Logo Conclusion
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89894 persberichten
- 5846 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9222 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl