www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (12 jaar en 92 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Designboom organiseert samen met Plantronics en Altec Lansing een ontwerpwedstrijd in geluidsinnovatie met 10.000 dollar aan prijzengeld

Hoofddorp, 28 juli 2008 --- Het internetvakblad voor ontwerpers Designboom is op zoek naar deelnemers voor een ontwerpwedstrijd. De wedstrijd wordt gesponsord door Plantronics en Altec Lansing en is opgesplitst in twee categorieën. Ontwerpers kunnen zelf beslissen of ze meedoen met één of beide categorieën, elk met een prijzengeld van 5000 Amerikaanse dollar.

Plantronics ontwerpt en produceert bluetooth headsets waarbij vooral aandacht wordt besteed aan stijl en vormgeving zonder afbreuk te doen aan de hoogwaardige kwaliteit. De onlangs gelanceerde en op sieraden geïnspireerde Discovery 925 is daar een bewijs van. Plantronics nodigt nu ontwerpers uit om dit thema verder te ontwikkelen: ontwerp een bluetooth headset die stijlvol, begerenswaardig en prettig te dragen is.

Altec Lansing ontwikkelde de eerste cinemaluidsprekers in de jaren twintig en is nog steeds een innovatieve ontwerper en producent van bekroonde iPod- en mp3-luidsprekersystemen, pc-speakers, home audio en hoofdtelefoons. Altec Lansing zoekt een lifestyle ontwerp voor speakers die is gebaseerd op digitale muziek.

Luc Ackaert, Consumer Director bij Plantronics en Altec Lansing, zegt: “Wij zijn zeer betrokken bij design en we steunen ontwerpers. Door de samenwerking met Designboom proberen we ontwerpers een kans te bieden op internationale erkenning en het winnen van een geldprijs.

Designboom heeft meer dan 1.500.000 lezers per maand in meer dan 165 landen. Het is de grootste onafhankelijke publicatie voor belangrijke hedendaagse vraagstukken en de maatstaf voor alle aspecten die met design te maken hebben. Deze gratis internetpublicatie is gevestigd in Milaan en doet verslag van belangrijke internationale designbeurzen, van architectuur en van kunstmanifestaties. Daarnaast publiceert het vakblad interviews en portretten van de hoofdrolspelers in de hedendaagse creatieve wereld, schrijft het artikelen over de geschiedenis van design, en geeft het blad informatie over de ontwerpers van klassieke ontwerpen.

Kijk voor deelname op http://www.designboom.com/sound_innovation.html. De inschrijving sluit op 25 oktober 2008.

Over Plantronics
Plantronics stond in 1962 aan de wieg van de eerste lichtgewicht headset en is sindsdien de voorloper op het gebied van geluidsinnovatie en geluidskwaliteit. De producten borduren voort op Plantronics’ ervaring in mission critical communicatie – waaronder ook de ontwikkeling van de headset die Neil Armstrong gebruikte voor het uiten van zijn legendarische woorden “One small step for man…” vanaf de maan. Plantronics’ producten voor kantoor, contact centers, mobiele telefonie en entertainment maken communiceren makkelijker, comfortabeler en doelmatiger. De Plantronics-familie bestaat uit de merken Plantronics, Altec Lansing, Clarity en Volume Logic. Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com.

Over Altec Lansing
Altec Lansing ontwikkelt en produceert al meer dan 75 jaar hoogwaardige luidsprekersystemen voor consumenten en professionele toepassingen. Als Amerikaanse marktleider in digitale audioproducten levert Altec Lansing een brede range audiosystemen voor huis en de werkomgeving; een reeks van koptelefoons voor individuele beleving; en de populaire lijn inMotion luidsprekersystemen voor draagbare digitale spelers. De professionele divisie produceert luidsprekers voor de installatiemarkt. Altec Lansing, onderdeel van Plantronics Inc., heeft haar hoofdkwartier in Milford, PA, USA met kantoren in Luxemburg en Hong Kong. Het bedrijf heeft verder ISO 9002 en SA8000 gecertificeerde productiefaciliteiten in Dongguan, China. Er werken momenteel wereldwijd circa 1300 personen bij het bedrijf. Altec Lansing is een geregistreerd woordmerk van Altec Lansing, een onderdeel van Plantronics Inc. Alle andere woordmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. U vindt meer informatie over het bedrijf op www.alteclansing.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Lubbers & De Jong B.V.
Kris Keijser
t: +31 (20) 421 05 65
e: kris@l-dj.nl
Laatste van Poly  
Poly introduceert speakerphones met professionele audiokwaliteit voor thuis

Poly benoemt Dave Shull tot President en Chief Executive Officer

Poly: flexibel werken noodzakelijk voor nieuwe manier van samenwerken
Geplaatst:
Verstreken tijd: 12 jaar en 92 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Poly contact  

Logo Poly

  +31237440600
  www.poly.com/nl
Poly sociaal  


Poly tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo inQdo
Logo PanCompany
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo UiPath
Logo Hands On, Information Management BV
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo RoSecure
Logo Medius
Logo Young_Coders
Logo Orange Cyberdefense
Logo PlanMen
Logo Boys with Brains
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Cisco
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Extreme Networks
Logo IFS
Logo Pegasystems
Logo Unit4
Logo Motiv ICT Security
Logo VSL
Logo Schneider Electric
Logo Cisco
Logo Ivanti
Logo Extreme Networks
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89561 persberichten
- 5812 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8937 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com