www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (249 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Salesforce kent Nextview de Master Navigator-status toe voor Einstein Analytics

Nextview eerste Europese Salesforce boutique met hoogste expertise niveau

Amsterdam – Nextview, de Salesforce Platinum Consulting Partner en Design Thinking specialist, heeft de Master Navigator-status ontvangen voor Einstein Analytics. Hiermee is Nextview de eerste Europese Salesforce boutique die het hoogst mogelijke expertiseniveau op de Salesforce AppExchange heeft behaald. Nextview ontving eerder dit jaar een investering van Salesforce Ventures.

Salesforce is wereldwijd leider op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) en evalueert voortdurend zijn wereldwijde partnerecosysteem door het kennisniveau, de ervaring die is opgedaan met succesvol afgeronde projecten en de klanttevredenheid van elke implementatiepartner te beoordelen. Alleen partners met een hoog aantal gecertificeerde professionals en experts, een sterke en gevarieerde reeks projecten en een hoge klanttevredenheid komen in aanmerking voor de Master Navigator-status.

"Wij zijn erg blij dat Nextview deze status op het gebied van Einstein Analytics heeft behaald. Het is het resultaat van hun focus op Einstein en hun investering in training en certificering. Nextview is een geweldige partner voor ons, aangezien zij een aantal van de grotere Einstein Analytics implementaties uitvoeren", zegt Gert-Jan Tretmans, Einstein Analytics EMEA North bij Salesforce.

Eerste Europese Salesforce Consulting Partner
Door het implementeren van Einstein Analytics bij klanten als IMCD, Canon Medical en Royal Haskoning, is Nextview de eerste in Europa gevestigde boutique  Salesforce Consulting Partner die de status van Master-Navigator heeft bereikt op de Salesforce AppExchange. Naast allerlei toepassingen voor het Salesforce platform, bevat de Salesfore AppExchange ook een overzicht van alle implementatiepartners. Salesforce Ventures investeerde eerder dit jaar in Nextview om de internationale expansie naar Duitsland mogelijk te maken.

"Ik ben er echt heel trots op dat Nextview de Master Navigator-status voor Einstein Analytics voor Nextview ontvangt. Onze projecten zijn namelijk vaak erg complex", legt Luuk Martens, Data & Analytics Lead bij Nextview, uit. "Wij zijn betrokken bij pan-Europese of wereldwijde multi-cloud rollouts die gebruikmaken van cloud-gebaseerde datawarehouse- en datalake-systemen zoals Snowflake. Daarnaast zijn er integraties in bronsystemen, zoals ERP, via Mulesoft en Talend ETL. Onze designgerichte adviesaanpak draagt bij aan de duurzame digitale transformatie van onze klanten door hen te voorzien van real-time en gecentraliseerde beschikbaarheid van analyses en dashboards."

Jasper Steller, Senior Manager Business Consulting bij Canon Medical Systems Europa, beaamt dit: “De expertise van Nextview op het gebied van Salesforce Einstein Analytics heeft ons erg geholpen. Hun hulp om ons verkoopproces meer data gestuurd te maken, in combinatie met intuïtieve, rol-gebaseerde dashboards, ondersteunt onze salesafdeling in het beter uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden.”

Salesforce Ventures
"Met de recente overnames van Mulesoft en Tableau, en de investering van Salesforce Ventures in Snowflake, investeert Salesforce zwaar in data en analyse. Het is duidelijk dat analytische vaardigheden een steeds belangrijker onderdeel vormen van de expertise die Salesforce Implementatie Partners aan klanten moeten bieden", aldus Huub Waterval, CEO van Nextview. "De Salesforce Master Navigator-status voor Einstein is een beloning voor onze voortdurende investering in nieuwe strategische expertises.”

---

noot voor redactie, niet ter publicatie

Over Salesforce Einstein Analytics
Salesforce Einstein Analytics is de cloud-gebaseerde data- en analysesuite op het Salesforce-platform, gericht op het inbedden van de kracht van data in bedrijfsapplicaties van CRM-gebruikers. Dit omvat verschillende traditionele onderwerpen, zoals data-integratie en -voorbereiding, geavanceerde rapportage en dashboarding. De suite staat vooral bekend om de out of the box, gebruiksvriendelijke AI-, voorspellings- en correlatie-algoritmen die gericht zijn op Customer Analytics-gebruikscases. Einstein Analytics stelt salesmanagers, servicemedewerkers, marketeers en analisten in staat om de juiste inzichten te gebruiken en zo klantinteracties slimmer te maken, gepersonaliseerde diensten aan te bieden en de juiste, datagestuurde beslissingen te nemen.
Laatste van Nextview  
Karsten Ötschmann treedt toe tot Raad van Advies Nextview

Nextview verwelkomt Onno Tjeerdsma als Chief Commercial Officer

Salesforce kent Nextview de hoogste status toe voor Service Cloud en Field Service expertise
Geplaatst:
Verstreken tijd: 249 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Nextview contact  

Logo Nextview

Nextview sociaal  


Nextview tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl