Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2497 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (54 dagen geleden)
Bedrijf:

Onderzoek Nutanix: "Bedrijven hebben flexibiliteit van meerdere clouds nodig, maar missen consistente operations"

Hoofddorp, 7 oktober 2020 - Nutanix, een leider in enterprise cloud computing, heeft de bevindingen bekendgemaakt van een nieuw rapport waarin de belangrijkste uitdagingen en kansen met betrekking tot hybride cloud-adoptie worden geanalyseerd. Hoewel de meesten de hybride cloud als het ideale IT-model zien, toont het rapport aan dat velen moeite hebben dit model te adopteren - 70% van de organisaties gelooft dat hun transformatie langer duurt dan verwacht. Het doel is echter duidelijk: bijna alle respondenten (95%) denken dat hun organisatie baat zou hebben bij een optimale hybride implementatie die consistente IT-constructies en -operations over meerdere clouds biedt. Hierdoor worden namelijk veel van de uitdagingen geëlimineerd waarmee ze momenteel worden geconfronteerd, variërend van operationele silo's tot personeelstekorten.

Nu bedrijven overal moeite hebben om zich aan een nieuwe realiteit aan te passen, wordt één ding nog duidelijker: flexibiliteit is cruciaal voor zakelijk succes. Of bedrijven nu de public cloud moeten inzetten om snel remote desktops te leveren, disaster recovery-sites te consolideren, workloads naar een private cloud te verplaatsen om capaciteitsproblemen in de public cloud te voorkomen, of te profiteren van on-demand capacity bursting, er is nu een grote noodzaak voor een aanpasbare IT-infrastructuur. Maar flexibiliteit betekent niet langer het gebruik van zowel public als private clouds - er is consistente ervaring, tooling en operational practices nodig voor meerdere clouds. Dit vereenvoudigt de mogelijkheid om applicaties en data naar de meest geschikte cloudomgeving te verplaatsen drastisch.

"Tegenwoordig moeten moderne organisaties flexibel zijn en een cruciaal aspect hiervan is het decentraliseren van resources om ze gemakkelijker beschikbaar te maken", zegt Wendy M. Pfeiffer, CIO van Nutanix. “Door gebruik te maken van meerdere clouds - public, private of aan de edge - kunnen bedrijven hun IT-infrastructuur eenvoudig plaatsen waar deze het meest nodig is. Maar, zoals we in het onderzoek kunnen zien, is deze flexibiliteit alleen mogelijk met consistente constructies, operations en tooling voor meerdere clouds."

Overige bevindingen zijn onder meer:
  • Alleen de public cloud is niet altijd het antwoord: public cloud heeft een revolutie teweeggebracht in de IT-industrie en biedt meer flexibiliteit en operationele efficiëntie. En hoewel het ideaal is voor sommige applicaties en workloads, is het dat niet voor andere. Dit is de reden dat bedrijven voor een hybride infrastructuur kiezen. Volgens het onderzoek maakt de meerderheid van de respondenten zich zorgen over het draaien van bedrijfskritische applicaties in de public cloud. Deze zorgen hebben met name betrekking op de betrouwbaarheid (75%), portabiliteit (73%) en kosten (72%). Bovendien zijn sommigen simpelweg niet in staat hun bedrijfskritische applicaties te verplaatsen vanwege complexiteit of kosten. De noodzaak om applicaties opnieuw te ontwerpen of aan te passen voor een nieuw platform (75%) en de complexiteit van de migratie (71%) zijn bijvoorbeeld de belangrijkste zorgen die respondenten ervan weerhouden applicaties te porteren.
  • Hybrid vergroot de IT-skills gap: hoewel veel bedrijven moeite hebben om voldoende gekwalificeerd IT-talent te vinden, neemt het probleem toe bij het zoeken naar professionals die zowel een public als een private cloud-infrastructuur kunnen beheren, aangezien de twee omgevingen momenteel verschillende vaardigheden vereisen. De meeste organisaties (88%) staan voor uitdagingen om ervoor te zorgen dat hun IT-personeel de nodige vaardigheden hebben voor het beheer van een hybride IT-infrastructuur. Meer dan de helft (53%) beschouwt dit als hun belangrijkste zorg.
  • Skills gaps creëren silo's en inefficiëntie: gezien de verschillende vaardigheden die nodig zijn om public en private cloud-infrastructuren te beheren, zijn bedrijven vaak afhankelijk van verschillende teams waardoor silo's ontstaan. 95% van de respondenten kwam dit tegen. Het belangrijkste is dat dit invloed heeft op het bedrijfsresultaat, wat het nog zorgwekkender maakt in deze tijd. Bijna de helft van de respondenten noemde wildgroei aan resources (49%), een stijging van de kosten (45%) en / of verspilling van resources (43%) als zorgpunten.
  • Portabiliteit is een must en niet alleen voor applicaties: voor de meeste organisaties (88%) zijn softwarelicenties een belangrijk aspect van een hybride IT-infrastructuur, aangezien velen problemen hebben ondervonden met licentieverlening (58%) of vendor lock-in (58%) bij het overstappen naar de public cloud. Bovendien is bijna twee derde (65%) bereid om abonnementslicenties voor hun IT-infrastructuur te overwegen.
Om meer te lezen over de bevindingen, is het volledige rapport hier te raadplegen:Over het onderzoek
Het rapport, opgesteld in opdracht van Nutanix en gemaakt door onafhankelijk marktonderzoeksbureau Vanson Bourne, analyseerde de belangrijkste uitdagingen waar bedrijven momenteel mee worden geconfronteerd bij het beheer van zowel public als private cloud-infrastructuren. Het bedrijf interviewde 650 IT-beslissers in verschillende branches en bedrijfsgroottes in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zuid-Afrika, Australië, Japan en Singapore.Over Nutanix
Nutanix is wereldwijd leider in cloud software en een pionier in hyperconverged infrastructure-oplossingen die ‘computing’ overal onzichtbaar maakt. Organisaties over de hele wereld gebruiken Nutanix-software voor het creëren van één platform voor het beheer van elke app, op elke locatie en elke schaal, voor hun private, hybride en multi-cloud-omgevingen. Meer informatie is te vinden op www.nutanix.com of volg ons op Twitter @nutanix_nl.Voor meer informatie
Deepr
Winnie Silvertand / Martine Korthals
Telefoon: 0317-745020
E-mail: nutanix@deepr.nl
Laatste van Nutanix  
Nutanix Xi Beam levert onzichtbare technologie achter Cloud Insight as a Service van Telindus

Nutanix levert geavanceerd datamanagementplatform voor hybride en multicloud-omgevingen

Onderzoek Nutanix: "Bedrijven hebben flexibiliteit van meerdere clouds nodig, maar missen consistente operations"
Geplaatst:
Verstreken tijd: 54 dagen
Nutanix contact  

Logo Nutanix

  +31 23 8080243
  info@nutanix.com
  www.nutanix.com
Nutanix sociaal  


Nutanix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo MCS B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Nextmoves
Logo Workday
Logo Thinkwise
Logo Schneider Electric
Logo BrainProfs
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Auth0
Logo Infor
Logo Clarity Benelux
Logo Workiva
Logo Schneider Electric
Logo Orange Cyberdefense
Logo Ivanti
Logo Eaton
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89838 persberichten
- 5834 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9171 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers