Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (37 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: CheckTwice

Nieuwe Cisco-oplossingen faciliteren virtueel en beveiligd de continuïteit van essentiële wetgevende en gerechtelijke processen

SAMENVATTING
 • Webex Legislate, maakt het mogelijk dat wetgevende en bestuurlijke instanties veilig op afstand bijeen kunnen komen.
 • Connected Justice Solution voor rechtbanken en penitentiaire inrichtingen maakt veilige, virtuele gerechtelijke procedures overal en altijd in real-time mogelijk.
Amsterdam, 29 oktober 2020 - De pandemie heeft aangetoond dat ook de essentiële functies van het openbare leven en de democratie blijven functioneren middels technologie. Lokale en nationale overheidsinstellingen hebben zich de afgelopen maanden aangepast om op afstand hun diensten te leveren en het bestuur voort te zetten. Ter ondersteuning van overheidsprocessen kondigt Cisco nu oplossingen aan om justitie en wetgevende instanties wereldwijd in staat te stellen hun werk veilig en op afstand te blijven doen.


(klik voor hi-res foto)

De nieuwe oplossingen combineren de kracht van Cisco-technologie, waaronder Cisco Webex videoconferenties, security-oplossingen, de expertise en innovatie van Cisco Customer Experience (CX) en het Cisco-partnerecosysteem.

Deze oplossingen zorgen voor veilige virtuele overheidsdiensten op meerdere platformen om de publieke processen op een veilige manier voor hun burgers te laten werken. Volgens een nieuw Cisco-onderzoek verwacht meer dan de helft van de overheidsmedewerkers acht of meer dagen per maand op afstand te werken, ook na de pandemie. Wereldwijd moeten overheidsinstanties het voor hun wetgevende instanties mogelijk maken om overal veilig te kunnen vergaderen terwijl ze zich houden aan de voorgeschreven procedures.

Webex Legislate is een nieuwe veilige, speciaal ontwikkelde cloud-oplossing die de ingebouwde security- en privacymogelijkheden van Webex uitbreidt. De oplossing voldoet aan de zeer gespecialiseerde juridische eisen en biedt een better than being there ervaring. De nieuwe oplossing biedt ondersteuning voor:
 • Wetgevers, door het leveren van een geïntegreerde ervaring die videoconferencing biedt die ze al kennen via een nieuw dashboard voor alle bestuurszaken die nodig zijn bij hoorzittingen en debatten en stemmingen. Bijvoorbeeld:
  • Mogelijkheden voor wetgevers om te debatteren en te stemmen over wetgeving in overeenstemming met de geldende regels, procedures en normen.
  • Simultaanvertaling en ondertiteling, zodat de sessies gemakkelijk in verschillende talen kunnen worden uitgevoerd.
 • Moderators, doordat Webex Legislate volledig is aan te passen kan de oplossing overweg met de specifieke regels, procedures en rollen van elk wetgevend orgaan.
Op het gebied van security biedt de oplossing:
 • Single sign-on met multifactor authenticatie.
 • Visuele en verbale verificatie met beveiligde toelating tot de lobby om de identiteit van stemgerechtigde leden te verifiëren.
 • Bewaking van alle procedures, inclusief stemmen.
Webex Legislate werd gefinancierd en mede ontwikkeld door Cisco's Country Digital Acceleration programma (in Nederland bekend als DVN: Digitale Versnelling Nederland), in samenwerking met de Ierse systeemintegrator en Cisco-partner Davra. Deze oplossing is een voorbeeld van hoe partners de Webex software development kit kunnen gebruiken om aangepaste applicaties te ontwikkelen bovenop Webex.

Cisco's Connected Justice-oplossing is de eerste video-oplossing die uitgebreide, gekoppelde professionele diensten levert aan rechtbanken en penitentiaire inrichtingen. Deze oplossing biedt ondersteuning voor:
 • Zittingszalen:
  • Brengt deelnemers in de rechtszaal bij elkaar via real-time video, in een veilige en beveiligde omgeving.
  • Biedt de rechtbanken de mogelijkheid om virtuele hoorzittingen te houden met een geïntegreerd dashboard dat een virtuele wachtruimte en overlegkamers aangeeft.
  • Ondersteuning van de hybride rechtbank met fysieke aanwezigen in een rechtbankzitting, zodat een rechter zowel de virtuele als de persoonlijke deelnemers kan zien.
 • Penitentiaire inrichtingen:
  • Biedt virtueel bezoek via een vereenvoudigde planning en gebruikerservaring. Nieuwe Cisco CX planningssoftware is speciaal ontwikkeld voor deze specifieke omgeving.
  • Verhoogt en vereenvoudigt virtueel toegang tot diensten zoals verschijning bij de rechtbank, zorg en onderwijs.
-------------

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: newsroom.cisco.com.


Voor meer informatie:

Cisco
Michelle Fresco
PR Manager
Tel: +31 6 291 828 90
E-mail: mfresco@cisco.com

Of

Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl
Laatste van Cisco  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 37 dagen
PR contact  

Logo CheckTwice
Cisco contact  

Logo Cisco

  0800 0200 791
  www.cisco.com
Cisco sociaal  


Cisco tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Code24 B.V.
Logo UcaaS
Logo Maunt
Logo Relined Fiber Network
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo PlanMen
Logo MCS B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo E-bike to go
Logo Descartes
Logo ChargePoint
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Opleiding.nl
Logo Pure Storage
Logo Schoevers
Logo Thales
Logo PA Consulting
Logo Netskope
Logo VNSG
Logo Luzac
Logo FIQAS Software B.V.
Logo Conclusion
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89894 persberichten
- 5846 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9222 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl