Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2498 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (42 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

Esri neemt nFrames over

Integratie 3D Surface Imaging Technology in ArcGIS-platform

Esri, de internationale specialist in location intelligence, neemt het Duitse technologiebedrijf nFrames over. nFrames ontwikkelt SURE, een innovatieve technologie voor imagery en LiDAR 3D-oppervlak-reconstructie. De technologie wordt geïntegreerd in Esri’s ArcGIS-platform, zodat gebruikers in staat zijn om eigenhandig een hoogwaardige en realistische 3D-weergave van de omgeving te maken.

Hoogwaardige 3D-omgevingsdata is veelgevraagd bij 3D-GIS-toepassingen. De schematische 3D-weergave van de BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen)-panden in Nederland is voor een realistische beleving vaak niet toereikend. SURE combineert luchtfotomateriaal met informatie uit puntenwolken, zodat een getextureerde mesh wordt gegenereerd. Dankzij het detailniveau en de realistische hoogte, kleuren en texturen van de omgevingsobjecten kan deze mesh dienen als een driedimensionale luchtfoto in een scene. Dit maakt de mesh zeer geschikt voor het visualiseren van omgevingsdata in 3D en als contextinformatie. De visualisatie van nieuwe bouwprojecten kan letterlijk in de huidige omgeving worden geplaatst, net als een door een architect ontworpen gedetailleerd bouwwerkinformatiemodel (BIM).

SURE software wordt onderdeel van Esri’s ArcGIS-platform, waarmee een krachtige tool ontstaat die imagery en LiDAR data omzet in puntenwolken, getextureerde 3D-meshes en echte orthos. Overheden, planbureaus, architecten, ingenieurs en constructiebedrijven, kunnen SURE gebruiken om 3D-kaarten op schaal te genereren, van individuele bouwplaatsen tot complete steden en landen, volledig geautomatiseerd en met een hogere resolutie en herhalingspercentage dan tot nu toe mogelijk was. In de toekomst komen de mogelijkheden van SURE ook beschikbaar in ArcGIS Drone2Map en Site Scan for ArcGIS, zodat gebruikers betere meshes, puntenwolken en echte ortho’s kunnen maken van hun dronebeelden. Dit verbetert tevens de ArcGIS-orthomapping en droneverwerkingscapaciteiten voor het gehele platform.

Het hoofdkantoor van nFrames in Stuttgart vormt nu een nieuw R&D-centrum voor Esri. Dit R&D-centrum richt zich op de nieuwste technologie voor het vastleggen van realiteit, ondersteunt SURE-klanten en biedt tevens ondersteuning voor 3D-GIS.Over Esri
Esri is wereldwijd marktleider in GIS (Geografisch Informatie Systeem) software, location intelligence en mapping en biedt de meest uitgebreide geospatial cloud-oplossing om bedrijven te helpen met behulp van locatiegegevens hun operationele en bedrijfsdoelstellingen te behalen. Sinds 1969 hebben meer dan 350.000 bedrijven software van Esri gebruikt bij het maken van kaarten en het uitvoeren van ruimtelijke analyses. Dankzij location intelligence kunnen bedrijven binnen alle sectoren gefundeerde beslissingen maken op basis van helder gepresenteerde data. Esri Nederland is gevestigd in Rotterdam en Zwolle. Kijk voor meer informatie op www.esri.nl.
Laatste van Esri Nederland  
Heijmans brengt wegmetingen samen in een portaal dankzij GIS

Esri neemt nFrames over
Geplaatst:
Verstreken tijd: 42 dagen
Esri Nederland contact  

Logo Esri Nederland

Esri Nederland sociaal  


Esri Nederland tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Relined Fiber Network
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo PlanMen
Logo MCS B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Onguard
Logo PA Consulting
Logo Criteo
Logo Pure Storage
Logo Nextmoves
Logo Workday
Logo Thinkwise
Logo Schneider Electric
Logo BrainProfs
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Auth0
Logo Infor
Logo Clarity Benelux
Logo Workiva
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89846 persberichten
- 5835 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9176 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl