Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2496 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (42 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel's Armor G5 router ontketent volledige kracht van WiFi 6 voor thuisgebruikers

Armor G5 lost netwerkknelpunten op met topsnelheden voor 30+ verbindingen tegelijkertijd

Hoofddorp, 12 oktober 2020 - Zyxel Networks introduceert de Armor G5 AX6000 12-Stream Multi-Gigabit Security WiFi 6 Router. Deze krachtige nieuwe router met WiFi 6 mogelijkheden die gebruikers de hoge efficiëntie, capaciteit en gigabit snelheden biedt die ze nodig hebben voor video-intensieve en IoT-zware netwerken.

De nieuwste draadloze standaard, WiFi 6, is het antwoord op de prestatieproblemen van netwerken die hoge eisen stellen aan bandbreedte voor onder meer thuiswerken, IoT of high-res video. "De meeste early adopters ervaren niet het volledige potentieel van WiFi 6, omdat het een WiFi 6 router vereist. Zonder zo’n router is het net als het rijden met een sportwagen in de tweede versnelling," aldus Peter van der Putten, Head of Channel van Zyxel Benelux. "De Armor G5 is op maat ontworpen voor gebruikers die premium draadloze en bekabelde verbindingen nodig hebben, inclusief dekking en doorvoer. Het verhoogt de efficiëntie en capaciteit terwijl de vertraging voor verbonden huisapparaten wordt verminderd."

Ultrasnelle WiFi 6-snelheid voor meer dan 30 verbindingen
De kracht van de Armor G5 zit onder de motorkap. Met een 64-bit 2,2 GHz quad-core processor, ondersteund door 13 high-gain antennes en 12 WiFi streams, kan de router meer dan 30 gelijktijdige verbindingen aan, zonder in te leveren op de snelheid.

Voor bekabelde verbindingen overtreft de Armor G5's 10G Multi-Gig Ethernet LAN-poort de 1G, 2,5G en 5G LAN-poorten van de meeste routers. Voor content-makers en andere gebruikers die grote bestanden op een lokaal netwerkopslagapparaat moeten overzetten of er een back-up van moeten maken, zijn de 10G-snelheden van Armor G5 een redder in nood, die veel tijd kan besparen.

Beveiligde VPN-verbindingen voor toegang op afstand
Armor G5 zet ook thuiswerkers en ‘prosumers’ op de eerste plaats op het gebied van beveiliging. De router biedt volledige ondersteuning voor OpenVPN, die kan worden aangesloten op elke VPN-service van derden. Gebruikers kunnen hiermee elke verbinding en elk apparaat op hun netwerk te beveiligen - zelfs als die normaal gesproken geen VPN-bescherming toestaan, zoals slimme tv's en gameconsoles. En wanneer gebruikers buitenshuis zijn, kunnen ze VPN-tunnels creëren om veilig toegang te krijgen tot hun thuisnetwerken.

De router biedt ten slotte een zeer gebruiksvriendelijke ervaring, al vanaf de installatie van de router. De Armor Mobile App biedt een stapsgewijze installatie, terwijl de webgebaseerde gebruikersinterface het beheer eenvoudig en leercurve-vrij maakt.

Zyxel introduceerde ook de Armor G1 Multi-Gigabit Security & Parental Control WiFi Router, een betaalbaar WiFi 5 model in dezelfde serie.

Voor meer informatie, zie:  https://www.zyxel.com/armorg5 en https://www.zyxel.com/armorg1.

##

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN. en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals M7 (onder andere Online, Canal Digitaal) en T-Mobile biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl
Laatste van Zyxel  
Zyxel ondersteunt mkb’ers in zwaar weer met verbeterde security firewall portfolio

Zyxel's Armor G5 router ontketent volledige kracht van WiFi 6 voor thuisgebruikers

Zyxel Networks ontwikkelt het meest uitgebreide WiFi 6 AP-portfolio voor mkb
Geplaatst:
Verstreken tijd: 42 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Fullstaq B.V.
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Extreme Networks
Logo Extreme Networks
Logo Ivanti
Logo Workfront
Logo Descartes
Logo Flanderijn
Logo Online Academy
Logo Red Hat, Inc.
Logo XpertHR
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Unit4
Logo Pegasystems
Logo Banking Circle
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89800 persberichten
- 5832 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9136 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl