Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (349 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Criteo lanceert nieuw self-service Retail Media Platform in Europa

  • Adverteerders kunnen via het platform advertenties inkopen op de grootste online webshops in Nederland
  • Retailers kunnen via het platform nieuwe omzetstromen opzetten, zonder te tornen aan een relevante en gepersonaliseerde winkelervaring
  • 84% van de marketeers geeft in recent onderzoek aan meer bereid te zijn om te investeren in retailmedia, wanneer een enkel platform gestandaardiseerde toegang tot meerdere retailers biedt
Amsterdam, 14 oktober 2020Criteo (NASDAQ: CRTO), het technologiebedrijf dat wereldwijd marketeers ondersteunt met impactvolle advertenties, lanceert vandaag zijn self-service Retail Media Platform in Europa.

Consumenten geven steeds meer uit aan e-commerce. Daarom is digitale retailmedia van cruciaal belang voor retailers om hun marges te behouden, en voor merken om consumenten te activeren tijdens het aankoopproces. Het nieuwe Retail Media Platform van Criteo - nu beschikbaar in Europa - is ontworpen om retailmedia naar een hoger niveau te tillen. Het biedt retailers één platform om hun retailmedia-activiteiten te schalen, en stelt merken en bureaus in staat om advertentieruimte bij meerdere retailers te kopen dankzij gestandaardiseerde workflows en rapportages.

"Retailmedia biedt retailers een extra inkomstenstroom in een steeds competitiever wordende markt. Volgens onze schattingen is de retailmedia-markt wereldwijd tussen de 15 en 25 miljard dollar aan omzet waard", zegt Geoffroy Martin, EVP en General Manager, Growth Portfolio bij Criteo. "Merken kunnen dankzij retailmedia een zeer relevant publiek bereiken zonder afhankelijk te zijn van cookies van derden, en zij kunnen reclame-uitgaven direct koppelen aan verkoopresultaten. Bovendien zijn merken in het digitale tijdperk sneller blootgesteld aan imagoschade. Retailmedia biedt daarentegen een merkveilige, zeer relevante omgeving voor digitale advertentie-investeringen."

Het Retail Media Platform van Criteo is uitermate geschikt om de snelgroeiende retailmediabranche in Europa te ondersteunen. Uit een recent onderzoek door Forrester Consulting, blijkt dat 71% van Europese adverteerders retailmedia waardevol vindt, omdat het merken beter in staat stelt in te spelen op de verschuiving in aankoopgedrag van fysieke winkel naar webwinkel.

Retailmedia zal naar alle waarschijnlijkheid blijven groeien, naarmate retailers en merken betere tools tot hun beschikking krijgen om budgetten te beheren. Hetzelfde Forrester onderzoek gaf aan dat 90% van de merken bereid is meer budget aan retailmedia te wijden – áls de advertentieplatforms van retailers voldoende rapportagemogelijkheden, controle en transparantie bieden.

Door gesponsorde producten en display-advertenties samen te voegen in combinatie met flexibele targeting en inventarisbeheer, biedt het nieuwe platform van Criteo zowel merken, bureaus als retailers de benodigde transparantie en controle om hun retailmedia-activiteiten op te schalen.

“De afgelopen achttien maanden werd retailmedia steeds belangrijker voor merken om online te groeien, maar door de digitale versnelling die COVID-19 teweeg heeft gebracht, is het nu een cruciale tijd om als merk retailmedia te gebruiken”, zegt Stuart Johnston, Omnichannel Commerce Director bij Publicis. “Criteo’s nieuwe Retail Media Platform doorbreekt silo’s tussen adverteerders en inventarisbeheer, waardoor merken met consumenten kunnen verbinden, op basis van diepgaande gedragsanalyse en wanneer ze zeer dichtbij het moment van aankoop zijn. Dit was nog nooit eerder mogelijk. De voordelen van dit platform en de advertentiemogelijkheden zijn duidelijk: een betere efficiëntie van reclamebudgetten in een zeer relevante retailomgeving.”

Criteo ondersteunt sinds 2016 de retailmediaprogramma's van toonaangevende retailers, merken en bureaus, waaronder Leclerc, MyToys en Under Armour. Het nieuwe Retail Media Platform van Criteo werd in mei 2020 geïntroduceerd in de VS en Canada. Deze lancering is een verdere ontwikkeling van Criteo’s missie om zijn full funnel-activiteiten te verbeteren en het productportfolio uit te breiden.Over Criteo
Criteo (NASDAQ: CTRO) is een technologiebedrijf dat wereldwijd marketeers ondersteunt met vertrouwenswaardige en doeltreffende advertenties. 2.700 Criteo teamleden werken samen met meer dan 20.000 klanten en duizenden uitgeverijen over de hele wereld om effectieve advertenties te leveren via alle kanalen, door het toepassen van geavanceerd machine learning op unieke datasets. Criteo biedt bedrijven van elke omvang de technologie die ze nodig hebben om hun klanten beter te leren kennen en te ondersteunen. Ga voor meer informatie naar www.criteo.com.

Voor meer persinformatie:
Yellow Communications
Sarada Sant
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: criteo@yellow-communications.com
www.criteo.com
Laatste van Criteo  
Black Friday 2020 in Nederland: Wat kochten we en hoeveel gaven we uit?

Criteo lanceert nieuw self-service Retail Media Platform in Europa

Criteo benoemt Tijmen Willems tot Country Manager Benelux
Geplaatst:
Verstreken tijd: 349 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Criteo contact  

Logo Criteo

  +31 20 794 4860
  www.criteo.com
Criteo sociaal  


Criteo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Bergler Flex Solutions
Logo NewChannel
Logo Maunt
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo DNA Services B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo Experis
Logo Kaspersky
Logo Schneider Electric
Logo Zyxel
Logo Jamf
Logo Transitieprofs
Logo Barracuda Networks
Logo NCOI Opleidingen
Logo Telindus
Logo Extreme Networks
Logo Piwik PRO
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92134 persberichten
- 6051 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10805 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com