www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 113 dagen geleden)
Bedrijf:

PINS en AlertLogic sluiten partnerovereenkomst voor Cloud Security Services

Veilige cloud computing en SaaS oplossingen nu on-demand beschikbaar

Amsterdam, 23 februari 2010 -PINS, een van de leidende hosting en managed services providers in de Benelux en Cloud Security expert AlertLogic hebben vandaag een partnerovereenkomst getekend. Met deze overeenkomst worden AlertLogic’s Cloud Based beveiligings- en IT Compliance producten toegevoegd aan het managed hosting en managed services portfolio van PINS. Hiermee voldoet het PINS HyperGrid Cloud Computing platform aan de hoogste eisen op het gebied van Cloud Security. Met het Software-as-a-Service (SaaS) principe kunnen bedrijven snel en zonder hoge investeringen vooraf, de implementatie en oplevering van AlertLogic diensten realiseren.

Met de implementatie van de AlertLogic Cloud security oplossingen zet PINS een volgende stap in invulling van haar nieuwe strategie, met als doel om het bedrijfsleven in staat te stellen de productiviteit te verhogen met nieuwe bronnen van inkomsten en concrete kostenbesparingen door uitgekiende hosted-ICT oplossingen.

Met de toevoeging van de AlertLogic oplossingen geeft PINS gehoor aan de steeds belangrijker wordende security aspecten van hosting en cloud services. Naast de reguliere beveiliging op basis van bijvoorbeeld firewalls en tokens kunnen klanten van PINS nu gebruik maken van On Demand Intrusion Detection, Vulnerability Scanning en geavanceerde Log Management oplossingen. Deze voldoen aan de hoge eisen die opdrachtgevers, hun klanten en regulerende overheids- of financiële instanties stellen aan de beveiliging van netwerken en webomgevingen. De aanvullende beveiliging van de gehoste omgevingen wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week actief gemonitored door de gecertificeerde specialisten van AlertLogic. Via een beveiligde web portal kunnen klanten toegang krijgen tot relevante informatie over de actuele status van de beveiliging van hun omgeving en management rapportages hiervan kunnen op eenvoudige wijze worden gegenereerd.

Jan Willem des Tombe, CEO van PINS: “Wij werken al langere tijd samen met AlertLogic voor een aantal van onze belangrijkste relaties. Wij zijn onder de indruk van AlertLogic’s performance en de snelle ontwikkelingen die zij hebben gerealiseerd in hun productenaanbod. Wij zijn blij dat we ons partnership nu geformaliseerd hebben. Wij zijn er van overtuigd dat de toegevoegde waarde van AlertLogic voor PINS zich in de nabije toekomst verder zal bewijzen. Wij nodigen organisaties van harte uit zich te laten informeren over wat voor hen de toegevoegde waarde is van deze sterke combinatie. ”

“Security issues zijn een steeds zwaardere belasting voor bedrijven en instellingen, waar ook ter wereld. Dit partnership breidt ons bereik in Europa verder uit en biedt PINS klanten toegang tot een van de hoogst innovatieve beveiligings- en compliance-oplossingen die vandaag de dag beschikbaar zijn,” zegt Gray Hall, CEO Alert Logic. “Samen met PINS helpen wij bedrijven controle te krijgen – en te houden - over hun netwerken, belangrijke compliance issues te tackelen en hen te beschermen tegen gevaarlijke netwerkbedreigingen.”

Over PINS
PINS www.pins.nl behoort tot de top aanbieders van premium hosting solutions en managed services voor middelgrote en grote bedrijven in de Benelux. Het bedrijf realiseert voor haar klanten een productieve en kostenefficiënte inzet van het internet; schaalbare e-business infrastructuur, een Platform voor Software-as-a-Service oplossingen (PaaS) en de mogelijkheid tot het outsourcen van werkplekken (VDI). Dankzij het PINS Hypergrid cloud computing platform, is het bedrijf in staat om snel en flexibel in te spelen op de vraag naar capaciteit ‘on demand’ en betaling naar rato van gebruik. De ‘PINS werkwijze’ kenmerkt zich door excellente service, daadkracht en een resultaatgerichte, proactieve aanpak. Hierbij staat de business case van de klant telkens centraal staat. PINS werkt nauw samen met vooraanstaande ICT- spelers, waaronder Cisco, VMware, IBM en Microsoft. Klanten van PINS zijn o.a. Coca Cola, Corus, Fitness First, Ministerie van OC&W, de Nederlandse Spoorwegen en Transavia.com. Bij het PINS hoofdkantoor in Amsterdam werken circa vijftig mensen.

Over Alert Logic
Alert Logic www.alertlogic.com is een vooraanstaand leverancier van cloud based IT Compliance en beveiligingsoplossingen. Door klanten in staat te stellen om bedreigingen te detecteren, potentiële gevaren te elimineren en beschikbare log data te beheren, voorziet AlertLogic in optimale beveiliging van netwerken. Tevens stelt zij klanten in staat te voldoen aan gestelde eisen en regels van regulerende instanties.

Voor meer informatie:
Mediacircus PR
Andrea Wigman
e: mediacircus@upcmail.nl
m: 06-24114874
Laatste van PINS Internet  
PINS en CTB Personele Systemen continueren samenwerking

PINS continueert dienstverlening aan RLC-Blackbaud

PINS en Asecom sluiten partnership voor hosted SAP oplossingen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 113 dagen
PINS Internet contact  

Logo PINS Internet

  020 - 8 911 911
  info@pins.nl
  www.pins.nl

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Nox Telecom
Logo Qexpertise
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo True
Logo Unexus
Logo Banking Circle
Logo Orange Cyberdefense
Logo Zoom
Logo ConnectHer
Logo XpertHR
Logo everis
Logo Truewind
Logo Ivanti
Logo Shippeo
Logo Red Hat
Logo Pegasystems
Logo Avit Group
Logo ManpowerGroup
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91372 persberichten
- 6001 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10421 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers