www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (38 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Zeekhoe Communicatie

Zivver haalt 17 miljoen dollar op in een nieuwe financieringsronde voor het versnellen van zijn internationale expansie

AMSTERDAM – 28 oktober 2020,  Zivver, een leverancier van oplossingen voor veilige communicatie, heeft 17 miljoen dollar aan financiering opgehaald in een early-stage financieringsronde. Hiermee komt het totale financieringskapitaal tot dusver op ruim 30 miljoen dollar. De financieringsronde werd geleid door de internationale tech-investeringsmaatschappij DN Capital. Ook de nieuwe investeerder SmartFin nam hieraan deel.

Zivver heeft de afgelopen periode in Nederland een indrukwekkende marktgroei gerealiseerd. Het zal het nieuwe kapitaal aanwenden om het tempo van zijn internationale expansie naar onder meer de Britse markt op te voeren en de mogelijkheden van zijn gelijknamige platform uit te breiden.

“De wereldwijde pandemie versterkt de behoefte naar een veilig communicatieplatform dat ondersteuning voor thuiswerkers biedt. Deze kapitaalinjectie zal bijdragen aan een snellere realisatie van ons streven om organisaties aan veilige digitale communicatie te helpen. De focus ligt daarbij vooral op organisaties in sterk gereguleerde markten zoals de overheid, de juridische sector en de gezondheidszorg”, zegt Rick Goud, CIO en medeoprichter van Zivver. “In Nederland rekenen we 40% van alle gemeenten en ziekenhuizen en bijvoorbeeld twee van de grootste verzekeraars, de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie tot onze klantenkring. De technologie van Zivver heeft in de praktijk bewezen de persoonsgegevens van mensen veilig te houden. Dat is van cruciaal belang met oog op de steeds strengere regelgeving inzake gegevensbescherming”, aldus Goud.

De kapitaalinvestering maakt het ook mogelijk om het platform van Zivver voor de bescherming van e-mailgegevens en veilige uitwisseling van bestanden aan te vullen met ondersteuning voor verwante toepassingen zoals digitale handtekeningen, veilige formulieren en veilig videobellen. Zivver biedt het gemak van veilige communicatie op basis van één oplossing die gemakkelijk bovenop Microsoft Office (Exchange/O365) en Google Workspace (voorheen G Suite) kan worden gebruikt.

Thomas Rubens, partner bij DN Capital: “De laatste Market Guide for Email Security van Gartner wijst op een fors groeipotentieel voor oplossingen voor veilige communicatie. Volgens dit marktrapport erkennen steeds meer organisaties de noodzaak van aanvullende email-beveiligingsoplossingen zodat informatie beter beveiligd wordt. Zivver ontvangt veel waardering voor zijn technologische voortrekkersrol op dit gebied. Wij zijn zeer verheugd dat we dit bedrijf verder kunnen helpen met hun internationale expansie.”

“Datalekken als gevolg van onveilige communicatie vormen een belangrijk probleem voor organisaties. Zivver biedt hier een unieke oplossing voor door rekening te houden met het werkelijke gedrag van mensen”,
zegt Jurgen Ingels, founding partner bij SmartFin.

Aan de financieringsronde namen twee bestaande investeerders van Zivver deel. Dat ging om henQ, een toonaangevende venture capital-investeerder die zich richt op Europese startups die B2B-software ontwikkelen en Dawn Capital, de grootste Europese early stage-investeerder in leveranciers van B2B-software. Zivver ontving daarnaast een innovatiekrediet van ABN AMRO.

Het ophalen van 17 miljoen dollar aan financiering is de laatste in een reeks van recente mijlpalen voor Zivver. Het is dit jaar tweemaal genomineerd voor de Computable Awards 2020; zowel in de categorie Security & Digital Forensics als de categorie Software / SaaS. Ook werd Zivver in de ‘2020 Market Guide for Email Security’ van Gartner gepositioneerd als ‘Representative Vendor’ in de categorie ‘Email Data Protection Specialists’. Daarnaast behaalde Zivver als eerste leverancier van veilige communicatie-toepassingen de certificering voor de nieuwe NEN-norm NTA 7516. Deze norm beschrijft de criteria waar ad hoc communicatie van gezondheidsinformatie aan moet voldoen om te waarborgen dat medewerkers in de zorg gevoelige patiënten- en cliëntengegevens op een veilige wijze delen en gebruiken.

Over Zivver
Zivver is een Nederlandse tech scale-up die organisaties helpt bij het beveiligen van hun gevoelige gegevens, het waarborgen van compliance en het voorkomen van datalekken. Het is de enige leverancier die digitale informatie beschermt in alle drie fasen van de verzending van e-mail en bestandsoverdracht: voor, tijdens en na verzending. Zivver optimaliseert veilige communicatie en productiviteit door een beveiligings- en privacylaag toe te voegen op de bestaande e-mailsystemen van organisaties, zoals Outlook (Desktop en Microsoft 365) en Gmail. Zivver is in 2015 opgericht door CIO Rick Goud. Het bedrijf heeft meer dan 100 medewerkers en werkt samen met 3.500 organisaties, waaronder de Rechtspraak en 40% van de Nederlandse ziekenhuizen en lokale overheden. Tot op heden heeft Zivver meer dan $ 30 miljoen aan financiering opgehaald via DN Capital, henQ capital, Dawn Capital en SmartFin, aangevuld met een innovatiekrediet van ABN AMRO Bank.

Noot voor de redactie [niet voor publicatie]
Meer informatie over dit bericht of over Zivver kunt u opvragen bij:
Karianne Hoekstra
Zeekhoe Communicatie
M. +31 (0)6-460 80656
E. karianne@zeekhoe.nl
Laatste van Zivver  
Zivver behaalt 2e plek van Deloitte Technology Fast 50

Zivver lanceert extensie voor Gmail 

Zivver haalt 17 miljoen dollar op in een nieuwe financieringsronde voor het versnellen van zijn internationale expansie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 38 dagen
Zivver contact  

Logo Zivver

Zivver sociaal  


Zivver tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Code24 B.V.
Logo UcaaS
Logo Maunt
Logo Relined Fiber Network
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo PlanMen
Logo MCS B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo E-bike to go
Logo Descartes
Logo ChargePoint
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Opleiding.nl
Logo Pure Storage
Logo Schoevers
Logo Thales
Logo PA Consulting
Logo Netskope
Logo VNSG
Logo Luzac
Logo FIQAS Software B.V.
Logo Conclusion
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89894 persberichten
- 5846 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9222 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl