www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (92 dagen geleden)
Bedrijf:

Fullstaq is nu Rancher Platinum Partner, de enige in de Benelux!

Rancher Labs, expert in Kubernetes management technologie, heeft IT-dienstverlener en fervent Rancher-gebruiker Fullstaq benoemd tot Rancher Platinum Partner. Fullstaq is de eerste en enige platinum implementatiepartner in de Benelux.

Fullstaq werkt al sinds 2016 graag met Rancher om centraal meerdere Kubernetes clusters te managen. Vooral bij grote Kubernetes projecten is Rancher voor de engineers van Fullstaq onmisbaar: de mogelijkheid om bestaande ICT-infrastructuur en verschillende clouds naast elkaar te gebruiken, is ongeëvenaard.

Fullstaq en Racher Labs sterken elkaar in mentaliteit en ambitie

In 2019 implementeerden Fullstaq en Rancher Labs voor het eerst samen Rancher bij klanten. De optelsom van een intensieve en persoonlijke samenwerking, gedeelde passie voor de opensourcefilosofie en vlekkeloze implementaties hebben geleid tot de Rancher Platinum Partner-benoeming. Zeker nu Kubernetes steeds meer terrein wint in Europa, is dit een belangrijke prestatie voor het ambitieuze Fullstaq-team.

Samen ondersteunen Fullstaq en Rancher Labs inmiddels diverse cloudmigraties in de publieke sector en het financiële domein. De partners hebben al een aantal projecten lopen via het Rancher-platform en breiden dit de komende maanden uit.

Als Rancher Platinum Partner heeft Fullstaq direct toegang tot de engineers van Rancher Labs waardoor klanten profiteren van extra efficiency en snelheid in hun implementatietrajecten.

Gerrit Tamboer, mede-oprichter van Fullstaq, over het partnership: “Vanuit Fullstaq hanteren we een streng deurbeleid als het gaat om partnerships. De twee belangrijkste uitgangspunten zijn dat we de filosofie achter opensource software delen, en dat we een fan zijn van het product. Beide punten worden in dit partnership nadrukkelijk afgevinkt. Rancher biedt onze klanten de mogelijkheid om de complexe Kubernetes wereld op een simpele manier in te stappen, zonder in te leveren op de kracht en flexibiliteit van Kubernetes.”

Enorme groeipotentie in Europa

Het partnerschap zet Fullstaq op de kaart als gewilde en deskundige implementatiepartner in de Benelux en Europa. Fullstaq en Rancher Labs zullen, waar mogelijk, samen Europese klanten bedienen. Rancher Labs is onlangs overgenomen door opensourcesoftware-aanbieder SUSE, marktleider in het opensourcebesturingssysteem Linux. Hiermee biedt het partnerschap zelfs nog meer potentie: Fullstaq en Rancher Labs krijgen toegang tot de Linux-klanten van SUSE.

Jeroen Overmaat, Regional Director NEMEA van Rancher Labs over de benoeming: “De expertise van de Fullstaq engineers (en ik ken er inmiddels een hoop van) is echt diepgaand te noemen. De expertise en vooral de no-nonsense cultuur spreken mij erg aan in Fullstaq. De engineers leveren wat ze beloven.

Over de Rancher platinum-status

Platinum is de hoogst mogelijke status voor partners van Rancher Labs en wordt niet zomaar uitgedeeld. Fullstaq heeft moeten bewijzen een solide kennis van Kubernetes en uitgebreide kennis van Rancher in huis te hebben. Het bewijs? Het uitvoeren van succesvolle implementaties, het afronden van de strenge toelatingsprocedure en de certificering van Fullstaq-engineers als Rancher Operators.Noot voor de redactie
Voor meer informatie: Gerrit Tamboer, g.tamboer@fullstaq.com, +316 513 689 40

Download de afbeelding en logo’s in hoge resolutie.
https://meetup-static-files.fullstaq.com/logo-fullstaq-SVG.svg

Over Fullstaq

Fullstaq richt zich vooral op het continu ontwikkelen en beheren van DevOps gedreven cloudoplossingen en containerplatformen, veelal gebaseerd op Open Source automation tooling en Infra-as-a-code. Fullstaq is in 2016 opgericht door Open Source engineers Gerrit Tamboer en Fabian Met, specialisten op het gebied van DevOps, cloud- en containerplatformen.
Website Fullstaq

Over Rancher Labs

Rancher Labs levert opensource software waarmee organisaties op schaal Kubernetes kunnen inzetten en beheren, op iedere ICT-infrastructuur. Met 35.000 actieve gebruikers en meer dan 100 miljoen downloads is hun product Rancher het meest gebrukte Kubernetes management platform. Vind meer informatie op www.rancher.com en volg @Rancher_Labs op Twitter. Alle hierin vermelde product- en bedrijfsnamen zijn mogelijk handelsmerken van hun geregistreerde eigenaren.
Laatste van Fullstaq B.V.  
Fullstaq is nu Rancher Platinum Partner, de enige in de Benelux!

Fullstaq en Venafi bestrijden malware met Jenkins plugin voor Next-Gen Code Signing

Fullstaq eerste gecertificeerde Kubernetes adviesbureau in Nederland
Geplaatst:
Verstreken tijd: 92 dagen
Fullstaq B.V. contact  

Logo Fullstaq B.V.

  +31 (0) 850 605 804
  info@fullstaq.com
  fullstaq.com
Fullstaq B.V. sociaal  


Fullstaq B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo SORSIT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Logo Visma | Onguard
Logo ChargePoint
Logo RobotWise
Logo Zoom
Logo Avit Group
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo GNX
Logo Boertien Vergouwen Overduin
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90122 persberichten
- 5873 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9458 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers