www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 20 dagen geleden)
Bedrijf:

MKB laat kansen liggen op het gebied van VoIP

~ Portland Europe verwacht doorbraak van op software gebaseerde telefooncentrales binnen het MKB ~

Zoetermeer, 25 maart 2010 – De economie kruipt langzaam maar zeker uit het dal, maar toch blijft het verminderen van de uitgaven ook de komende jaren een prioriteit voor het midden- en kleinbedrijf. Door gebruik te maken van Voice over IP (VoIP) kunnen ondernemers de kosten voor telefonie fors terugdringen. Bovendien stelt VoIP hen in staat om de performance van de organisatie te verbeteren. Toch heeft het MKB VoIP tot op heden nog niet echt omarmd. Softwaredistributeur Portland Europe constateert dat de vraag naar op software gebaseerde telefoonsystemen binnen het MKB sterk toeneemt.

Het MKB associeert VoIP vaak met grote ondernemingen, complexe producten en forse investeringen. Hierdoor verdiepen ondernemers zich onvoldoende in de mogelijkheden die deze technologie hen te bieden heeft. De komst van op software gebaseerde telefooncentrales brengt hier verandering in, doordat het niet langer noodzakelijk is om te investeren in traditionele hardware en VoIP ook voor kleinere ondernemingen een aantrekkelijk alternatief wordt. Kostenbesparing is echter niet de enige reden om de overstap te maken naar VoIP. Portland Europe beschrijft de vier belangrijkste redenen waarom MKB’ers kiezen voor VoIP:

  1. Mobiliteit voor werknemers: mobiliteit wordt voor medewerkers steeds belangrijker. VoIP maakt telewerken mogelijk, waardoor medewerkers zonder probleem vanaf iedere locatie kunnen werken.
  2. Betere klantenservice: door een koppeling te maken tussen het CRM-systeem en de VoIP-telefooncentrale wordt het eenvoudiger om contact te onderhouden met klanten en prospects, waardoor de dienstverlening aanzienlijk wordt verbeterd.
  3. Flexibiliteit: personeelsleden kunnen van werkplek veranderen zonder dat wijzigingen in de bedrading of de configuratie nodig zijn. Zeker voor ondernemingen die snel groeien, is dit een belangrijke reden om de keuze te maken voor VoIP.
  4. Hogere productiviteit: de productiviteit van medewerkers neemt toe doordat zij meer mogelijkheden tot hun beschikking hebben op het gebied van Unified Communications en andere mogelijkheden die hun dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger maken.
“Wij merken dat veel MKB’ers nog een drempel over moeten voordat ze zich realiseren dat het implementeren van VoIP eigenlijk een hele snelle manier is om een kostenbesparing te realiseren”, stelt Kim van Brugge, directeur bij Portland. “Traditionele aanbieders van VoIP-diensten hebben jarenlang het MKB links laten liggen en hierdoor is ten onrechte het beeld ontstaan dat deze technologie niet geschikt is voor het MKB. Het tegendeel is echter het geval en aanbieders als 3CX laten zien dat een professionele telefooncentrale op basis van VoIP van toegevoegde waarde is voor ondernemingen van iedere omvang.”

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Portland Europe
Portland Europe startte in 1997 als de eerste online softwaredistributeur in de Benelux. Onder het motto 'Portland levert software, kwaliteit en eenvoud' verkoopt de distributeur via internet software en softwarelicenties aan meer dan duizend Europese IT-resellers. Deze resellers downloaden de producten snel vanaf de website van Portland Europe: www.portland.nl.

Portland Europe heeft zich als softwareleverancier gespecialiseerd in aantrekkelijk geprijsde producten voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen die zich richten op het betrouwbaar maken en het eenvoudig beheren, beveiligen van en communiceren via hun netwerken. Portland Europe is onder andere distributeur van: Acronis, Alt-N, Autotask, GFi, G-Data, IASO, Kaseya, MXSweep, SolarWinds, 2X en 3CX.

Portland’s nieuwste business unit Organic IT vormt de basis voor het kennisplatform voor Managed Services in Nederland. Bezoek voor meer informatie over deze business unit: www.organicit.nl.

Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met Rogier Heemskerk van LEWIS, Global Public Relations:
Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: rogierh@lewispr.com

Voor verdere persinformatie kijkt u op: http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Portland-Europe/MKB-laat-kansen-liggen-op-het-gebied-van-VoIP/n/7467

Altijd als eerste de laatste persberichten van Portland Europe via deze RSS-feed: feed://www.lewiswire.com/nl/rss.php?client=577
Laatste van Portland  
ConnectWise kondigt overname van Service Leadership, Inc. aan

Value Add Distributor Portland versterkt dienstenpakket voor IT Service Providers

Nieuw in Portland trading: Foxit Software
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 20 dagen
Portland contact  

Logo Portland

  +31 79 363 00 63
  info@portland.eu
  www.portland.eu/nl
Portland sociaal  


Portland tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl