www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (236 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zadig&Voltaire omarmt de cloud en kiest voor Infor CloudSuite Fashion

Het Franse confectiekledingmerk start moderniseringstraject van IT-systemen

Barneveld, 26 oktober 2020 – Het Franse kledingmerk Zadig&Voltaire moderniseert de kern van zijn IT-systeem met de Infor CloudSuite Fashion. Hiermee kan het modemerk structurele efficiëntieverbetering doorvoeren die merkbaar zijn in alle gelederen van de organisatie: van productie tot distributie en operatie.

Zadig&Voltaire is actief in meer dan dertig landen wereldwijd. Jaarlijks lanceert het modemerk twee grote collecties, die worden afgewisseld met vijf losse productlanceringen. Verdeeld over het jaar worden daarnaast tien capsulecollecties gepresenteerd. Met de Infor CloudSuite Fashion implementeert Zadig&Voltaire een ERP-oplossing uit de cloud met functies die tal van branche-specifieke processen vergemakkelijkt: van het managen van de aankopen en bijbehorende bestellingen tot aan het beheer van leveranciers en de organisatie van de bevoorradingsketen.

De implementatie van de Infor CloudSuite Fashion zorgt voor stroomlijning van de bedrijfsprocessen die verder gaat dan alleen een upgrade van hetIT-systeem. "Onze doelstelling is om de juiste hulpmiddelen in te zetten om de groei van het bedrijf te ondersteunen en te begeleiden, zowel op het gebied van productie als op het gebied van distributie", aldus Fabien Delivré, de nieuwe IT-directeur van Zadig&Voltaire die verantwoordelijk is voor het project. “Omdat onze teams jong zijn, en een echte behoefte hebben aan digitaal, wilden we onze medewerkers snel kunnen bevrijden van taken met een lage toegevoegde waarde, zodat ze zich kunnen concentreren op hun respectieve kernactiviteiten.”

Tijdens de selectieprocedure hanteerde Zadig&Voltaire drie principes als de leidraad. De nieuwe oplossing moest allereerst het maken van simpele en functionele keuzes faciliteren om de adoptie binnen de teams zo groot mogelijk te maken. Daarnaast moest het een standaardproduct worden om het onderhoud te vereenvoudigen. Ten derde moest het haalbaar zijn om bedrijfsprocessen met de tool te monitoren. Een cloud-oplossing was geen absolute vereiste, maar toen Infor de voordelen hiervan presenteerde, was de IT-afdeling snel overtuigd. De functionaliteiten van de suite, en de referenties van gebruikers in de mode-branche maakte de keuze voor de Infor CloudSuite extra aantrekkelijk.

De oplossing, die in samenwerking met Infor-implementatiepartner CGI wordt gerealiseerd, zal naar verwachting uiterlijk in April 2021 definitief worden opgeleverd voor meer dan 250 Zadig&Voltaire gebruikers.

"We zijn tevreden over de voortgang van het project tot nu toe. Deze moet over een periode van 16 maanden volledig worden geïmplementeerd en dat is een uitdaging voor een bedrijf als dat van ons. Zowel de goede verstandhouding tussen de teams van Infor en CGI als hun professionaliteit in termen van luisteren en kennis van onze zakelijke kwesties, zijn echt een pluspunt", aldus Delivré. "Dankzij Infor CloudSuite Fashion kunnen we met een gerust hart naar de toekomst kijken en de evolutie van onze multi-channel-strategie goed managen".

Meer informatie over Infor CloudSuite Fashion: https://www.infor.com/en-sg/products/cloudsuite-fashion

Over Zadig&Voltaire
Het Franse modehuis Zadig&Voltaire wordt in 1997 opgericht door Thierru Gillier om een nieuwe soort luxe te creëren, waarbij de moderne en eigenzinnige twist van het merk vanaf het begin kenmerkend is. Vandaag de dag is het merk in meer dan 30 landen gevestigd met zo’n 300 verkooppunten wereldwijd. Het biedt het een compleet assortiment van kleding tot tassen, schoenen, brillen, juwelen, parfums en kindercollecties.

Over Infor
Infor is wereldleider in zakelijke cloud-software met sector-specifieke specialisaties. De organisatie levert missie kritische bedrijfsapplicaties aan ruim 67.000 klanten in meer dan 175 landen. Infor-software is ontworpen om meer waarde, minder risico’s en duurzame operationele voordelen te leveren. De ruim 17.000 medewerkers combineren diepgaande sectorspecifieke-expertises met inzichten uit data om te leren en betere zakelijke en industriële oplossingen te creëren, waarmee organisaties zich beter kunnen aanpassen en de uitdagingen in hun sector de baas zijn. Infor zet zich in om klanten te voorzien van moderne hulpmiddelen om hun bedrijf te transformeren en hun eigen innovatietrajecten te versnellen. Ga voor meer informatie naar www.infor.com.

###EINDE###

image
Laatste van Infor  
Infor kondigt nieuwe samenwerking aan met partner Korade

Koninklijke Nedschroef bespaart kosten, vermindert risico en vergroot productiviteit met de Infor Cloud

Infor stelt Berny Harink aan als Principal Solution Consultant Healthcare
Geplaatst:
Verstreken tijd: 236 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Infor contact  

Logo Infor

  +31 (0) 342-428888
  info@infor.com
  nl.infor.com
Infor sociaal  


Infor tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers