www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (37 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Cisco benoemt Avit tot Partner of the Year Noord-Europa 2020

Avit is door Cisco Nederland ook benoemd tot Partner of the Year en Customer Experience Partner of the Year 2020

Amersfoort – System integrator en managed service provider Avit Group is door Cisco benoemd tot Partner of the Year 2020 in Noord-Europa. Eerder deze week is de organisatie ook uitgeroepen tot Partner of the Year en Customer Experience Partner of the Year 2020 door Cisco Nederland. De awards zijn de erkenning voor de meest strategische en succesvolle Cisco partners in Nederland en Noord-Europa. Avit heeft zich het afgelopen jaar onder andere weten te onderscheiden van de andere Cisco-partners met een wijziging in de strategie en een groei van zeventig procent.

Partner of the Year Noord-Europa
Alle landen dragen hun Partner of the Year voor aan hun regio, in het geval van Cisco Nederland is dat Noord-Europa. Van alle 2.200 partners in de regio, is Avit dit jaar de meest opvallende partner, mede dankzij een wijziging in de strategie. De afgelopen jaren heeft Avit zich getransformeerd tot een Managed Service Provider. Hiermee heeft de organisatie een antwoord op de toegenomen vraag naar managed-dienstverlening. Daarnaast zijn Networking, Security en Collaboration op dit moment de belangrijkste technologische drijvers om succesvol te zijn als organisatie. Tot slot hebben de huidige marktomstandigheden voor een extra versnelling gezorgd. Het resultaat is een ongekende omzetgroei voor Avit en erkenning van Cisco Nederland en van Cisco regio Noord-Europa.

Focus op managed services in Enterprise Networking
De afgelopen jaren heeft Avit zich sterk ontwikkeld als een Managed Service Provider op het gebied van Enterprise Networking. Deze strategie met nog meer focus op Customer Experience draagt bij aan langdurige klantrelaties. Eind 2019 ontving Avit de Cisco Master Enterprise Networking specialisatie, waarmee de organisatie ook toetrad tot een selecte groep van internationale Cisco partners. Er is dit jaar met name geïnvesteerd in Intent-based Networking, SD-WAN, Cybersecurity, Collaboration en Software Integration. De mix van deze technologieën in combinatie met de focus op adoptie en samenwerking was afgelopen periode cruciaal om thuiswerken veilig en snel op schaal te faciliteren, zowel nationaal als internationaal.

Daan de Groot, Head of Partner Organization Cisco Nederland: “Dat transformeren en presteren hand in hand kan gaan, heeft Avit het afgelopen jaar bewezen. De groei die zij wederom hebben laten zien, ging gepaard met innovatie in de juist voor Cisco strategische gebieden: software development, integratie, het ontwikkelen van services en het certificeren op het gebied van Customer Experience. Met een enorm sterke groei op zowel producten als software steekt deze partner er met kop en schouders bovenuit. Wij zijn ervan overtuigd dat Avit ook de komende jaren nog veel waarde gaat toevoegen aan onze gezamenlijk klanten.”

Ronald Kraanen, CEO bij Avit Group: “Wij zijn enorm trots op deze Partner of the Year award van Cisco Nederland en Cisco regio Noord-Europa. Temeer omdat de tweede helft van dit fiscale jaar van Cisco gelijk viel met de meest uitdagende globale marktomstandigheden (COVID-19) van in ieder geval het afgelopen decennium. Avit heeft als Cisco Gold en Master partner een groei van meer dan 70 procent omzet uit Cisco-oplossingen gerealiseerd. De erkenning als dé meest succesvolle Cisco Gold en Master partner van Cisco in Nederland en Noord-Europa, is dan ook voor het gehele bedrijf een zeer belangrijke en eervolle erkenning. De award laat zien dat wij als team investeren in de juiste technologieën en markten. Dit is een sterk signaal naar de markt en laat zien dat wij klanten waarde leveren door hun uitdagingen op het gebied van IT op te lossen.”

Over de awards
Cisco maakt ieder jaar bekend welke Nederlandse partners de awards hebben gewonnen voor de samenwerking met hun klanten en Cisco Nederland. Door een sterke groei te realiseren of zich op een andere manier te onderscheiden maken partners kans op de awards. Voor het leveren van Cisco’s technologie en de dienstverlening aan klanten is goede samenwerking met partners doorslaggevend.

De Partners of the Year van de Cisco-landen worden genomineerd voor Partner of the Year van de regio. Cisco Nederland valt onder de regio Noord-Europa. Deze regio kent ongeveer 2.200 partners en is voor Cisco belangrijk vanwege de economische impact en de mate van innovatie.
Laatste van Avit Group  
Cisco benoemt Avit tot Partner of the Year Noord-Europa 2020

Avit Group versterkt marktpositie softwareontwikkeling met overname Ifective

Tergooi ziekenhuis kiest Avit voor complete vernieuwing netwerkinfrastructuur
Geplaatst:
Verstreken tijd: 37 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Avit Group contact  

Logo Avit Group

  +31 30 600 4100
  info@avitgroup.com
  www.avitgroup.com
Avit Group sociaal  


Avit Group tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Code24 B.V.
Logo UcaaS
Logo Maunt
Logo Relined Fiber Network
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo PlanMen
Logo MCS B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo E-bike to go
Logo Descartes
Logo ChargePoint
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Opleiding.nl
Logo Pure Storage
Logo Schoevers
Logo Thales
Logo PA Consulting
Logo Netskope
Logo VNSG
Logo Luzac
Logo FIQAS Software B.V.
Logo Conclusion
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89894 persberichten
- 5846 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9222 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl