ContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2496 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (38 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Ivanti voegt machine learning toe aan Neurons-platform voor optimalisatie van beveiliging en software-uitgave

Ivanti Neurons voor Patch Intelligence en Spend Intelligence gebruiken machine learning algoritmes voor het automatisch verhelpen van kwetsbaarheden en het optimaliseren van software-kosten

Den Bosch, 21 oktober 2020Ivanti, het bedrijf dat IT en Security Operations automatiseert voor het detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van cloud tot edge, lanceert Ivanti Neurons™ for Patch Intelligence en Ivanti Neurons™ for Spend Intelligence. Deze oplossingen bouwen voort op het hyper-automation-platform van Ivanti Neurons, dat in juli 2020 is geïntroduceerd. Organisaties kunnen hiermee geheel autonome self-heal en self-secure apparaten en self-service eindgebruikers gebruiken.

"De toekomst van werk, waarbij werken vanaf elke plek met elk apparaat de nieuwe norm is, betekent dat het proactief beheren van de steeds toenemende veiligheidsrisico's en vermogensuitgaven voor elke onderneming top of mind is," zegt Nayaki Nayyar, Executive Vice President en Chief Product Officer bij Ivanti. "Onze nieuwste toevoegingen aan het Ivanti Neurons Platform voor Patch en Spend Intelligence maken gebruik van onze ervaring met patchen en het beoordelen van de betrouwbaarheid van een patch en risicogebaseerde patchprioritering. Dit gebeurt met behulp van ‘supervised’ en ‘unsupervised’ machine learning algoritmes om het herstel van kwetsbaarheden te automatiseren en de uitgaven voor software te optimaliseren.”

Ivanti Neurons maakt de zelfherstellende, autonome edge mogelijk met adaptieve beveiliging en een gecontextualiseerde, gepersonaliseerde ervaring voor het extern werkende personeel van vandaag de dag. Klanten van Ivanti Neurons realiseren een reductie van meer dan 50 procent in de gesprekstijd voor ondersteuning, waardoor dubbel werk tussen IT-operaties en beveiligingsteams wordt geëlimineerd. Hierdoor wordt het aantal kwetsbare apparaten met wel 50 procent verminderd.*

Jesse Miller, informaticaspecialist voor SouthStar Bank, herinnert zich zijn gesprek met zijn compliance-auditor over Ivanti Neurons voor Patch Intelligence: "Ik sta er versteld van hoe Ivanti feedback uit de gemeenschap van technici rechtstreeks in hun herstelsysteem heeft ingebouwd.Ik heb nog nooit zoiets als dit gezien. In plaats van urenlang te praten over beveiliging en patches met een compliance-auditor, hebben we er slechts enkele minuten aan besteed en zijn we verder gegaan met andere zaken. Ik ben onder de indruk van de totale oplossing."

De nieuwe mogelijkheden van Ivanti Neurons helpen gebruikers om hun time-to-patch te verlagen en hun algehele beveiliging te verbeteren. Ze verbeteren ook drastisch het uitgifte- en innameproces van bedrijfsmiddelen die beveiligings- en IT-operatieteams gebruiken om actie te ondernemen en samen te werken. De nieuwe Ivanti Neurons-oplossingen omvatten de volgende mogelijkheden:
  • Ivanti Neurons for Patch Intelligence stelt organisaties in staat om snellere SLA's te realiseren voor het verhelpen van kwetsbaarheid via ‘supervised’ en ‘unsupervised’ machine learning algoritmes. Op basis van Ivanti’s expertise op het gebied van patchmanagement, waarmee jaarlijks meer dan 1,2 miljard patch-updates worden uitgevoerd, helpt Ivanti Neurons for Patch Intelligence gebruikers om op één centrale locatie eenvoudig onderzoek te doen, prioriteiten te stellen en betere inzichten te krijgen voor patchmanagementprocessen. De gegevens over de betrouwbaarheid van patches worden automatisch geleverd met bruikbare informatie, samengesteld uit duizenden publieke en crowdsourced sentiment-data. Deze informatie zorgt voor een verbeterde patch-betrouwbaarheid, zodat beveiligingsteams sneller kunnen reageren op bedreigingen en hun time-to-patch kunnen verkorten. Verder wordt een nauwkeurig beeld gegeven van het bedreigingenlandschap voor de organisatie door middel van prioritering, op risico gebaseerde metrieken en compliance-dashboards met rijke functionaliteit. Ivanti Neurons for Patch Intelligence levert zeer nauwkeurige gegevens,waardoor de tijd die nodig is om op bedreigingen te reageren, vermindert.

  • Ivanti Neurons for Spend Intelligence biedt inzicht in het softwarelandschap en de uitgaven aan applicaties voor on-premises, cloud en edge-omgevingen van een organisatie. Dit helpt om de operationele snelheid en de zichtbaarheid van bedrijfsmiddelen te verbeteren, het gebruik te verbeteren en de kosten te beheersen. In tegenstelling tot complexe softwarelicentietools is Ivanti Neurons for Spend Intelligence eenvoudig en op een intuïtieve manier te gebruiken met een snellere time-to-value. Binnen enkele minuten wordt een gedetailleerde analyse van het gebruik, de licentietypen, aankopen, abonnementen, verlengingen en instances in aansprekende dashboards gepresenteerd. Dit helpt gebruikers om het gebruik, de aankoopgeschiedenis, aankomende verlengingen, contractverlengingen en lopende uitgaven effectiever bij te houden. Potentiële onder- en overbestedingen en mogelijkheden voor geautomatiseerde terugwinning worden ook uitgelicht, waardoor de kosten worden beheerst en de risico's worden beperkt.
Ivanti Neurons for Patch Intelligence en Ivanti Neurons for Spend Intelligence zijn nu beschikbaar als onderdeel van het Ivanti Neurons hyper-automation platform. Daarnaast zijn er andere verbeteringen op het Ivanti Neurons platform, waaronder bredere out-of-the-box automatiseringsvragen en -acties om problemen op te sporen, te diagnosticeren en op te lossen. Ook biedt Neurons krachtige mogelijkheden als gegevensfiltering om de IT te helpen betere beslissingen te nemen en om de zichtbaarheid vergroten door middel van ondersteuning voor extra IT- en niet-IT-apparaten en connectors.

Meer informatie: https://www.ivanti.nl/solutions/ivanti-neurons of neem deel aan het Ivanti Neurons webinar op 28 oktober aanstaande: registreren kan hier.

###

Over Ivanti
Ivanti automatiseert IT en Security Operations waardoor detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van cloud tot edge mogelijk is. Van pc’s tot mobiele apparatuur, VDI en datacentra, Ivanti detecteert en inventariseert IT-middelen on-premises, in de cloud en aan de edge. Dit verbetert de IT-dienstverlening en vermindert risico’s door meer inzicht te bieden in de IT-omgeving en door automatisering. Het bedrijf helpt organisaties verder om moderne technologie in te zetten in het magazijn en in de hele toeleveringsketen om de levering te verbeteren, de noodzaak backend systemen aan te passen. Ivanti heeft zijn hoofdkantoor in Salt Lake City, Amerika, en heeft kantoren over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.ivanti.nl en volg ons op @IvantiBenelux.

Copyright © 2020, Ivanti. Alle rechten voorbehouden.

* Klantresultaten zijn specifiek voor hun totale omgeving en ervaring, waar Ivanti deel van uitmaakt. Individuele resultaten kunnen variëren op basis van de unieke omgeving van elke klant.

###

Contactpersonen voor de pers

Ivanti
Amberly Janke
+1 801-727-5157
Amberly.janke@ivanti.com

Lubbers de Jong TECH PR
Wiegert van Dijk
wiegert@lubbersdejong.nl

image
Nayaki Nayyar, Executive Vice President en Chief Product Officer bij Ivanti
Afripipes kiest Maunt als nieuwe distributeur

Pure Storage breidt het Pure as-a-Service aanbod uit en biedt ongekende transparantie

Nieuw opleidingsinstituut voor workforce management richt zich op veranderende arbeidsmarkt

Quion neemt voorsprong in hypotheekmarkt

Razer vervolgt e-sports-wereldtournee met Razer Invitational - Europe

Verdubbeling van het WLAN-spectrum: Europa staat op het punt een nieuw tijdperk in te luiden

Zivver behaalt 2e plek van Deloitte Technology Fast 50

Onderzoek Thycotic: dreiging AVG-boetes bepalen investeringsbeslissingen in cybersecurity

Resultaten nieuw onderzoek: "97% van de bedrijven vindt het verbeteren van de digitale ervaring voor gebruikers een prioriteit, maar 71% weet niet waar ze moeten beginnen"

Snelgroeiend Studytube 4 jaar op rij in Deloitte Technology Fast 50

Rival Foods, SusPhos en Bilihome winnen Rabo Duurzame Innovatieprijs 2020

Nieuwe testkit van HBK voor snelle check van printed circuit board (PCB’s)

ICT Concept gaat op overnamepad

Toptienlijst meest baanbrekende innovaties van de wetenschap in NL bekendgemaakt

HashiCorp kondigt beschikbaarheid Consul 1.9 aan

Rockwell Automation neemt Fiix Inc. over, leverancier van cloudoplossingen voor onderhoudsmanagement
Van Delen Telecom en MCS werken samen om veilige Internet of Things-oplossingen te implementeren

Eén op de vijf HR-professionals: in 2030 wordt men ontslagen via een systeem

Finance krijgt prominentere positie in veranderende wereld

Aartsen kiest Thinkwise low-code platform voor digitalisering bedrijfsprocessen

Maximale digitale transformatie in CPG-segment door samenwerking Schneider Electric en ProLeiT

Planalyse voegt data storytelling van Toucan Toco toe aan portfolio
Geplaatst:
Verstreken tijd: 38 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Ivanti contact  

Logo Ivanti

Ivanti sociaal  


Ivanti tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo MCS B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Nextmoves
Logo Workday
Logo Thinkwise
Logo Schneider Electric
Logo BrainProfs
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Auth0
Logo Infor
Logo Clarity Benelux
Logo Workiva
Logo Schneider Electric
Logo Orange Cyberdefense
Logo Ivanti
Logo Eaton
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89837 persberichten
- 5834 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9170 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl