www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (249 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Red Hat versnelt hybride cloudautomatisering met gebruiksklare en gecertificeerde Ansible automatiseringsdiensten

Red Hat Ansible Automation Platform brengt gecertificeerde, hybride cloud-integraties naar de private Automation Hub, en daarmee productiviteitsverhoging en automatisering naar de hele organisatie

Amsterdam, 13 oktober 2020 – Red Hat, Inc., leverancier van opensourceoplossingen, kondigt verschillende upgrades aan van zijn enterprise automatiseringsplatform, waaronder de nieuwste versie van Red Hat Ansible Automation Platform met nieuwe Red Hat Certified Ansible Content Collections, een catalogus van automatiseringsdiensten en een private Automation Hub.

Er zijn veel dynamische wereldwijde uitdagingen die snelle aanpassingen in operationele domeinen en omgevingen vereisen. Automatiseringsprojecten hebben organisaties geholpen om de complexiteit van deze omstandigheden te verminderen en ervoor te zorgen dat ze sneller kunnen reageren op veranderende zakelijke eisen. Door teams samen te brengen voor een betere samenwerking, verbinden deze nieuwe diensten en aanbiedingen uiteindelijk managers met automatiseringsleiders, zodat zij automatiseringsstrategieën beter kunnen afstemmen op de behoeften van de organisatie en de inzet van automatisering kunnen uitbreiden.

In een gerelateerde aankondiging geeft Red Hat een voorproefje van een integratie tussen Red Hat Advanced Cluster Management en het Ansible Automation Platform, waarbij de kloof tussen traditionele IT-omgevingen en cloudgebaseerde, containergebaseerde oplossingen wordt overbrugd. Deze integratie verenigt twee toonaangevende platformen, Red Hat OpenShift en Ansible Automation Platform, om automatisering in de open hybride cloud te stimuleren.

Populaire automatiseringscode komt breder beschikbaar
Ansible Content Collections biedt sinds 2019 een gestandaardiseerde methode voor automatiseringsontwikkelaars om automatiseringscontent te bouwen en te verpakken, zodat die op een draagbare en schaalbare manier geïmplementeerd kan worden. Ansible Content Collections breng structuur aan in automatiseringscontent, door Collections onder te brengen in categorieën gebaseerd op het automatiseringsdomein of -platform. Collections die worden geleverd in Ansible Automation Hub zijn gecertificeerd door het Ansible-partnernetwerk: ze worden getest, gevalideerd en zijn volledig ondersteund voor enterprise-productieomgevingen.

De nieuwste versie van het Ansible Automation Platform is voorzien van nieuw gecertificeerde Ansible Content Collections voor Red Hat OpenShift, Kubernetes Core en VMware vSphere REST API. Deze Collections laten zien dat Red Hat zich blijft inzetten voor het automatiseren van cloud en Kubernetes-platformen voor moderne IT. Uit hybride cloud use cases is naar voren gekomen dat Certified Content Collections automatisering mogelijk maakt voor verschillende containerbeheersystemen, zowel bij gebruik van native Kubernetes als Red Hat OpenShift.

Met de toevoeging van deze nieuwe Collecties zijn er nu meer dan 60 Ansible Content Collections in Automation Hub beschikbaar van Red Hat en zijn partners. Bekijk hier de volledige lijst van ondersteunde en gecertificeerde Ansible Content Collections.

Bouw een interne automatiseringscontent-community
Ansible Automation Hub is een managed cloud service die klanten gemakkelijk toegang geeft tot gecertificeerde Ansible content, die wordt onderhouden door Red Hat en zijn partners.

Naarmate de automatiseringsinspanningen binnen organisaties toenemen, proberen individuele teams vaak de automatisering te integreren als onderdeel van hun algemene IT-strategie, terwijl IT-leiders juist de beveiliging en beheerbaarheid van niet-ondersteunde content willen garanderen. Private Automation Hub levert een centrale locatie voor interne automatiserings-community’s, waarin Ansible-content privé kan worden beheerd, dankzij de vertrouwde content van Red Hat, partners en interne ontwikkelaars.

Private Automation Hub stelt contentmakers binnen organisaties in staat om samen te werken en vertrouwde, geverifieerde middelen te publiceren vanuit één enkele bron. Dit helpt om Ansible-code binnen een organisatie te stroomlijnen en een kennisgids te creëren voor nieuwkomers in de automatisering. Meer geavanceerde teams kunnen deze content ook als basis voor automatisering gebruiken, terwijl de organisatie als geheel de mogelijkheid krijgt om de levenscyclus van Ansible-automatiseringscontent te beheren en te controleren naarmate de behoeften zich over de gehele hybride cloud uitstrekken.

Automatisering op maat voor de open hybride cloud
De automation services catalog, die werd aangekondigd op de Red Hat Summit 2020, stelt bedrijfsspecifieke, vooraf goedgekeurde en gecureerde automatisering ter beschikking aan infrastructuur- en applicatieteams, evenals aan zakelijke gebruikers. Deze mogelijkheid geeft IT-beheerders en security operations teams meer inzicht in wat er geautomatiseerd wordt, zonder dat dit de automatiseringspraktijk van de hele organisatie vertraagt. Door de toevoeging van connector-technologie in de catalogus met automatiseringsservices kunnen klanten de automation services catalog nu rechtstreeks en veiliger naar hun eigen privé-infrastructuur brengen. Dit verbetert de controle over welke automatiseringspraktijken binnen een organisatie gebruikt worden.

De connectortechnologie stelt organisaties ook in staat om bedrijfsspecifieke controles en compliance-mechanismen te onderhouden, terwijl ontwikkelaars nog steeds sneller toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben. Nieuwe integraties voor Information Technology Service Management (ITSM) breidt de catalogus met automatiseringsdiensten ook uit naar platformen als BMC Remedy en ServiceNow, wat de frictie verlaagt bij het proactief invullen van ITSM-rulesets en -standaardtaken. Dit kan helpen om de efficiëntie te verbeteren van teams die Ansible Automation een belangrijk onderdeel van hun algemene bedrijfsstrategie willen maken en niet alleen maar een los IT-component.

Automatisering als zakelijke eis
Red Hat heeft Ansible in 2015 overgenomen en sindsdien de IT-wereld veranderd. Organisaties begrijpen nu dat je met automatisering sneller kan reageren op veranderende bedrijfsbehoeften en dat het de mogelijkheid biedt om meer aspecten van een organisatie te automatiseren als drijfveer voor toekomstige plannen. Volgens een Forrester-rapport uit 2020dat uitgevoerd is in opdracht van Red Hat, is automatisering een noodzaak. Drie van de vijf respondenten zien automatisering als een van de topinitiatieven van hun bedrijf, zelfs te midden van concurrerende prioriteiten zoals cloud, containers en beveiligingsbeheer. Deze noodzaak voor automatisering heeft het momentum rond Ansible aangewakkerd, waardoor het vandaag de dag een leider is op het gebied van infrastructuurautomatiseringsplatformen:
  • Meer dan 87 procent van de Amerikaanse executive afdelingen en 83 procent van de luchtvaartmaatschappijen in de Fortune 500 maken gebruik van het Ansible Automation Platform.
  • Organisaties in verschillende sectoren gebruiken het Ansible Automation Platform om hun wereldwijde activiteiten te beheren, waardoor IT-teams zich kunnen richten op digitale transformatie en innovaties op bedrijfsniveau.
  • IT-automatiseringskennis wordt nu vaak genoemd als een van de meest gevraagde beroepsvaardigheden.
Het Ansible Automation Platform stelt klanten in staat om af te stappen van een op zichzelf staande doe-het-zelf aanpak en de ROI te verbeteren. Deze klanten automatiseren miljoenen nodes met Ansible als onderdeel van een modernisering hun beheeraanpak.

Beschikbaarheid
De nieuwste versie van Red Hat Ansible Automation Platform wordt in november uitgebracht, inclusief een eigen Automation Hub op locatie of in een cloud naar keuze. De connectortechnologie in de automation services catalog zal volgende maand ook beschikbaar zijn als technology preview. De nieuwe Ansible Content Collections zijn nu beschikbaar op http://cloud.redhat.com. Nieuwe Collections worden doorlopend uitgebracht.

Quotes
Joe Fitzgerald, vice-president, Management, Red Hat
"Ansible heeft zich ontwikkeld tot een de facto standaard voor automatisering en behoort volgens een recente studie tot de top 10 van opensourceprojecten in de wereld. Red Hat heeft een automatiseringsplatform gebouwd voor organisaties om gemakkelijker toegang te krijgen tot Ansible-content, deze te gebruiken en te delen, zodat de time-to-automation aanzienlijk wordt verkort. Naarmate klanten hun weg naar digitale transformatie vervolgen, kunnen ze met deze voorgeïntegreerde middelen veelgebruikte zaken aanpakken en tegelijkertijd het beheer en de innovatie van de traditionele en cloud-native infrastructuur bevorderen."

Michael McCarthy, Delivery Architect, Production Engineering Group, Gamesys
"We begonnen onze automatiseringsreis met de community-editie van Ansible, maar door de omvang van ons bedrijf zijn we snel overgestapt op het Ansible Automation Platform voor de beheermogelijkheden. We gingen van het enkel het automatiseren van onze infrastructuurimplementaties over naar het integreren van netwerk-, OpenStack- en Kubernetes-processen. Nu willen we onze nieuwe automatiseringsprojecten nog sneller maken. Ansible Content Collections is een ideale oplossing om ons daarbij te helpen. Het Ansible Automation Platform is voor ons duidelijk een game-changer geweest."

###

Aanvullende informatie

Volg Red Hat
Over Red Hat, Inc.
Red Hat is 's werelds toonaangevende leverancier vanopensourcesoftwareoplossingenvoor bedrijven. Het gebruikt eencommunity-gedrevenbenadering om betrouwbare en hoogwaardige Linux-, hybridecloud-, container- enKubernetes-technologieën te leveren. Red Hat helpt klanten nieuwe en bestaande IT-toepassingen te integreren,cloud-native applicaties te ontwikkelen, te standaardiseren op hun toonaangevende besturingssysteem en complexe omgevingen te automatiseren, beveiligen en beheren. De bekroonde support-, training- enconsultingdienstenmaken van Red Hat een vertrouwde adviseur van deFortune500. Als een strategische partner voorcloudleveranciers, systeemintegrators, applicatie-leveranciers, klanten enopensourcecommunity's, helpt Red Hat organisaties zich voor te bereiden op de digitale toekomst.

Forward-Looking Statements
Certain statements contained in this press release may constitute "forward-looking statements" within the meaning of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Forward-looking statements provide current expectations of future events based on certain assumptions and include any statement that does not directly relate to any historical or current fact. Actual results may differ materially from those indicated by such forward-looking statements. The forward-looking statements included in this press release represent the Company's views as of the date of this press release and these views could change. However, while the Company or its parent International Business Machines Corporation (NYSE:IBM) may elect to update these forward-looking statements at some point in the future, the Company specifically disclaims any obligation to do so. These forward-looking statements should not be relied upon as representing the Company's views as of any date subsequent to the date of this press release.

###

Red Hat, the Red Hat logo and OpenShift are trademarks or registered trademarks of Red Hat, Inc. or its subsidiaries in the U.S. and other countries. Linux® is the registered trademark of Linus Torvalds in the U.S. and other countries.
Laatste van Red Hat  
Red Hat breidt ondersteuning voor EMEA-partners uit om innovatie met containerplatforms te versnellen

Red Hat Enterprise Linux for SAP® Solutions beschikbaar in SAP Store

Red Hat brengt Red Hat Universal Base Image naar Docker Hub
Geplaatst:
Verstreken tijd: 249 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Red Hat contact  

Logo Red Hat

  +31 20 5651200
  www.redhat.com
Red Hat sociaal  


Red Hat tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl