Contentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 38 dagen geleden)
Bedrijf:

Nieuwe white paper van Clavister: Beveiliging als extra inkomstenbron voor IT-dienstverleners

9 juli 2009 – Beveiliging is een nog nauwelijks aangeboorde inkomstenbron voor IT-dienstverleners zoals Internet Service Providers (ISPs), datacentra en telecommunicatiebedrijven. IP-beveiliging en Unified Threat Management (UTM) specialist Clavister heeft daarom een white paper ontwikkeld met de titel: “Creating revenue streams for Service Providers”. Deze geeft IT-dienstverleners meer inzicht in de kansen voor extra omzet door schaalbare beveiliging die zelfs commercieel aantrekkelijk is voor de kleinste klanten. De studie kan worden gedownload van www.clavister.com.

Doordat IT-diensten gemeengoed worden staan de aanbieders voor een uitdaging nu de marges snel kleiner worden. Andreas Åsander, Vice President Product Management bij Clavister legt uit: “Service providers werken in een omgeving met veel concurrentie, waar de verzadiging van de markt de prijzen van standaarddiensten zover naar beneden drukt, dat er nauwelijks meer een marge te behalen valt. Het resultaat is dat er nauwelijks onderscheid te maken valt tussen de verschillende aanbieders en er dus ook geen sprake is van concurrentievoordeel.”

“De verzadiging betekent verder dat de marktgroei sterk afneemt; er zijn minder nieuwe klanten om te verdelen tussen de verschillende aanbieders. Maar als je niet kunt groeien door nieuwe klanten aan te trekken, dan moet dat gebeuren door meer te verkopen aan bestaande klanten. Deze kunnen met lagere kosten en met een grotere kans op succes bereikt worden via direct marketing dan nieuwe klanten.”

Met de groei van het internet als zakenplatform, is het ook een groter doelwit geworden voor mensen die van plan zijn het voor criminele zaken te gebruiken.

Åsander gaat verder: “Behalve de algemene beveiligingskwesties waar iedereen die technologie gebruikt of die verbinding maakt met het Internet mee te maken heeft, hebben IT-dienstverleners ook hun eigen specifieke beveiliginggerelateerde problemen.

Cyber-criminaliteit blijft groeien en kwaadwillend verkeer komt meer en meer voor.

Die trend blijkt ook uit het toenemende aantal en de geraffineerdheid van de gebruikte tools. Bedreigingen kunnen bijvoorbeeld Distributed Denial of Service (DDoS) aanvallen zijn, infecties met virussen of wormen, phishing, spam, redirection of traffic of inbraken die de bedoeling hebben om vitale onderdelen van de configuratie te veranderen.”

Sommige IT-dienstverleners verkopen al beveiliging als een dienst aan hun klanten, maar vaak moet hiervoor fysiek een box worden geplaatst bij de klant. Dat betekent extra kosten voor de hardware zelf en voor het installeren, wat neerkomt op een prijskaartje dat hoger is dan veel kleine tot middelgrote bedrijven kunnen of willen betalen. Dankzij Clavister hebben operators en netwerkinfrastructuurleveranciers die gebruik willen maken van deze kans, een attractief virtueel alternatief.

Jesper Blome, Hosting Manager bij DGC legt uit: “Als Internet Service Provider voor de zakelijke markt moeten we onze klanten de beste beveiliging bieden. Vandaar dat veel van onze diensten zijn gebaseerd op Clavister oplossingen. Die zorgen voor vertrouwen bij onze klanten en dragen zo bij aan ons succes.”

Clavister’s Virtual Security Gateway (VSG) kan worden geïnstalleerd in het datacenter, of op het centrale netwerk van de operator en op elke individuele internetverbinding, of iedere klant heeft zijn eigen specifieke security gateway. Het systeem ondersteunt ook aanbieders van managed services bij het behalen van effectieve datacenterbeveiliging terwijl de kosten voor hardware naar beneden gaan.

Blome tot slot: “Beveiliging is erg belangrijk voor onze business, vanwege het vertrouwen dat we er mee krijgen in de markt, wat weer een positief effect heeft op ons imago en zo bijdraagt aan een groeiend klantenbestand.”

Over Clavister
Clavister, met het hoofdkantoor in Stockholm, Zweden, levert sinds 1997 toonaangevende oplossingen voor netwerkbeveiliging en biedt daarmee tienduizenden bedrijven in de hele wereld economisch voordeel. De Clavister familie van unified threat management (UTM) toepassingen en oplossingen voor toegang op afstand bieden innovatieve en flexibele netwerkbeveiliging met management en besturing van wereldklasse. Clavister is een pionier op het gebied van virtuele netwerkbeveiliging; samen met het aanbod aan hardware en software toepassingen kunnen klanten zo de beste beveiligingskeuze maken.

De producten worden ondersteund door Clavister's bekroonde programma voor support, onderhoud en opleidingen. In de Benelux wordt Clavister gedistribueerd door MMS-Secure N.V. in Brussel.

Bezoek voor meer informatie www.clavister.com of www.MMS-Secure.eu.Clavister heeft een white paper ontwikkeld met de titel: “Creating revenue streams for Service Providers”. Deze geeft IT-dienstverleners meer inzicht in de kansen voor extra omzet door schaalbare beveiliging die zelfs commercieel aantrekkelijk is voor de kleinste klanten.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Voor technische vragen
Clavister
Andreas Åsander
Tel: +46 8 545 298 00
E-mail: andreas.asander@clavister.com
 
MMS-Secure NV
Tanguy Derriks
Tel: +32 2 767 93 03
E-mail: support@mms-secure.eu

Voor redactionele vragen
EMG
Peter Ibes
Tel: 0164 317 012
E-mail: pibes@emg.nl
Voor commerciële vragen 
MMS-Secure NV 
Christophe Simonart 
Tel: +32 2 767 93 03
E-mail: sales@mms-secure.eu
Laatste van Clavister  
Clavister ontvangt eerste order van Nokia Networks voor zijn virtuele beveiligingsoplossing

Clavister introduceert innovatieve nieuwe oplossing voor endpoint-beveiliging

Nieuwe telecomoplossing van Clavister: beveiliging als een nutsvoorziening
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 38 dagen
Clavister contact  

Logo Clavister

  +49 40 411259-0
  info@clavister.de
  www.clavister.com
Clavister sociaal  


Clavister tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Sitecore
Logo Pure Storage
Logo Stocard
Logo Zyxel
Logo Ivanti
Logo Thales
Logo Winvision
Logo OutSystems
Logo Solvinity
Logo Concept uitgeefgroep
Logo Ctac N.V.
Logo Extreme Networks
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 89035 persberichten
- 5768 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8550 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl