www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (278 dagen geleden)
Bedrijf:

Partner Summit 2020: Cisco lanceert vereenvoudigd partnerprogramma, nieuwe platforms en oplossingen

SAMENVATTING
  • Cisco viert de 25e editie van Partner Summit dit jaar als virtueel evenement om ervoor te zorgen dat de partner community ‘Future Ready’ is
  • Bijna 13.000 partners uit 157 landen nemen deel
  • Vereenvoudigd partnerprogramma, baanbrekende software-oplossingen voor IT-flexibiliteit, cloud-native security-innovatie en nieuwe Webex-oplossingen voor overheden
Amsterdam, 28 oktober 2020 - Cisco's 25e jaarlijkse Partner Summit start virtueel met meer dan 13.000 partners die 157 landen vertegenwoordigen. De sessies en aankondigingen zijn gericht op ‘Future Ready', om partners te voorzien van de nieuwste zakelijke en technologische inzichten die nodig zijn om henzelf en hun klanten te helpen om te blijven ontwikkelen en een hoger niveau van zakelijke flexibiliteit en veerkracht te bereiken.

Dit jaar bespreken managers van Cisco hun strategie die gericht is op het bouwen van een inclusieve toekomst voor iedereen en hoe Cisco zijn bedrijf opnieuw vormgeeft om het succes van zijn klanten en partners verder te vergroten. Cisco doet ook een aantal aankondigingen die partners en hun klanten helpen om beter te reageren en zich aan te passen aan verstoringen van de bedrijfsvoering en het versnellen van hun digitalisering en cloudadoptie, alsook het transformeren van hun bedrijfsmodel met geautomatiseerde platforms.

Cisco introduceert nieuwe functies voor beveiligings-, cloud- en datacenterplatforms met innovaties die gericht zijn op het leveren van meer flexibiliteit, eenvoud en veerkracht. Daarnaast biedt Cisco nieuwe tools en oplossingen om wetgevende instanties en justitiële diensten wereldwijd naadloos te laten functioneren.

Aankondigingen Cisco Partner Summit

Nieuw, vereenvoudigd partnerprogramma en digitaal partnerplatform: Cisco komt met de grootste veranderingen in het partnerprogramma in meer dan tien jaar door het creëren van een nieuw, uniform partnerprogramma dat de rol tussen partners en hun klanten erkent en beloont. Door het samenvoegen van bijna een dozijn partnerprogramma's in de komende 12 tot 18 maanden zal Cisco's vereenvoudigde partnerprogramma de partners op een flexibelere en wendbaardere manier dan voorheen van dienst zijn.

Daarnaast lanceert Cisco een nieuw digitaal partnerplatform - Partner Experience Platform (PXP) - dat alle tools en middelen biedt die een partner nodig heeft bij het werken met Cisco, waardoor meer samenwerking en co-selling mogelijk wordt. PXP is vanaf 30 november 2020 beschikbaar voor alle wereldwijde partners.

Voor meer informatie: persbericht Cisco Introduces New Partner Program Enhancements that Simplify the Partner Experience and Drive Increased Agility & Growth.

Het SecureX-platform zorgt voor innovaties binnen het hele portfolio: Cisco blijft innoveren op het SecureX platform, met verbeteringen rond eenvoud, zichtbaarheid en automatisering in Cisco-beveiligingsproducten en de infrastructuur van derden. Sinds de algemene beschikbaarheid hebben meer dan 4.000 klanten gemeld dat zij 95% minder tijd nodig hebben om dreigingen op te sporen en 85% minder tijd nodig hebben om te herstellen.

Cisco lanceert ook platforminnovaties die gericht zijn op meer wendbaarheid, eenvoud en veerkracht over de hele breedte van het portfolio, inclusief verbeterde mogelijkheden in Extended Detection and Response (XDR); Zero Trust; en Secure Access Services Edge (SASE).

Voor meer informatie: persbericht Cisco Delivers Security Portfolio Simplification that Achieve New Levels of Agility, Simplicity and Resiliency.

Nieuwe platformoplossingen bevorderen de workload flexibilteit binnen publieke en private clouds: IT-teams hebben meer inzicht en automatisering nodig om de groeiende beheercomplexiteit van meerdere clouds aan te pakken. Cisco introduceert nieuwe software-oplossingen die IT-activiteiten vereenvoudigen in hybrid cloud. Hiermee zorgt Cisco voor meer flexibiliteit voor klanten en hun applicatie-ontwikkelaars waardoor applicaties sneller kunnen worden ontwikkeld.

Nieuwe oplossingen omvatten Cisco Intersight-innovaties en het Cisco Nexus Dashboard, aangedreven door real-time inzichten en automatisering. Dit helpt klanten meer waarde te halen uit hun cloud- en on-premise investeringen. Daarnaast vereenvoudigt Cisco Identity Services Engine (ISE) de veilige netwerktoegang in alle domeinen, waardoor de zero-trust-werkplek wordt uitgebreid tot overal en op elk device.

Webex Legislate - Overheidsoplossingen voor meer veerkracht: Door de corona-pandemie moesten lokale en nationale overheidsinstellingen snel reageren en zich aanpassen om diensten te leveren en tegelijkertijd op afstand te blijven besturen. De nieuwe cloudoplossing, Webex Legislate, maakt het mogelijk dat wetgevende instanties die thuiswerken en/of deels op kantoor werken, veilig en beveiligd te kunnen vergaderen. Bovendien maakt Cisco's Connected Justice Solutions for Courts, Correctional Facilities and Community Corrections veilige virtuele juridische procedures in real-time overal en altijd mogelijk. Een uitgebreid Cisco Public Funding Office helpt klanten in de publieke sector om wereldwijd ondersteunende financiering aan te trekken.

Cisco Partner Summit Digital is een evenement dat wordt gehouden op 28 & 29 oktober 2020 en alleen op uitnodiging kan worden bijgewoond. Meer informatie over het programma en de sprekers is te vinden op deze blog en website.

-------------

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: newsroom.cisco.com.

Voor meer informatie:

Cisco
Michelle Fresco
PR Manager
Tel: +31 6 291 828 90
E-mail: mfresco@cisco.com

Of

Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl
Laatste van Cisco  
Eerste Cisco DevNet-gecertificeerde partner in Nederland: Routz

Challenge the Cyber helpt jonge cybersecuritytalenten uit te blinken

De onzichtbare wereld van Wi-Fi
Geplaatst:
Verstreken tijd: 278 dagen
Cisco contact  

Logo Cisco

  0800 0200 791
  www.cisco.com
Cisco sociaal  


Cisco tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91766 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10599 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl