www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
Herken zakelijke websitebezoekers#INFLUX PR

2513 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (362 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Ivanti voegt machine learning toe aan Neurons-platform voor optimalisatie van beveiliging en software-uitgave

Ivanti Neurons voor Patch Intelligence en Spend Intelligence gebruiken machine learning algoritmes voor het automatisch verhelpen van kwetsbaarheden en het optimaliseren van software-kosten

Den Bosch, 21 oktober 2020Ivanti, het bedrijf dat IT en Security Operations automatiseert voor het detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van cloud tot edge, lanceert Ivanti Neurons™ for Patch Intelligence en Ivanti Neurons™ for Spend Intelligence. Deze oplossingen bouwen voort op het hyper-automation-platform van Ivanti Neurons, dat in juli 2020 is geïntroduceerd. Organisaties kunnen hiermee geheel autonome self-heal en self-secure apparaten en self-service eindgebruikers gebruiken.

"De toekomst van werk, waarbij werken vanaf elke plek met elk apparaat de nieuwe norm is, betekent dat het proactief beheren van de steeds toenemende veiligheidsrisico's en vermogensuitgaven voor elke onderneming top of mind is," zegt Nayaki Nayyar, Executive Vice President en Chief Product Officer bij Ivanti. "Onze nieuwste toevoegingen aan het Ivanti Neurons Platform voor Patch en Spend Intelligence maken gebruik van onze ervaring met patchen en het beoordelen van de betrouwbaarheid van een patch en risicogebaseerde patchprioritering. Dit gebeurt met behulp van ‘supervised’ en ‘unsupervised’ machine learning algoritmes om het herstel van kwetsbaarheden te automatiseren en de uitgaven voor software te optimaliseren.”

Ivanti Neurons maakt de zelfherstellende, autonome edge mogelijk met adaptieve beveiliging en een gecontextualiseerde, gepersonaliseerde ervaring voor het extern werkende personeel van vandaag de dag. Klanten van Ivanti Neurons realiseren een reductie van meer dan 50 procent in de gesprekstijd voor ondersteuning, waardoor dubbel werk tussen IT-operaties en beveiligingsteams wordt geëlimineerd. Hierdoor wordt het aantal kwetsbare apparaten met wel 50 procent verminderd.*

Jesse Miller, informaticaspecialist voor SouthStar Bank, herinnert zich zijn gesprek met zijn compliance-auditor over Ivanti Neurons voor Patch Intelligence: "Ik sta er versteld van hoe Ivanti feedback uit de gemeenschap van technici rechtstreeks in hun herstelsysteem heeft ingebouwd.Ik heb nog nooit zoiets als dit gezien. In plaats van urenlang te praten over beveiliging en patches met een compliance-auditor, hebben we er slechts enkele minuten aan besteed en zijn we verder gegaan met andere zaken. Ik ben onder de indruk van de totale oplossing."

De nieuwe mogelijkheden van Ivanti Neurons helpen gebruikers om hun time-to-patch te verlagen en hun algehele beveiliging te verbeteren. Ze verbeteren ook drastisch het uitgifte- en innameproces van bedrijfsmiddelen die beveiligings- en IT-operatieteams gebruiken om actie te ondernemen en samen te werken. De nieuwe Ivanti Neurons-oplossingen omvatten de volgende mogelijkheden:
  • Ivanti Neurons for Patch Intelligence stelt organisaties in staat om snellere SLA's te realiseren voor het verhelpen van kwetsbaarheid via ‘supervised’ en ‘unsupervised’ machine learning algoritmes. Op basis van Ivanti’s expertise op het gebied van patchmanagement, waarmee jaarlijks meer dan 1,2 miljard patch-updates worden uitgevoerd, helpt Ivanti Neurons for Patch Intelligence gebruikers om op één centrale locatie eenvoudig onderzoek te doen, prioriteiten te stellen en betere inzichten te krijgen voor patchmanagementprocessen. De gegevens over de betrouwbaarheid van patches worden automatisch geleverd met bruikbare informatie, samengesteld uit duizenden publieke en crowdsourced sentiment-data. Deze informatie zorgt voor een verbeterde patch-betrouwbaarheid, zodat beveiligingsteams sneller kunnen reageren op bedreigingen en hun time-to-patch kunnen verkorten. Verder wordt een nauwkeurig beeld gegeven van het bedreigingenlandschap voor de organisatie door middel van prioritering, op risico gebaseerde metrieken en compliance-dashboards met rijke functionaliteit. Ivanti Neurons for Patch Intelligence levert zeer nauwkeurige gegevens,waardoor de tijd die nodig is om op bedreigingen te reageren, vermindert.

  • Ivanti Neurons for Spend Intelligence biedt inzicht in het softwarelandschap en de uitgaven aan applicaties voor on-premises, cloud en edge-omgevingen van een organisatie. Dit helpt om de operationele snelheid en de zichtbaarheid van bedrijfsmiddelen te verbeteren, het gebruik te verbeteren en de kosten te beheersen. In tegenstelling tot complexe softwarelicentietools is Ivanti Neurons for Spend Intelligence eenvoudig en op een intuïtieve manier te gebruiken met een snellere time-to-value. Binnen enkele minuten wordt een gedetailleerde analyse van het gebruik, de licentietypen, aankopen, abonnementen, verlengingen en instances in aansprekende dashboards gepresenteerd. Dit helpt gebruikers om het gebruik, de aankoopgeschiedenis, aankomende verlengingen, contractverlengingen en lopende uitgaven effectiever bij te houden. Potentiële onder- en overbestedingen en mogelijkheden voor geautomatiseerde terugwinning worden ook uitgelicht, waardoor de kosten worden beheerst en de risico's worden beperkt.
Ivanti Neurons for Patch Intelligence en Ivanti Neurons for Spend Intelligence zijn nu beschikbaar als onderdeel van het Ivanti Neurons hyper-automation platform. Daarnaast zijn er andere verbeteringen op het Ivanti Neurons platform, waaronder bredere out-of-the-box automatiseringsvragen en -acties om problemen op te sporen, te diagnosticeren en op te lossen. Ook biedt Neurons krachtige mogelijkheden als gegevensfiltering om de IT te helpen betere beslissingen te nemen en om de zichtbaarheid vergroten door middel van ondersteuning voor extra IT- en niet-IT-apparaten en connectors.

Meer informatie: https://www.ivanti.nl/solutions/ivanti-neurons of neem deel aan het Ivanti Neurons webinar op 28 oktober aanstaande: registreren kan hier.

###

Over Ivanti
Ivanti automatiseert IT en Security Operations waardoor detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van cloud tot edge mogelijk is. Van pc’s tot mobiele apparatuur, VDI en datacentra, Ivanti detecteert en inventariseert IT-middelen on-premises, in de cloud en aan de edge. Dit verbetert de IT-dienstverlening en vermindert risico’s door meer inzicht te bieden in de IT-omgeving en door automatisering. Het bedrijf helpt organisaties verder om moderne technologie in te zetten in het magazijn en in de hele toeleveringsketen om de levering te verbeteren, de noodzaak backend systemen aan te passen. Ivanti heeft zijn hoofdkantoor in Salt Lake City, Amerika, en heeft kantoren over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.ivanti.nl en volg ons op @IvantiBenelux.

Copyright © 2020, Ivanti. Alle rechten voorbehouden.

* Klantresultaten zijn specifiek voor hun totale omgeving en ervaring, waar Ivanti deel van uitmaakt. Individuele resultaten kunnen variëren op basis van de unieke omgeving van elke klant.

###

Contactpersonen voor de pers

Ivanti
Amberly Janke
+1 801-727-5157
Amberly.janke@ivanti.com

Lubbers de Jong TECH PR
Wiegert van Dijk
wiegert@lubbersdejong.nl

image
Nayaki Nayyar, Executive Vice President en Chief Product Officer bij Ivanti
Laatste van Ivanti  
71 procent van de IT-security professionals vindt patchen te complex en tijdrovend

Ivanti benoemt softwareveteraan Jeff Abbott als nieuwe CEO

Ivanti voor het tweede jaar op rij leider in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management Tools
BT lanceert Eagle-i, een nieuw transformationeel beveiligingsplatform dat cyberaanvallen voorspelt en voorkomt

Check Point Research schetst landschap cyberaanvallen en meldt 86 procent toename in Nederland

Hybride werken maakt een einde aan wachtwoorden

Vier SAP-partners fuseren en gaan samen verder onder bedrijfsnaam Aiden

CTS organiseert tweedaagse Google Innovation Bootcamp
ValidSign Official eSigning Partner PSV

Fullstaq geselecteerd als partner Belastingdienst voor Cloud Native & Container expertise

Boomi voor achtste jaar op rij leider in Gartner Magic Quadrant

Citrix onderzoek laat stand van zaken rond veilig remote werken zien

Friends for Brands onderdeel van Powered by Meaning Groep

Schneider Electric tekent de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (Green Deal ZES)

Shippeo bereikt 103% jaarlijkse groei als ’s werelds meest aanbevolen RTTV-leverancier

Acht keer goud voor Hogeschool Tio in EW Beste Studies 2021

Van Ameyde lanceert IT-platform voor snellere schade-afhandeling

Bijna de helft van de Nederlandse horeca kampt met personeelstekort

Red Hat OpenStack Platform 16.2 verbetert ondersteuning hybrid cloud- en edge-omgevingen

True stelt Marjolein Rietveld aan als COO

Dell Technologies telecom-software en -solutions versnellen 5G- en Open RAN-innovatie

Dell Technologies brengt IT met vernieuwde Edge-oplossingen tot ver buiten het datacenter

Nutanix voor het eerst genoemd als visionair in het 2021 Gartner Magic Quadrant voor Distributed Files and Objects Storage
Geplaatst:
Verstreken tijd: 362 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Ivanti contact  

Logo Ivanti

Ivanti sociaal  


Ivanti tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo DNA Services B.V.
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Logo Kaspersky
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92336 persberichten
- 6071 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10913 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
Herken zakelijke websitebezoekers#INFLUX PR