Datum: (4175 dagen oud)
Bedrijf:

Allernieuwste Telefoongadget voor 2007Noordwijkerhout- Accesoires voor je mobiel zijn niet meer weg te denken uit deze tijd, TMS Inventive Trading introduceert de MoPod.

Mopod, het woord verraad niet meteen wat het is maar het is fun en je wilt het hebben zodra je het ziet!

Deze kleine figuurtjes leven in een doorzichtig bolletje. Als je gebeld wordt of een sms'je ontvangt gaan ze dansen en flitsen.

Je kunt de MoPods aan je mobieltje hangen, maar ook bijvoorbeeld aan je riem, broek of tas. Ze werken namelijk ook op afstand. Het voordeel ervan is dat je geen enkele oproep hoeft te missen, zelfs niet als het geluid van je telefoon uitstaat, zoals tijdens je werk of school.

“Ik zelf ben op zaterdagavond nog wel is in een plaatselijke kroeg te vinden, als dan je mobieltje afgaat kun je hem vaak niet horen, doordat ik een MoPod bij me draag zie ik meteen dat ik gebeld wordt of een sms binnen krijg. “Ideaal”! Aldus een enthousiaste MoPod gebruiker.

Je kunt kiezen uit in totaal 8 verschillende cartoons, zoals bijvoorbeeld een roze poesje,een klein gangstertje of een pinguin met een hoog aaibaarheidsgehalte.

“De MoPod vervangt de oude flashing sticker van vorig jaar”. “Hij is niet alleen stijvoller, maar draagt ook een stukje humor met zich mee” Aldus Algemeen directeur Mark van Zelst.

Wie nu al de eerste wil zijn met de nieuwste gadget op zak en zijn vrienden, familie en kennissen er mee wil verassen kan ze sinds kort bestellen op www.mopod.nl voor slechts 6,95.