Linux certificering bij 5HART-IT Opleidingen

5HART-IT breidt Linux assortiment verder uit

Nieuwegein, vrijdag 13 juni 2008 – 5HART-IT -sinds 1984- gespecialiseerd op het gebied van Oracle & Java introduceert het Linux/Unix certificeringtraject.

Voor professionele computergebruikers die gecertificeerd Linux systeembeheerder willen worden heeft 5HART-IT haar assortiment uitgebreid met twee separate cursussen ter voorbereiding op het Linux Professional Institute (LPI) certificeringtraject.

Het LPI certificeringtraject bestaat uit de cursussen:

Voor het LPIC1-certificaat (Junior Level Administration) moeten de examens 101 en 102 allebei met goed gevolg zijn afgelegd bij een VUE-centrum of Prometric Centres.

Naast de certificeringopleidingen kunt u tevens Linux/UNIX deel 1 en Linux/UNIX deel 2 volgen bij Vijfhart. Voor meer informatie over deze Linux/UNIX cursussen, of om u direct aan te melden surf dan naar www.vijfhart.nl/Linux-UNIX of neem contact op met Vijfhart op telefoonnummer 026 – 35 29 333.

Over 5HART-IT

5HART-IT is als softwarehouse –sinds 1984- gespecialiseerd op het gebied van Oracle & Java software. Kernactiviteit is het opleiden tot Oracle & Java expert, maar wij zijn ook actief op het gebied van database beheerdiensten en detachering van Oracle & Java specialisten.

Onze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor en door automatiseerders. Vijfhart is marktleider op het gebied van persoonlijk begeleide Oracle opleidingen en heeft een wijdverbreide klantenkring variërend van midden- en kleinbedrijf tot multinationals en van overheidsinstellingen tot de grootse ICT-ondernemingen van Nederland.

Ons assortiment is gericht op Oracle & Java software en dan met name op het gebied van programmeren, applicatiebouw, applicatieontwerp, database beheer en internet-tools. Wij verzorgen zowel persoonlijk begeleide als klassikale opleidingen. Wij zijn gevestigd in Arnhem/ Velp, Nieuwegein, Turnhout (B) en Zwolle.Voor vragen kunt u contact opnemen met Bastiaan Janssen van 5HART-IT (b.janssen@5hart.nl of 026 -35 29 349), of kijkt u eens op www.vijfhart.nl.