www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl

2514 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (332 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Workday genoemd als leider in het Gartner Magic Quadrant voor financiële planning- en analyseoplossingen in de cloud

Voor het vierde jaar op rij gepositioneerd als leider op basis van de volledige visie en het uitvoerend vermogen van het bedrijf

AMSTERDAM, 29 oktober 2020 -- Workday, Inc. (NASDAQ: WDAY), toonaangevend leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources, maakt vandaag bekend dat het door Gartner Inc. voor de vierde maal is gepositioneerd als leider in het 2020 Magic Quadrant voor financiële planning en analyseoplossingen in de cloud1.

Het huidige bedrijfsklimaat vereist doorlopende planning van bedrijven, zodat zij zich kunnen aanpassen aan de continu veranderende invloeden van de economie, de zorg en de geopolitieke omstandigheden. Om dat te kunnen doen, wenden finance leaders zich tot Workday voor hulp om hun bedrijfsvoering te modelleren, te voorspellen en te analyseren met behulp van een bewezen planningsoplossing. Workday Adaptive Planning2 levert krachtige software voor modellering die eenvoudig is in gebruik, zodat enterprise klanten bedrijfsbreed kunnen plannen om hogere flexibiliteit te bereiken. Vandaag de dag maken meer dan 5.300 klanten daar gebruik van, waaronder American Family Insurance, Denny’s, IBM, Microsoft en South Shore Health, voor hun financiële, sales, HR- en/of operationele planning in de cloud.

Keuzemogelijkheden en flexibiliteit om planning te versnellen
Workday zet zich in om de beste tools voor enterprise planning te leveren, met een standalone oplossing of als integraal onderdeel van de Workday suite. Zo versnelt Workday de adoptie van planning binnen bedrijven van ieder formaat, door klanten keuzemogelijkheden en flexibiliteit te bieden bij hun digitale financiële transformatie. Voor klanten die kiezen voor de standalone oplossing, is er Workday Adaptive Planning: een tool die integreert met honderden HCM-, ERP- en CRM-systemen en zowel commerciële als eigen (proprietary) data warehouses. Dat betekent dat financiële en operationele data eenvoudig gecombineerd kunnen worden tot één betrouwbaar systeem voor bedrijfsbrede planning.

Voor klanten die Workday Adaptive Planning willen onderbrengen in een grotere financiële transformatie, biedt Workday een breed portfolio van financiële toepassingen voor de CFO, en zijn staf, waaronder Workday Financial Management, Workday Prism Analytics, Workday Accounting Center en Workday Spend Management. Deze tools leveren samen een diepgaande en volledige oplossing voor enterprise planning en analyse, verslaglegging en rapportage, en contractadministratie, die klanten in staat stelt hun financiële processen te stroomlijnen en zich flexibel op te stellen in een continu veranderende wereld.

Doorlopende focus op enterprise planning innovatie
Workday investeert doorlopend in enterprise planning om klanten te ondersteunen bij de talloze uitdagingen die zij tegenkomen bij het plannen voor een onzekere toekomst. Specifieke vernieuwingen zijn onder meer:
  • Continue productinnovatie. In het afgelopen jaar heeft Workday Adaptive Planning nieuwe features en mogelijkheden gekregen die zich richten op machine learning, visualisatie en integratie. Updates worden twee keer per jaar automatisch doorgevoerd, en zijn daarmee exemplarisch voor het gebruiksgemak van Workday Adaptive Planning. Tegelijkertijd zorgen deze updates ervoor dat complexe modelleringsmogelijkheden toegankelijk zijn en leveren ze verbeterde inzichten in de prestaties van de organisatie. Klanten kunnen fouten in hun planning aannames nu automatisch opsporen, veranderingen in grafieken interactief waarnemen en plannen eenvoudig delen met de rest van het bedrijf met slechts één muisklik.
  • Schaalbaarheid voor enterprises. Workday Adaptive Planning blijft opschalen om grote enterprise klanten te helpen bij hun bedrijfsbrede modellen en planning. De in-memory engine van de oplossing ondersteunt een vrijwel ongelimiteerd aantal formaten: ideaal voor klanten met veeleisende, wereldwijde bedrijfsonderdelen, zeker in het huidige klimaat waarin gedetailleerd plannen voor diverse scenario’s noodzakelijk is. Workday heeft bovendien een aantal belangrijke partners gecertificeerd voor Workday Adaptive Planning, waaronder Deloitte, KPMG en Accenture, waardoor de opties voor klanten nog verder worden uitgebreid. Deze organisaties bieden steun en diensten aan grotere ondernemingen die de transitie naar een cloudinfrastructuur doormaken.
  • Oplossingen voor ‘het nieuwe normaal’. Finance en HR-verantwoordelijken bevinden zich in de lastige positie dat ze in kaart moeten brengen wat er mogelijk en nodig is om werknemers weer aan het werk te krijgen. Daarbij komen ook de groei en het reactievermogen van het bedrijf in toekomstige situaties om de hoek kijken. Workday levert ‘ terug naar de werkplek’-oplossingen, met daarin onder meer personeelsplanning, planning voor de terugkeer naar kantoor en oplossingen voor financiële planning die het voor klanten mogelijk maken om zich in deze onzekere tijden toch flexibel op te stellen.
Erkenning van klanten
Gartner Peer Insights legt ervaringen van klanten vast met geverifieerde scores en beoordelingen. Op 6 oktober 2020 stond de gemiddelde score van Workday klanten op 4,9 uit 5, op basis van 22 reviews uit de markt voor Cloud Financial Planning and Analysis Solutions. Een greep uit de reacties:
  • “Geweldige planning tool - beste in zijn categorie en loopt ver vooruit op de concurrentie,” - senior finance director, gezondheidszorg [ lees hier de volledige review]
  • “Adaptive Insights legt een financiële planningsoplossing op tafel die direct uit de doos allerlei hulpmiddelen biedt voor een gestroomlijnde implementatie. De data-integratie met externe bronnen bleek eenvoudig te zijn en werkt zonder haperingen. - senior finance manager, dienstensector [ lees hier de volledige review]
Reacties op het nieuws
“De rol die planning speelt is in korte tijd ingrijpend veranderd door de impact van de coronacrisis. Enterprise planning is nu een missiekritieke functie”, zegt Kshitij Dayal, general manager, Planning Products bij Workday. “Workday Adaptive Planning schaalt mee met ondernemingen, zowel standalone en als onderdeel van de Workday suite, zodat onze klanten de zakelijke wendbaarheid bereiken die tegenwoordig zo broodnodig is. Wij zijn van mening dat we de erkenning als Leader in Gartner’s Magic Quadrant for Cloud Financial Planning & Analysis Solutions te danken hebben aan onze krachtige oplossing die het voortdurende planningsproces van de grootste ondernemingen optimaal ondersteunt.”

“Toen de coronacrisis uitbrak, zagen we onze omzet aan de patiëntkant in slechts één week met bijna 50% dalen, door het annuleren van operaties en een extreme daling in bezoeken aan de Eerste Hulp”, zegt David Gould, CFO van ApolloMD. “Gelukkig waren we al overgestapt op een continu planningsproces op basis van Workday Adaptive Planning. Onze flexibiliteit ging direct met sprongen vooruit, waarbij we overstapten op razendsnelle scenarioplanning om de snel veranderende omstandigheden te kunnen opvangen, in de wetenschap dat we cruciale bedrijfsbeslissingen vol vertrouwen konden blijven nemen.”

“COVID-19 heeft de overstap naar de cloud voor veel van onze klanten versneld, waarbij planning één van de topprioriteiten werd voor de digitale transformatie”, zegt Jason Dess, national strategy and operations finance leader bij Deloitte. “Bedrijven zien in dat één enkel planningssysteem in de cloud hun organisatie transparant en flexibel maakt op een manier die legacy tools niet kunnen evenaren. Door Workday Adaptive Planning aan onze bedrijfsvoering toe te voegen, zijn we in staat klanten een toonaangevende planningsoplossing aan te bieden die bedrijfsbreed kan worden doorgevoerd, en geschaald kan worden op zowel mogelijkheden als grootte.”

Meer informatie
1 Gartner “Magic Quadrant for Cloud Financial Planning & Analysis”, door Robert Anderson, Greg Leiter, John Van Decker, 6 oktober 2020. Voorheen opgenomen als Adaptive Insights tot de overname van de organisatie door Workday in juni 2018.
2 Adaptive Insights heet Workday Adaptive Planning vanaf mei 2020.

Gartner disclaimer:
Gartner beveelt geen enkele leverancier, product of dienst aan in zijn onderzoekspublicaties, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers met de beste beoordelingen of andere aanduidingen te selecteren. Gartner onderzoekspublicaties bestaan uit de meningen van Gartner’s onderzoeksorganisatie en mogen niet worden beschouwd als feitelijke constateringen. Gartner verwerpt alle garanties, expliciet of geïmpliceerd, in relatie tot zijn onderzoeken, inclusief garanties over verkoopbaarheid of gebruik voor een bepaalde toepassing.

De beoordelingen uit Gartner Peer Insights vormen de subjectieve meningen van individuele eindgebruikers op basis van hun eigen ervaringen en vertegenwoordigen niet de standpunten van Gartner of zijn partners.Noot voor de redactie
Alle recente Nederlandstalige persberichten zijn ook beschikbaar via https://www.workday.com/nl-nl/company/latest/newsroom.html.Over Workday
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise-cloudapplicaties voor finance en human resources. Workday is opgericht in 2005 en levert financial management, human capital management, planning en analytics applicaties ontwikkeld voor ‘s werelds grootste bedrijven, onderwijsinstellingen en overheidsorganisaties. Middelgrote organisaties tot Fortune 50 companies hebben gekozen voor Workday.

Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder andere verklaringen omtrent het derde kwartaal van Workday en volledig abonnementsinkomsten van fiscaal jaar 2021, het volledige non-GAAP bedrijfsmarge van fiscaal jaar 2021 en Workdays business, oplossingen en kansen op de lange termijn. De woorden "geloven", “kunnen”, “zullen”, “schatten”, “doorgaan”, “anticiperen”, “verwachten”, “zoeken”, “plannen”, “projecten”, “vooruitkijken”, “kijken naar”, “in beweging komen” en soortgelijke termen zijn bedoeld om aan te geven dat het om toekomstgerichte verklaringen gaat. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risicofactoren, onzekerheden en aannames. Indien de risicofactoren concreet worden of aannames onjuist blijken, kunnen resultaten aanzienlijk afwijken van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen zijn genoemd.

Risicofactoren houden onder meer in, maar beperken zich niet tot: (i) de impact van de huidige coronacrisis op ons bedrijf, maar ook op onze klanten, prospects, partners en serviceproviders; (ii) ons in staat stellen om onze plannen, doelstellingen en andere verwachtingen met betrekking tot een van de door ons overgenomen bedrijven uit te voeren; (iii) schending van onze veiligheidsmaatregelen, onbevoegde toegang tot de persoonsgegevens van onze klanten of andere gebruikers, of verstoringen van de werking van ons datacenter of onze IT-infrastructuur; (iv) uitval van diensten, vertragingen bij de implementatie van onze applicaties, en het niet goed functioneren van onze applicaties; (v) ons vermogen om onze groei effectief te beheren; (vi) concurrentiefactoren, zoals druk op de prijzen, consolidatie van de industrie, toetreding van nieuwe concurrenten en nieuwe toepassingen, vooruitgang in de technologie en marketing initiatieven van onze concurrenten; (vii) de ontwikkeling van de markt voor bedrijfsapplicaties en -diensten in de cloud; (viii) acceptatie van onze applicaties en diensten door klanten en individuen, inclusief eventuele nieuwe functies, verbeteringen en wijzigingen, evenals de acceptatie van eventuele onderliggende technologie zoals machine learning, artificial intelligence en blockchain; (ix) nadelige veranderingen in de algemene economische of marktomstandigheden; (x) de reglementaire, economische en politieke risico's die verbonden zijn aan onze binnenlandse en internationale activiteiten; (xi) de reglementaire risico's in verband met nieuwe en evoluerende technologieën zoals machine learning, artificial intelligence en blockchain; (xii) vertragingen of verminderingen van de uitgaven voor informatietechnologie; en (xiii) veranderingen in de sales, die mogelijk niet direct worden weergegeven in onze bedrijfsresultaten als gevolg van ons abonnementsmodel. Meer informatie over deze en extra risico's die de bedrijfsresultaten van Workday kunnen beïnvloeden, is opgenomen in onze dossiers met de Securities and Exchange Commission ("SEC"), waaronder ons Formulier 10-Q voor het fiscale jaar dat op 30 april 2020 eindigde, en onze toekomstige verslagen die wij van tijd tot tijd aan de SEC zullen overleggen, waarin de feitelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachte resultaten. Workday aanvaardt geen enkele verplichting en heeft op dit moment niet de intentie om eventuele toekomstgerichte verklaringen na publicatie te actualiseren.

Niet op de markt gebrachte diensten, kenmerken of functies die in dit document, op onze website of in andere persberichten of publieke verklaringen zijn genoemd en op dit moment niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken door Workday worden gewijzigd en kunnen niet als gepland of in het geheel niet worden geleverd. Klanten die diensten van Workday, Inc. aanschaffen, dienen hun aankoopbeslissing te maken op basis van de op dit moment beschikbare diensten, kenmerken en functies.

© 2020. Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het logo van Workday zijn geregistreerde merken van Workday, Inc. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.

Media contact:

Malika Brahiti
Workday EMEA
T +33 (6) 80 14 14 47
E malika.brahiti@workday.com

Marlieke Tijman
Yellow Communications, a Clarity Global Company
T +31 (0)23 555 34 24
E workday@clarity.pr
Laatste van Workday  
De UvA/HvA heeft Bergler Flex Solutions (wederom) de recente Europese aanbesteding Inhuur Tijdelijk ICT Personeel gegund

KnowBe4 presenteert winnaars 2021 EMEA Partner Programme Awards

Het Rode Kruis biedt veilig vervoer met WEBFLEET
Soliton en NewChannel bieden veilige network en remote access oplossingen

Website Fides Solutions in geheel nieuw jasje

Schneider Electric wint 'Sustainable Infrastructure Vendor of the Year' tijdens de CRN UK Tech Impact Awards

Zyxel breidt activiteiten uit in België en Luxemburg

Wereldwijd onderzoek: 9 op de 10 werknemers bereid salaris in te leveren in ruil voor keuze in hun werkdevice

Transitieprofs haalt new kid on the block in IT Service Management naar de Benelux

Barracuda introduceert tool om malware te vinden in Microsoft 365 en datalekken te voorkomen

Coronacrisis geeft inzicht: persoonlijk contact uitermate belangrijk bij goed onderwijs

Telindus behaalt Microsoft Azure Gold Partnership

Dijk Natural Collections reduceert deelleveringen met 20% en verhoogt klanttevredenheid en omzet dankzij op low-code gebaseerde order planning tool

Urban Arrow stroomlijnt samenwerking met dealers dankzij portal van Appronto

ROC Mondriaan schakelt SentinelOne in voor schoonmaak na ransomware-aanval

Dataiku door Gartner erkend als Peer Insights Customers’ Choice voor Data Science en Machine Learning Platforms

Nederlands bedrijf Kepler Vision lanceert nieuwe software met dé oplossing voor de zorg van dementiepatiënten in zorginstellingen

Onderzoek Check Point Research: Formbook is populairste malware in Nederland

Mijlpaal: meer dan de helft van online shoppers koopt met smartphone
Geplaatst:
Verstreken tijd: 332 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Workday contact  

Logo Workday

  +31 (0) 20 808 1836
  media@workday.com
  www.workday.com/nl-nl
Workday sociaal  


Workday tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo Maunt
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo DNA Services B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Zyxel
Logo Jamf
Logo Transitieprofs
Logo Barracuda Networks
Logo NCOI Opleidingen
Logo Telindus
Logo Extreme Networks
Logo Piwik PRO
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo Last Mile eMobility
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92127 persberichten
- 6050 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10801 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl