www.LVTPR.comwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (3110 dagen geleden)
Bedrijf:

Professioneel documenten scannen mogelijk in Curaçao, Bonaire en Aruba door samenwerking Host Access Solutions

Willemstad, Alphen aan den Rijn, 17 maart 2011 – Document automatiseringsspecialist Host Access Solutions en scan- & herkenningsspecialist Docspro zijn een samenwerkingsverband aangegaan waardoor Host Access Solutions in het hele Caribische gebied professionele en toch betaalbare oplossingen kan leveren voor het intelligent scannen van documenten. De twee bedrijven kunnen hierdoor organisaties ondersteunen in hun gehele documentproces, van scannen tot documentbeheer.

Groeiende vraag scanoplossingen
Host Access Solutions biedt al jaren unieke oplossingen voor document automatisering geschikt voor zowel grote als kleine organisaties op Curaçao, Bonaire en Aruba. In de afgelopen tijd ziet Host Access Solutions een groeiende vraag naar oplossingen voor het scannen van documenten. De samenwerking met Docspro maakt het mogelijk te voorzien in deze groeiende vraag, waarbij geprofiteerd kan worden van de jarenlange scan- en herkenningsexpertise van Docspro.

Door de samenwerking met Docspro kunnen we putten uit jarenlange specialistische ervaring en deze combineren met onze jarenlange ervaring op het gebied van document management en workflow, hierdoor ontstaat er een hele krachtige combinatie en totaal oplossing welke uniek is in het Caribische gebied.”
Theo Reichgelt, Managing Director, Host Access Solutions Caribbean

Scansoftware van marktleider Kofax
Voor de professionele scanoplossingen wordt gebruik gemaakt van scansoftware van marktleider Kofax. De scansoftware van Kofax sluit naadloos aan op het door Host Access Solutions veel geïmplementeerde document management systeem M-Files. Door het bundelen van deze twee softwarepakketten ontstaat een krachtige en toch betaalbare oplossing voor document automatisering, inclusief de mogelijkheid voor intelligent scannen. Naast M-Files kan de Kofax scansoftware ook eenvoudig gekoppeld worden aan ieder ander gewenst systeem.

In Host Access Solutions heeft Docspro de juiste partner gevonden om samen het Caribische gebied te voorzien van kwalitatief hoogstaande oplossingen voor document automatisering. Waarbij de expertises van beide bedrijven – Host Access Solutions met lokale ondersteuning en Docspro met scannen – elkaar versterken.”
Leo Schippers, Directeur, Docspro B.V.

Over Host Access Solutions
Host Access Solutions is al bijna vijftien jaar toonaangevend in document- en bedrijfsprocesautomatisering. Het bedrijf heeft langdurige en resultaatgedreven relaties met al haar klanten en helpt hen bij het presenteren, leveren en opslaan van informatie op basis van documenten. Het bedrijf biedt document oplossingen voor alle typen bedrijven, van eenmanszaken tot multinationals, en heeft vestigingen op Curaçao en in de Benelux. Meer informatie vindt u op www.hostaccess.an.

Over Docspro
Docspro is sinds 1994 een toonaangevende speler op de markt voor document managementsystemen, actief op het gebied van document capture, digitale archivering en document management. Met hoogwaardige technieken ondersteunt Docspro uw documentgestuurde bedrijfsprocessen. De scan- en archiveringsoplossingen voorzien in standaard integratie met vele gangbare bedrijfsapplicaties, waardoor langdurige implementatietrajecten worden vermeden. www.docspro.nl/scannen.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Docspro B.V.  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Google

Logo WIBU-SYSTEMS

Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.

Logo AvePoint

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo KPN

Logo SAP Concur

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl

Logo Tableau Software

Logo Tableau Software

Logo Freshworks

Logo Freshworks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3110 dagen
Docspro B.V. contact  
Logo Docspro B.V.
  B. van der Panne
  +31 (0) 172 - 419 334
  info@docspro.nl
  www.docspro.nl

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.LVTPR.comContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl