Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (183 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: MCS PR

Pure Storage stelt Nederlandse klanten in staat om te innoveren en biedt ondersteuning bij digitale transformatie

Amsterdam, 12 oktober 2020 – Pure Storage blijft groeien door klanten te ondersteunen in hun digitale transformatie. De eisen van organisaties veranderen, zij vragen om gebruiksgemak, flexibiliteit en betrouwbaarheid van de IT-infrastructuur, zodat ze het strategische potentieel en waarde van hun data kunnen ontsluiten. Pure voorziet volledig in deze behoeften en biedt klanten een abonnement op innovatie.

Pure Storage groeide in het tweede kwartaal internationaal met 20%. Dit onder extreem moeilijke marktomstandigheden, zoals aangegeven in de aankondiging over de financiële resultaten van het tweede kwartaal van boekjaar 2021. Volgens de IDC Q2 2020 enterprise storage tracker groeide Pure in EMEA met 8,4%, waarmee Pure de prestaties van de totale markt, die een kleine groei noteerde van 0,6%, ver overtroffen heeft.

Theo van Teylingen, Country Manager Nederland van Pure Storage: "Onze klanten hebben behoefte aan infrastructuuroplossingen die helpen hun data te optimaliseren en die elke toepassing ondersteunen, ongeacht waar deze zich bevinden. Daarnaast willen zij storagetechnologie flexibel kunnen inzetten, zodat ze snel en eenvoudig kunnen inspelen op veranderende bedrijfsbehoeften, zoals het probleemloos toevoegen van extra capaciteit en het doorvoeren van storage-innovaties, zonder verstoringen en zonder dat de aanschaf van nieuwe systemen nodig is. Onze aanpak komt tegemoet aan deze complexe behoeften en is erop gericht klanten in staat te stellen te innoveren en digitaal te transformeren.”

James Petter, Vice President, International van Pure Storage: "We opereren wereldwijd in een ongekende situatie en ik ben ongelooflijk trots op onze teams die zich blijven inzetten voor innovatieve oplossingen voor onze klanten. We zien dat Nederlandse klanten in de financiële dienstverlening, waaronder banken, en de publieke sector reageren op onze Modern Data Experience, waarmee we hen helpen om waarde uit hun data te halen".

Cloud Managed Service Provider partnerschap met Open Line
Naarmate meer bedrijven naar de cloud gaan, groeit de vraag naar managed service providers (MSP's) die expertise hebben van de hybride cloud en die de overstap gemakkelijk en kosteneffectief maken voor hun klanten. Een van deze MSP’s in Nederland is Open Line, een specialist op het gebied van de gezondheidszorg, de lokale overheid en de sociale woningbouw. Om de veranderende behoeften van zijn klanten beter te kunnen ondersteunen, werkt Open Line met de technologie van Pure via het Pure as-a-Service abonnementsmodel. Hiermee kan de MSP nu snel inspelen op de behoeften van de klant op het gebied van infrastructuur. Bijvoorbeeld het verhogen van de capaciteit voor groeiende applicaties en het uitrollen van nieuwe workloads in de cloud; het leveren van niet-verstorende upgrades die Open Line 90 dagen werk per jaar besparen en het bieden van een lagere total cost of ownership aan klanten. Daarnaast kan de MSP gehoste oplossingen nu weken eerder leveren dan voorheen.

Ondersteuning van klanten in Nederland
Pure-partner Insign.it, gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en beheren van IT-infrastructuren met een hoge beschikbaarheid, werd door Seacon Logistics, een wereldwijde maritieme logistieke leverancier, gevraagd om een solide en toekomstbestendig IT-platform te bouwen dat de ontwikkeling van nieuwe datacentrische diensten kan ondersteunen. Belangrijke eisen waren hoge beschikbaarheid, betrouwbaarheid, schaalbaarheid en snelheid. Insign.it selecteerde Pure als opslagfundament voor haar oplossing.

"Een belangrijk onderdeel van het project was het co-creëren en bouwen van een nieuwe IT-infrastructuur, die toekomstbestendig is en garandeert dat Seacon nieuwe diensten voor zijn klanten kan bouwen. We hebben gekozen voor producten van VMware, Pure en Microsoft, omdat dit producten zijn die het voor Seacon mogelijk maken om naar de toekomst te kijken en deze stappen te nemen. We kunnen gefaseerd uitrollen om deze transitie mogelijk te maken", zegt Wilfred Korsten, CEO van Insign.it.

Over Pure Storage
Pure Storage (NYSE:PSTG) helpt moderne organisaties data om te zetten in zakelijk voordeel. Pure Storage is een van de snelst groeiende IT-bedrijven in de geschiedenis en helpt klanten data te benutten, terwijl de complexiteit en de kosten van het beheer van de onderliggende infrastructuur worden verminderd. Pure levert een moderne data-ervaring waarmee organisaties naadloos via meerdere clouds kunnen opereren met een geautomatiseerd storage-as-a-service model. Met een gecertificeerde NPS-score die wereldwijd tot de top 1% van de B2B-bedrijven behoort, heeft Pure een groeiende groep klanten die tot de meest tevreden klanten ter wereld behoren.

Pure Storage in de rapporten van analisten:
Voor meer informatie:
Check Twice, Pure Storage Persdesk, telefoon +31 (0)23 562 82 08, e-mail: purestorage@checktwice.nl

Pure Storage, het ‘P’ logo, AIRI, Evergreen, FlashBlade, FlashStack en Pure1 zijn handelsmerken van Pure Storage, Inc. Alle andere handelsmerken en namen genoemd in dit document zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
Laatste van Pure Storage  
Concha y Toro revolutionaliseert het wijnmaken door traditie te combineren met technologie

Pure Storage FlashBlade nadert $1 miljard aan omzet en is in gebruik bij meer dan 25% van de Fortune 100 bedrijven

Pure Storage brengt toonaangevende block storage naar Microsoft Azure
Geplaatst:
Verstreken tijd: 183 dagen
PR contact  

Logo MCS PR
Pure Storage contact  

Logo Pure Storage

  +31 (0) 20 491 9180
  info@purestorage.com
  www.purestorage.com
Pure Storage sociaal  


Pure Storage tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo NorthC Datacenters
Logo XpertHR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90835 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10089 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl