www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (174 dagen geleden)
Bedrijf:

The Collectables: een nieuwe manier om bijzondere auto’s te (ver)kopen

The Collectables is een nieuw onafhankelijk Nederlands platform van, voor en door autoliefhebbers. Met een doorlopende online veiling van bijzondere auto's die je niet nodig hebt, maar wél wilt hebben. Van hot hatches tot limited editions, van Peugeot 205 GTi tot Ferrari 488 Pista. Mits in nette staat en met een goede historie. Op www.thecollectables.nl wordt dit bijeen gebracht in een online automobiele snoepwinkel.

"Het is tot nu toe niet altijd makkelijk om deze auto’s te vinden. Wij verzorgen alvast de voorselectie en presenteren de auto’s zo volledig mogelijk”, vertelt Joris Roozen, één van de oprichters. "Daarin willen wij als The Collectables het verschil maken. Zo voorzien wij elke auto van circa 150 foto’s, tegenover gemiddeld 15 bij reguliere auto-advertenties. Omdat we alles willen laten zien. Inclusief krasjes en eventuele andere beschadigingen, die vaak niet getoond worden.”

Zorgeloos verkopen
Aan de andere kant zijn er eigenaren die hun Collectable willen verkopen. Tot nu toe hadden ze de keuze uit zelf verkopen, in consignatie zetten of inruilen op een volgende auto. Dat eerste is lastig, consignatie is kostbaar en inruilen niet altijd wenselijk. The Collectables komt nu met een passend alternatief. 

“Gek genoeg zijn het juist de bijzondere auto’s die het langst te koop blijven staan - meer dan 6 maanden. Dat blijkt uit het Nationaal Occasion Onderzoek 2019. Daar bieden wij een oplossing voor”, aldus Roozen. Gemiddeld genomen duurt een online veiling 2 weken. In die periode kunnen potentiële kopers de auto bezichtigen of laten keuren. Wie vervolgens het winnende bod plaatst, verplicht zich om tot koop over te gaan, zodat discussies achteraf voorkomen worden. 

Zekerheid
Maar wat is een bijzondere auto waard? Dat blijft de meest lastige vraag. Om dit zo eerlijk mogelijk te bepalen worden de auto’s geveild, zodat vraag en aanbod volledig transparant bij elkaar komen. Gebruikers van het platform moeten zich registreren. "Daarvoor maken we onder meer gebruik van iDIN, waarbij iemand zich online identificeert via z'n eigen bank. Dat biedt extra zekerheden voor zowel koper als verkoper", aldus Roozen. Bovendien stemmen verkopers ermee in dat hun Collectable aan iedere gewenste keuring kan worden onderworpen."

Bewezen concept 
In de Verenigde Staten, Engeland en Japan zijn veilingsites voor bijzondere auto's al een groot succes. The Collectables maakt deze manier van auto's (ver)kopen nu ook toegankelijk voor Nederlandse autoliefhebbers. Roozen: “Doordat we volledig online werken kunnen we de kosten laag houden. Kopers betalen een commissie van 6% boven op het aankoopbedrag. Dat bedrag begint bij 300 euro en is nooit hoger dan 6.000 euro. Dit is veel lager dan de gemiddelde commissies die in automobiel veilingen gerekend worden, waar percentages tussen de 15en 25%, zelfs zonder plafond, geen uitzondering zijn"

Op transparante en betrouwbare manier de aan- en verkoop van bijzondere auto’s faciliteren en online (ver)kopen persoonlijk maken. Dat is wat The Collectables doet. Met name voor eigenaren van Collectables moet dit dé manier worden om zorgeloos, snel en zonder kosten hun bijzondere auto te verkopen.
Laatste van The Collectables  
The Collectables: een nieuwe manier om bijzondere auto’s te (ver)kopen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 174 dagen
The Collectabl.. contact  

Logo The Collectables

  +31 (0) - 10 311 96 11
  vip@thecollectables.nl
  thecollectables.nl
The Collectabl.. sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo NorthC Datacenters
Logo XpertHR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90835 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10089 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers