www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2498 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (42 dagen geleden)
Bedrijf:

Loyals verkoopt haar hostingonderdeel De Hosting Makelaar aan Total Webhosting Solutions (TWS)

Loyals B.V. (Loyals) verkoopt haar hostingonderdeel De Hosting Makelaar B.V. (DHM) aan Total Webhosting Solutions (TWS). DHM bundelt de krachten met RealHosting B.V. (RealHosting), dat onderdeel uitmaakt van TWS en hiermee haar snelgroeiende digital agency hostingspecialisme versterkt.

Blaricum, 20 oktober 2020 – Loyals, het brand communicatiebureau voor de wereld van morgen, startte DHM in 2014 om de hosting van webprojecten in eigen beheer op te zetten. Al snel werden niet alleen klanten van Loyals bij DHM ondergebracht, maar werd het een zelfstandige onderneming. DHM faciliteert diverse hostingdiensten voor developers en opdrachtgevers van Loyals en voor een groot aantal andere digital agencies.

Youri Lieberton, oprichter en CEO Loyals
Vanwege de snelle groei van zowel Loyals als DHM moesten wij een keuze maken. Wij willen ons vooral richten op de groei van Loyals. Hosting blijft natuurlijk wel belangrijk voor Loyals. Juist daarom zijn we op zoek gegaan naar een lange termijn partner met wie wij een natuurlijke klik hebben. Naast een visie op deze business en het partnership, is het belangrijk dat beide partijen goed en snel met elkaar kunnen schakelen. Immers moeten zowel Loyals als veel van haar klanten en relaties op de infrastructuur van DHM kunnen blijven bouwen en vertrouwen. In TWS hebben we die lange termijn partner gevonden.”

Pim Effting, directeur RealHosting
Als creatief bureau heb je geen zin in gedoe met back-ups of trage websites. Opdrachtgevers van digital agencies worden steeds kritischer en webprojecten steeds geavanceerder. Veiligheid en prestaties moeten continu maximaal zijn en de snelheid waarmee webprojecten opgeleverd moeten worden neemt toe. Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Wij vinden het zonde als schaarse developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Dat is nou juist ons specialisme.”

Matthieu van Amerongen, CEO TWS
"De manier waarop digital agencies zich onderscheiden is door zich steeds meer op te stellen als strategische partner van opdrachtgevers. Operationeel moeten specialisten dat natuurlijk wel kunnen waarmaken. Zij moeten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken om in staat te zijn de snelste webprojecten te ontwikkelen. Daarnaast is data security een steeds complexer en belangrijker vraagstuk. Gespecialiseerde hostingbedrijven binnen TWS zoals Realhosting en IPS, en op Wordpress en e-commerce gespecialiseerde partijen als Savvii, Skyberate en Magehost nemen dit soort specialistische verantwoordelijkheden voor deze bureaus uit handen. Zij zorgen ervoor dat de focus ligt bij hun core business. We zijn dan ook blij dat we DHM nu aan dat rijtje specialisten toe kunnen voegen en de komende jaren verder kunnen bouwen aan dé digital agency hostingspecialist van Nederland.”Over Loyals
Loyals is een brand communicatiebureau voor de wereld van morgen. We bouwen merken en laten bedrijven groeien door te werken vanuit de “core” van een organisatie. Het is niet aan ons om bij te blijven, maar juist voorop te blijven lopen. Op deze manier kunnen wij adviseren en blijven co-creëren met onze klanten. Zo zorgen wij dat ook zij klaar zijn voor de toekomst. Bij Loyals werken wij elke dag aan de groei van onze opdrachtgevers, door middel van ijzersterke marketing en communicatiemiddelen. Van strategie tot online marketing, van design tot online development en events.

Voor meer informatie over Loyals verwijzen we u naar de website: https://loyals.com

Over RealHosting
RealHosting levert sinds 2001 webhosting en domeinregistraties. De slogan luidt “Professional hosting, personal service” en dat is niet zonder reden. De kwaliteit van de hosting is gewaarborgd door inzet van de juiste technieken. Terwijl de service persoonlijk blijft door onder meer goede telefonische bereikbaarheid. Klanten beoordelen RealHosting gemiddeld met een 9. RealHosting is sinds 2017 onderdeel van TWS.

Voor meer informatie over RealHosting verwijzen we u naar de website https://realhosting.nl

Over Total Webhosting Solutions ('TWS')
TWS is actief op de markt voor webhosting en clouddiensten en bestaat uit verschillende autonome ondernemingen. Elke onderneming levert producten en (gespecialiseerde) diensten aan haar klantsegment. Als gevolg van hun autonome karakter zijn de businessunits flexibel, adaptief en bieden ze de hoogst mogelijke toegevoegde waarde voor klanten. Bovendien stelt deelname aan TWS hen in staat om de effectiviteit te verbeteren, de kwaliteit te waarborgen en in de toekomst te investeren. TWS biedt financiële zekerheid, strategische begeleiding en best practices voor haar bedrijven.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van TWS: https://www.tws.eu.

Contact
Vragen over de transactie kunnen gesteld worden aan:
Pim Effting (directeur RealHosting)
pim@realhosting.nl
Laatste van Total Webhosting Solutions  
Loyals verkoopt haar hostingonderdeel De Hosting Makelaar aan Total Webhosting Solutions (TWS)

Hostingprovider Vevida sluit zich aan bij Total Webhosting Solutions

Evidalia sluit zich aan bij TWS
Geplaatst:
Verstreken tijd: 42 dagen
Total Webhosti.. contact  

Logo Total Webhosting Solutions

  +31 (0)85 - 047 98 97
  tws.eu

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Relined Fiber Network
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo PlanMen
Logo MCS B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Wuunder
Logo Onguard
Logo PA Consulting
Logo Criteo
Logo Pure Storage
Logo Nextmoves
Logo Workday
Logo Thinkwise
Logo Schneider Electric
Logo BrainProfs
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Auth0
Logo Infor
Logo Clarity Benelux
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89847 persberichten
- 5836 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9179 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl