Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (292 dagen geleden)
Bedrijf:

Trend Micro breidt Smart Factory Protection uit met industriële IPS Array voor bescherming van grootschalige industriële netwerken

Geavanceerde netwerksegmentatie stopt bedrijfskritische bedreigingen

Amsterdam, 7 oktober 2020 - Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity, introduceert zijn eerste industrial intelligent IPS array die speciaal is ontwikkeld voor industriële omgevingen. De oplossing is ontworpen voor het beveiligen van grootschalige industriële netwerken tegen kritieke aanvallen en voor het reduceren van zowel de OPEX als CAPEX.

EdgeIPS Pro, dat is ontwikkeld door TXOne Networks, is speciaal gemaakt voor wereldwijde smart factory-eigenaars in industrieën zoals automotive en semiconductor manufacturing waarin centraal beheerde en sterk geautomatiseerde fabrieken worden ingezet met meerdere productielijnen. Het maakt onderdeel uit van de smart factory security-suite van Trend Micro die elke laag omvat - van uitgebreide perimeters voor de cloud tot en met corporate IT, site manufacturing-operations, supervisory control en control layers.

De IT- en OT-integratie in smart factories heeft gezorgd voor enorm veel productiviteitsvoordelen. Het heeft echter ook gezorgd voor een toename van cybersecurity-risico’s op malware-infectie en ongeautoriseerde toegang. Dit kan de productie volledig stil leggen omdat alle machines en endpoints in degelijke fabrieken met elkaar verbonden zijn, wat ze kwetsbaar maakt voor aanvallen. Fabrikanten moeten op zoek gaan naar de juiste netwerkbeveiligingsoplossing, inclusief netwerksegmentatie die ervoor zorgt dat de productiviteit kan toenemen en de security-werkzaamheden efficiënt verlopen.

Conventionele IT-netwerkbeveiligingsoplossingen kunnen niet optimaal aangepast worden aan OT-omgevingen, zeker als het gaat om ondersteuning van industriële netwerkprotocollen. Bestaande industriële netwerkbeveiligingsoplossingen hebben op hun beurt vaak moeite met gecentraliseerd beheer omdat security appliances vaak individueel ingezet en onderhouden moeten worden voor honderden assets en netwerken die soms binnen organisaties bestaan.

“In een snel veranderend digitaal landschap is de succesvolle integratie van IT en OT kritiek voor een onderneming”, zegt Akihiko Omikawa, executive vice president of IoT security bij Trend Micro en voorzitter van TXOne Networks. “Het toevoegen van EdgeIPS Pro als een integraal onderdeel van Trend Micro’s Smart Factory Security-oplossing is een belangrijke stap in het beveiligen van grootschalige industriële netwerken op de shop floor. De IT-vriendelijke inzet en het beheer stellen organisaties in staat om in productie te blijven terwijl ze serieuze dreigingen buiten de deur houden.

EdgeIPS Pro is een transparante ‘intent-based’ industrial intelligent IPS array die is gebouwd met TXOne’s one-pass Deep Packet Inspection-technologie (TXODPI) waarmee netwerksegmentatie mogelijk is op basis van firewall/IPS/protocol-filtermogelijkheden met diepere en bredere ondersteuning voor industriële netwerkprotocollen. Er is geen noodzaak om netwerkconfiguratie-instellingen te veranderen van bestaande assets waarmee de initiële kosten voor de inzet verder dalen. Het zorgt tevens voor efficiënt centraal beheer voor grootschalige industriële netwerken met Gen3 hardware bypass dat 48 of 96 poorten ondersteunt en dankzij een eenvoudige IT rackmount-uitvoering.

“Het gebrek aan netwerksegmentatie om malware te kunnen stoppen is een belangrijke factor in de controle op de netwerklaag en een echte uitdaging voor ICS-omgevingen omdat deze diepere en bredere ondersteuning voor industriële netwerkprotocollen nodig hebben”, zegt Dr. Terence Liu, General Manager van TXOne Networks. “Met EdgeIPS Pro kunnen administrators nu zorgen voor goede netwerksegmentatie.”

Ga voor meer informatie over de smart factory security-oplossingen van Trend Micro naar:
https://www.trendmicro.com/en_nl/business/solutions/iot/smart-factory.html

Voor meer informatie over EdgeIPS Pro, ga naar: https://www.txone-networks.com/en-global/products/index/edgeipsproOver Trend Micro
Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity, zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen. Door gebruik te maken van meer dan 30 jaar aan security expertise, global threat research en voortdurende innovatie biedt Trend Micro veerkracht voor bedrijven, overheden en consumenten met connected oplossingen voor cloudworkloads, endpoints, email, IoT en netwerken.

Met meer dan 6.700 medewerkers in 65 landen en zeer geavanceerde wereldwijde threat intelligence, beveiligt Trend Micro de verbonden wereld waarin organisaties opereren. Kijk voor meer informatie op www.trendmicro.nl.Voor meer informatie

Trend Micro
Ilona van Ginkel
E-mail: ilona_van_ginkel@trendmicro.com

Whizpr
Paul Maris / Martine Korthals
Tel: 0317 410 483
E-mail: trendmicro@whizpr.nl
Laatste van Trend Micro  
Bijna een kwart van de verkochte exploits in de criminele onderwereld zijn meer dan drie jaar oud

Trend Micro-onderzoek: ‘pas op voor ransomware die zich richt op industriële systemen’

Trend Micro brengt moderne ransomware-aanvallen van Nefilim in kaart
Geplaatst:
Verstreken tijd: 292 dagen
Trend Micro contact  

Logo Trend Micro

  020 - 2182270
  www.trendmicro.nl
Trend Micro sociaal  


Trend Micro tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl