www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2520 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (216 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel Networks ontwikkelt het meest uitgebreide WiFi 6 AP-portfolio voor mkb

Uitbreiding WiFi 6 AP zorgt voor beste WiFi 6-ervaring op alle frequenties en met constante snelle verbindingen

Hoofddorp, 7 oktober 2020 - Zyxel Networks, toonaangevend leverancier van veilige, AI- en cloud-aangedreven bedrijfs- en thuisoplossingen, voegt twee nieuwe modellen toe aan de aan zijn WiFi 6 access point (AP) familie, de WAX610D en NWA210AX. Hiermee ontstaat het meest complete en uitgebreide portfolio in de markt voor het mkb.

De nieuwe WiFi 6-standaard biedt vele voordelen, waaronder hogere snelheden en betere connectiviteit. Sommige bestaande WiFi 6 AP’s voor het mkb ondersteunen de nieuwe standaard alleen op 5 GHz, vanwege kostenbesparing. Dit betekent dat wanneer gebruikers met de 2,4 GHz frequentie van de AP's verbonden zijn, hun verbinding zal worden gedegradeerd naar de tien jaar oude WiFi 4 technologie, die veel tragere snelheden en verbindingen biedt. Bovendien zal deze downgrade naar het 2,4 GHz-spectrum ook de verdere transitie naar de efficiëntere WiFi 6-technologie vertragen.

Ontsluit het volledige potentieel van WiFi's grootste upgrade in 10 jaar
De 2,4Ghz-frequentie is nog steeds belangrijk voor kleine en middelgrote ondernemingen, omdat deze beter geschikt is voor een groter bereik en een lage dichtheid of een minder drukke omgeving, zoals magazijnen en (kleine) winkels. De ondersteuning van WiFi 6 op de lagere frequentieband 2,4Ghz zal de gebruikers een betere kwaliteit, minder vertraging minder ruis en bijna een verdubbeling van de doorvoercapaciteit* bieden.

Het volledige gamma van Zyxel's WiFi 6 AP-portfolio, inclusief de nieuwe WAX610D en NWA210AX, bieden allemaal WiFi 6 technologie op zowel 2,4 Ghz als 5 Ghz frequenties, inclusief volledige OFDMA ondersteuning. Elk AP levert de krachtige quad-core enterprise-grade prestaties van een Qualcomm A53 CPU, die consistent een vlotte draadloze verbinding levert.

Bereid mkb voor op de nieuwe normaal
Het assortiment biedt flexibele beheeropties, waaronder standalone, controller-managed en Nebula cloud-managed, waardoor gebruikers de flexibiliteit hebben om de nieuwe werkplekuitdagingen in de nieuwe norm aan te gaan. Nebula cloud management geeft gebruikers de mogelijkheid om hun netwerk altijd en overal te monitoren en te controleren vanuit één centrale interface. De Wireless Health functie maakt gebruik van AI en machine learning om automatisch een diagnose te stellen en de kwaliteit van het draadloze netwerk te optimaliseren, wat netbeheerders tijd en moeite bespaart.

"Bij het investeren in een WiFi 6 access point verwachten kleine en middelgrote ondernemingen de voordelen van een hogere snelheid en een betere connectiviteit voor hun bedrijf te kunnen benutten. Daarom is het belangrijk om een AP te kiezen dat de voordelen van de WiFi 6-standaard biedt op zowel 2,4 als 5 GHz. En dat is precies wat Zyxel's WiFi 6 AP's garanderen", aldus Peter van der Putten, Head of Channel van Zyxel Benelux. "Met deze twee nieuwe modellen in de AP-familie, bieden we nu het meest uitgebreide portfolio van WiFi 6 AP's op de mkb-markt. Variërend van instapmodellen die betaalbaar zijn tot high-end, prestatiegerichte modellen die slimme antennes ondersteunen om zo beter te voldoen aan de diverse toepassingen en scenario's die mkb’ers nodig kunnen hebben.”

Voor meer informatie over de Zyxel WiFi 6 AP-familie, zie: https://www.zyxel.com/promotions/wifi6-promotion-20190930-807915.shtml

*Vergeleken met AP's die WiFi 4 op de 2,4 GHz ondersteunen.

##

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN. en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals M7 (onder andere Online, Canal Digitaal) en T-Mobile biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl
Laatste van Zyxel  
Zyxel vereenvoudigt licentiebeheer met Circle-platform

Zyxel Nebula lanceert meest uitgebreide cloud-netwerkoplossing met firewall voor mkb

Zyxel werkt samen met AV-fabrikant WyreStorm voor krachtige end-to-end AV over IP-oplossing
Geplaatst:
Verstreken tijd: 216 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91086 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10260 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com