www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2514 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (135 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Unit4 breidt FP&A-oplossing voor middelgrote organisaties uit met nieuwe prognose- en planningsmogelijkheden op basis van AI

Utrecht Unit4, leverancier van zakelijke software in de cloud voor dienstverlenende organisaties, kondigt de nieuwste versie aan van Unit4 Financial Planning & Analysis (FP&A). Deze nieuwe versie bevat mogelijkheden op basis van kunstmatige intelligentie (AI) waarmee financiële teams intelligenter kunnen prognosticeren en plannen, zodat hun organisaties sneller en effectiever beslissingen kunnen nemen.

Smart Forecaster
Hoewel veel leveranciers tegenwoordig oplossingen op basis van AI bieden, maakt Unit4’s nieuwe tool Smart Forecaster intelligent voorspellen beschikbaar voor zakelijke gebruikers in de hele organisatie. Deze nieuwe functionaliteit gebruikt AI waarmee financiële teams vaker en nauwkeuriger prognoses kunnen opstellen op basis van historische gegevens, invloedsfactoren en scenario's. Smart Forecaster is beschikbaar voor klanten via het early-adopterprogramma van Unit4.

Solution Builder
Behalve Smart Forecaster maakt Unit4 bekend dat de Solution Builder, een tool voor snel modelleren, beschikbaar is. Daarmee kunnen financiële teams reageren op nieuwe zakelijke vereisten, zoals kostenplaatsberekeningen, wijzigingen in de winst-en-verliesrekening of het plannen van scenario's in een veilige offline omgeving. Na voltooiing kan de tool snel en veilig enkele of meerdere elementen overbrengen naar de live productie-omgeving, zoals aangegeven door de gebruiker.

Dashboard voor inzichtelijke rapporten
Naast Smart Forecaster en Solution Builder levert Unit4 FP&A verbeterde dashboarding- en visualisatiemogelijkheden. Daarmee kunnen financiële teams rapporten maken voor niet-financiële gebruikers met flexibele, gemakkelijk te begrijpen bedrijfsinformatie die zich vertaalt in bruikbare inzichten en solide, op data gestuurde besluitvorming.

Bedrijven zoals Swiss Life, Villeroy & Boch, het Britse Magnox en de Zwitserse detailhandelaar Migros Aare hebben Unit4 FP&A gekozen voor het opstellen van hun bedrijfskritische prognoses en planningen. Unit4 FP&A is een scherp geprijsde oplossing voor middelgrote, mensgerichte en dienstverlenende organisaties. Klanten van Unit4 creëren sneller waarde dankzij de kant-en-klare zakelijke content in de oplossing. Deze functionaliteit is niet beschikbaar in de producten van andere leveranciers die momenteel verkrijgbaar zijn. De oplossing is standalone beschikbaar of volledig geïntegreerd in de People Experience Suite van het bedrijf, die ook ERP en HCM bevat.

Gordon Stuart, CFO van Unit4, zegt: “Financiële teams hebben door de aard van hun functie altijd een centrale rol gespeeld bij het bepalen van de strategie en het opstellen van plannen. Door de veranderende markt als gevolg van COVID-19 moeten FP&A-teams die plannen steeds evalueren en vaak bijstellen, meestal op korte termijn. De nieuwe Smart Forecaster en Solution Builder in Unit4 FP&A bieden functionaliteiten waarmee ze dat snel en nauwkeurig kunnen doen. Daarnaast maken de verbeterde dashboard- en visualisatiemogelijkheden complexe gegevens toegankelijk en begrijpelijk voor mensen die inzicht in die informatie moeten hebben. Daardoor wordt het besluitvormingsproces korter en kunnen nieuwe of herziene strategieën sneller in de praktijk gebracht worden.”
Laatste van Unit4  
Unit4 benoemt Dmitri Krakovsky als Chief Product Officer

Uitzonderlijke financiële resultaten in 2020 en goede vooruitzichten voor Unit4 in 2021

Organisaties zetten uitvoering digitale strategieën voor mensgerichte bedrijfstransformatie versneld in gang
Geplaatst:
Verstreken tijd: 135 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Unit4 contact  

Logo Unit4

  + 44 (0) 1423 537 837
  www.unit4.com/nl
Unit4 sociaal  


Unit4 tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo MicroFix
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo PQR B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Alleeninkt.nl
Logo Northwave
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Zyxel
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Logo Descartes
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90543 persberichten
- 5912 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 9830 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl