www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (93 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Celonis onthult het eerste Execution Management System in de industrie

Barrières in uitvoeringscapaciteit worden opgeheven om bedrijfsprestaties te optimaliseren

Amsterdam, 14 oktober 2020 - Celonis lanceert het eerste Execution Management System (EMS) in de industrie. Het nieuwe Celonis EMS is ontworpen om de complexiteit binnen systemen, de nummer één capaciteitskiller in de industrie, weg te nemen.

De kernprocessen en -activiteiten van alle bedrijven, ongeacht de bedrijfsgrootte, draaien op een complexe mix van honderden, soms duizenden individuele systemen. De complexiteit van deze starre en gefragmenteerde systeemomgevingen beperkt de mate waarin een bedrijf kan functioneren, en daardoor worden ook de bedrijfsprestaties belemmerd.

Het nieuwe Celonis EMS is een laag bovenop processen en systemen en ontgrendelt het maximale kunnen van een bedrijf in realtime. Het maakt gebruik van de process mining technologie van Celonis om data uit onderliggende systemen te halen en capaciteitsbarrières te identificeren en meten. Het Celonis EMS biedt vervolgens inzicht, acties en automatisering om deze beperkingen systematisch weg te nemen. De zogenoemde ‘execution gap’ wordt op deze manier gedicht.

Grote verbeteringen in bedrijfsprestaties
Bedrijven die het Celonis EMS gebruiken identificeren en ontsluiten voortdurend meer capaciteit binnen de organisatie. In de financiële en administratieve sector is het gemiddelde percentage contactloze facturen slechts 27 procent, terwijl Celonis EMS-klanten vaak 90 procent bereiken. In de supply chain bedraagt de gemiddelde on-time delivery rate slechts 43 procent, terwijl Celonis EMS-klanten meer dan 95 procent kunnen halen. In de klantenservice is de gemiddelde Net Promotor Score 32, vergeleken met een score die meer dan het dubbele is voor Celonis EMS-klanten met een score van vaak meer dan 70.

"We ervaren de ‘industriële revolutie’ van onze generatie, waarbij elk proces en elke bedrijfsactiviteit opnieuw wordt opgebouwd om te kunnen concurreren in deze nieuwe wereld," zegt Alex Rinke, CEO en mede-oprichter van Celonis. "Zelfs in de best geleide bedrijven hebben managers nog steeds moeite met het verwijderen van systeembarrières. Daarom hebben we ons nieuwe Celonis Execution Management System gecreëerd.”

"De afgelopen tien jaar heeft de process mining kern van Celonis klanten in staat gesteld om procesproblemen te vinden en op te lossen", aldus Rinke. "Het Celonis EMS stelt klanten in staat om de volgende stap te zetten om de uitvoeringscapaciteit in elk facet van hun bedrijf te ontsluiten. Klanten zien prestatieverbeteringen die resulteren in een vijf keer hoger rendement op de investering in minder dan 90 dagen. Wij geloven dat het Celonis EMS zal herdefiniëren hoe al onze klanten hun bedrijfsuitvoering beheren.”

Het Celonis Execution Management System
Het nieuwe Celonis Execution Management System is gebouwd bovenop de process mining-kern van het bedrijf. Het nieuwe Celonis-systeem introduceert een nieuwe set applicaties, instrumenten, een ontwikkelingsstudio en platformmogelijkheden, allemaal ontworpen om bedrijven te helpen bij het beheren van elk facet van executiemanagement; van analyse tot strategie en planning, beheer, acties en automatiseringen.

Nieuwe toevoegingen en updates die zijn inbegrepen:
  • Celonis Execution Instruments: Voorheen bekend als process mining analytics applicaties, heeft Celonis meer dan 170 instrumenten die proces professionals in staat stellen om hun huidige uitvoeringscapaciteit te meten en inefficiënties in de uitvoering te identificeren.
  • Celonis Execution Applications: Voorheen bekend als Operational Applications, omvatten de Celonis Execution Applicaties: Celonis Opportunity Management, Celonis Accounts Payable, Celonis Accounts Receivable. Deze datagestuurde applicaties meten de uitvoeringscapaciteit in realtime, weten welke uitvoeringsinefficiënties de grootste bedrijfsimpact hebben en stellen acties voor om deze barrières weg te nemen. Celonis Execution Applications kan zowel routinebeslissingen automatiseren als de juiste mensen activeren om hands-on acties te ondernemen.
  • Celonis Studio: De nieuwe Celonis-ontwikkelingsstudio stelt partners en klanten in staat om Execution Instrumenten en Applicaties te creëren. De eerste door partners gebouwde Execution Applicaties zijn Demand Driven Material Requirements Planning (MRP) Value Mining van Camelot, Controls Assurance van Protiviti en Value Added Tax (BTW) Control van Zailution. Deze zijn allemaal te vinden in de Celonis EMS Store.
Overname Integromat
Celonis kondigt ook de overname aan van Integromat, het meest geavanceerde online automatiseringssysteem in de industrie. De toevoeging van Integromat aan het Celonis Execution Management System (EMS) biedt klanten een manier om systeemcomplexiteit te elimineren uit alle niveaus van systeem-, applicatie- en taakautomatisering. Het Integromat-automatiseringssysteem wordt geïntegreerd in het Celonis EMS en versterkt de capaciteit de Celonis’ automatiseringsmotor.

Voor meer informatie over het Celonis EMS ga naar www.celonis.com/ems.Over Celonis
Celonis is van mening dat elk bedrijf zijn volledige uitvoeringscapaciteit kan ontgrendelen. Het Celonis Execution Management System (EMS) wordt aangedreven door de process mining-kern van het bedrijf en biedt een set van instrumenten, applicaties en een ontwikkelaarsstudio voor zakelijke gebruikers. Dit aanbod helpt bedrijven bij het beheren van elk facet van executiemanagement; van analyse en strategie tot planning, beheer, acties en automatisering. Celonis heeft duizenden klanten, waaronder ABB, AstraZeneca, Bosch, Coca Cola, Citibank, Dell, GSK, John Deere, L'Oreal, Siemens, Uber, Vodafone en Whirlpool. Het hoofdkantoor van Celonis is in München, Duitsland en New York City, VS en het bedrijf heeft wereldwijd 15 kantoren.Voor verdere persinformatie, beeldmateriaal of een interview kunt u contact opnemen met LEWIS:
Tel: +31 40 235 4600
E-mail: CelonisNL@teamlewis.com
Laatste van Celonis  
Siemens en Celonis gaan een wereldwijd strategisch partnerschap aan

Celonis onthult het eerste Execution Management System in de industrie

Celonis neemt online automatiseringsplatform Integromat over
Geplaatst:
Verstreken tijd: 93 dagen
Celonis contact  

Logo Celonis

  +49 89 4161596 70
  www.celonis.com
Celonis sociaal  


Celonis tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo SORSIT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Logo Visma | Onguard
Logo ChargePoint
Logo RobotWise
Logo Zoom
Logo Avit Group
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo GNX
Logo Boertien Vergouwen Overduin
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90122 persberichten
- 5873 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9458 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com