Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Thales levert in Florida rijbewijs op je telefoon

  • Thales levert Florida Department of Highway Safety and Motor Vehicles nationaal en internationaal geldige mobiele rijbewijzen.
  • Thales biedt ook een mobiele rijbewijsoplossing om de identiteit van Floridianen te verifiëren, inclusief bewijs van leeftijd en rijrecht
Florida is de eerste staat in de Verenigde Staten die mobiele rijbewijzen biedt met geavanceerde beveiligingsmechanismen, volledig in overeenstemming met strenge nationale en internationale wetgeving. Thales zal het Florida Department of Highway Safety and Motor Vehicles mobiele verificatiediensten voor rijbewijzen leveren, evenals een mobiele rijbewijsoplossing voor inwoners.

Wet- en regelgeving
In 2021 kunnen inwoners van Florida nieuwe mobiele rijbewijzen aanvragen die gemakkelijk toegankelijk zijn op verschillende apparaten, waaronder smartphones en tablets. Deze mobiele rijbewijzen voldoen aan de nationale en internationale normen van de American Association of Motor Vehicle Administrators en de International Organization for Standardization, wat betekent dat ze in de Verenigde Staten en internationaal gebruikt kunnen worden.

Identificatie- en authenticatiemiddel
Deze nieuwe mobiele rijbewijzen zijn net als de traditionele variant geldig als het gaat om het verifiëren van de identiteit van de bestuurder, leeftijd en rijrechten. Het rijbewijs op de telefoon is tevens een online authenticatiemiddel, waardoor Floridianen online veilig kunnen bewijzen wie ze zijn. Inwoners van Florida kunnen eenvoudig deze mobiele identificatietoepassing activeren en het gewenste type verificatie selecteren. Het mobiele apparaat verlaat de hand van de eigenaar niet, waardoor het een contactloze en gemakkelijke manier is om een ID te tonen.

"Ik ben enthousiast over dit innovatieve project dat van de staat Florida een nationale leider maakt in het aanbieden van veilige en vertrouwde mobiele identificatie. Dit is een ambitie van de gouverneur, Ron DeSantis," zei Terry L. Rhodes, uitvoerend directeur van Florida Department of Highway Safety and Motor Vehicles. "We zijn toegewijd aan de modernisering van bijna elk aspect van wat onze afdeling doet en hoe inwoners toegang krijgen tot onze diensten. Thales is een geweldige partner nu Florida de toekomst van mobiele identificatie betreedt."

“Omdat ID-fraude frequenter en geavanceerder wordt, is het voor ons een prioriteit om ID-verificatie te versterken met extra beveiligingstechnologieën. In de toekomst kunnen ondernemingen in Florida zoals luchthavens, hotels, autoverhuurbedrijven, enzovoort op Thales vertrouwen om klanten te identificeren, terwijl hun privacy wordt gegarandeerd”, aldus Tony Lo Brutto, VP NORAM, Identity and Biometric Solutions bij Thales.

Voorheen was een digitale afbeelding van het rijbewijs eenvoudig te manipuleren. De digitale rijbewijzen zijn moeilijker te vervalsen. Ze bevatten een veilig gedigitaliseerd legitimatiebewijs waarvan de authenticiteit gecontroleerd kan worden.

Gebruikers in controle
Gebruikers bepalen zelf welke informatie wordt weergegeven vanuit de app, afhankelijk van de context. Als het bijvoorbeeld gaat om de toegang tot een casino, hoeft alleen de leeftijd getoond te worden. Het rijbewijs op de mobiel geeft dan alleen die informatie weer.

Het Florida Mobile Driver License-programma profiteert van de door Thales opgedane kennis tijdens het ontwikkelen van staatsidentiteitsprogramma's voor 11 andere Amerikaanse staten en vijf Canadese provincies.
Laatste van Thales  
Thales levert in Florida rijbewijs op je telefoon

Thales Cyber Defense start traineeship om young professionals voor te bereiden op een internationale carrière

Thales biedt Teradata Vantage-klanten nieuwe schaalbare encryptie-oplossing om data eenvoudig en snel te beschermen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Thales contact  

Logo Thales

Thales sociaal  


Thales tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo inQdo
Logo PanCompany
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo UiPath
Logo Hands On, Information Management BV
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo RoSecure
Logo Medius
Logo Young_Coders
Logo Orange Cyberdefense
Logo PlanMen
Logo Boys with Brains
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Cisco
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Extreme Networks
Logo IFS
Logo Pegasystems
Logo Unit4
Logo Motiv ICT Security
Logo VSL
Logo Schneider Electric
Logo Cisco
Logo Ivanti
Logo Extreme Networks
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89561 persberichten
- 5812 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8937 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com