www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl

2514 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers

DELL TECHNOLOGIES

22 persberichten getagged met: dell technologies

 
Nu zichtbaar 1 t/m 20
12

Dell versterkt leiderschap in dataprotectie en breidt aanbod van oplossingen voor cyberweerbaarheid uit met nieuwe software en diensten
Samenvatting Uit onderzoek blijkt dat organisaties meer dan tien keer zoveel data beheren als vijf jaar geleden 82 procent van de IT- decision makers vreest dat..
Logo Dell Technologies

Amsterdam, 26 augustus 2021 - De manier waarop we werken en leven is de afgelopen tijd enorm veranderd. Veel bedrijven hebben een hybride manier van werken geadopteerd waarbij..
Logo Dell Technologies

Organisaties kunnen sneller innoveren met HPC on demand-diensten en mogelijkheden voor server acceleratie
De door Dell Technologies ontwikkelde open source Omnia-software versnelt en vereenvoudigt de implementatie en het beheer van AI- en berekeningsintensieve workloads ..
Logo Dell Technologies

Dell is enthousiast over de aankondiging van het nieuwe Microsoft Windows 11 besturingssysteem. Hierbij wat informatie die kan bijdragen aan verhalen die u mogelijk gaat..
Logo Dell Technologies

Dell Technologies’ nieuwe infrastructuuroplossingen, diensten en open ecosysteem van partners zijn ontworpen om telecomoperators te helpen hun netwerken te moderniseren, om innovatie aan te wakkeren en nieuwe inkomstenmogelijkheden te creëren.
Dell Technologies cloud-native infrastructuuroplossing met Project Metalweaver-software zal de implementatie en het onderhoud van open infrastructuur op grote schaal..
Logo Dell Technologies

Amsterdam, 5 mei 2021 - Dell Technologies presenteert oplossingen en partnerships die moeten zorgen voor meer waarde uit data aan de edge. Dit nieuwe aanbod is onderdeel van..
Logo Dell Technologies

Dit nieuwe As-a-Service portfolio biedt IT eenvoud, flexibiliteit en controle om organisaties gelijke tred te laten houden met het huidige innovatietempo
Amsterdam, 5 mei 2021 - Dell Technologies onthult vandaag zijn nieuwe APEX-portfolio van as-a-Service-diensten om de manier waarop bedrijven technologie gebruiken, te..
Logo Dell Technologies

Het RISE-programma voor Authorized Partners is nu geïntroduceerd in West-Europa. Het doel van RISE is om meer en lucratieve betrokkenheid te initiëren..
Logo Dell Technologies

We hebben veel veranderingen meegemaakt het afgelopen jaar. Velen moesten ‘thuiswerken’. Later werd het ‘werken op afstand’ genoemd en nu vaak..
Logo Dell Technologies

Het nieuwe Dell EMC PowerEdge serverportfolio biedt geoptimaliseerde systemen om te voldoen aan de veeleisende workloads in bedrijven. Tegelijkertijd versnelt het de weg naar autonome dataverwerking
Samenvatting Dell Technologies vernieuwt zijn Dell EMC PowerEdge-portfolio met 17 next-gen servers waarmee bedrijven data kunnen analyseren en erop in kunnen spelen,..
Logo Dell Technologies

Op donderdag 28 januari startte Dell Technologies om klokslag 16:30 uur de virtuele uitreiking van de Dell Technologies Partner Awards 2020. Eén van de genomineerden..
Logo  Fundaments, Expert in Clouds

Dell Technologies breidt zijn PowerProtect-portfolio uit met oplossingen voor databescherming die in iedere IT-strategie passen De nieuwe apparatuur uit de Dell EMC..
Logo Dell Technologies

Bedrijven kunnen IT-oplossingen aanschaffen en implementeren via een eenvoudige, consistente cloudervaring in het breedste IT-portfolio van de industrie
Samenvatting Project APEX vereenvoudigt de manier waarop klanten van Dell Technologies IT as-a-Service kunnen gebruiken. Dell Technologies Cloud Console biedt..
Logo Dell Technologies

Amsterdam, 7 september 2020 – Boomi™, onderdeel van Dell Technologies™, breidt zijn aanbod van oplossingen voor EiPaaS (Enterprise Integration Platform as a..
Logo Boomi

Amsterdam, 16 juni 2020 - Dell Technologies introduceert Dell EMC PowerScale, een nieuwe familie storage-systemen die is ontwikkeld met de nieuwste storage-software en..
Logo Dell Technologies

Samenvatting Dell Technologies is de eerste leverancier die nieuwe virtualisatiecapaciteit biedt voor AI en geavanceerde computing in VMware-omgevingen. Nieuwe..
Logo Dell Technologies

Dell Technologies voegt faytech-touchscreens toe aan zijn display-portfolio, waardoor klanten meer keuze hebben en het volledige potentieel van hun producten wordt benut..
Logo Dell Technologies

Budget voor de dagelijkse operatie (‘keeping the lights on’) valt terug naar 35%
Amsterdam, 30 maart 2020 – Boomi™, een Dell Technologies™ onderneming, presenteert vandaag de resultaten van het ERP Innovator’s Dilemma onderzoek. Dit..
Logo Boomi

Dell Technologies Global Data Protection Index 2020 Snapshot belicht de belangrijkste uitdagingen die van invloed zijn op data protection readiness volgens 1.000 IT-beslissers in 15 landen
Onderzochte organisaties beheren gemiddeld 13,53 petabytes aan gegevens, een toename van 831% sinds 2016 De geschatte totale kosten van gegevensverlies stegen..
Logo Dell Technologies

Cumulus Networks en Dell Technologies ontwikkelen een open source-netwerk waarmee de Nationale Politie intensiever gebruik kan maken van artificial intelligence om agenten in de frontlinie effectiever te ondersteunen
Californië – Cumulus Networks, Dell Technologies en de 65.000-koppige Nationale Politie, het landelijke politiekorps waaronder alle politie-eenheden vallen, zijn..
Logo Cumulus Networks

12
 
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo Maunt
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo DNA Services B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Zyxel
Logo Jamf
Logo Transitieprofs
Logo Barracuda Networks
Logo NCOI Opleidingen
Logo Telindus
Logo Extreme Networks
Logo Piwik PRO
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo Last Mile eMobility
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92127 persberichten
- 6050 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10801 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl