TAG ARCHIEF VOOR: TABLET
12
 
Bericht 1 t/m 25

Den Bosch - Panasonic heeft vandaag zijn nieuwste robuuste Android tablet geïntroduceerd voor klantgerichte, mobiele werknemers die een veelzijdig en rendabel toestel nodig hebben. De Toughbook FZ-L1 tablet van Panasonic, met zijn 7-inch..
Logo Panasonic

Het Wit-Gele Kruis van Oost-Vlaanderen, een van de grootste thuiszorgorganisaties in België, heeft de meer dan 1.400 verpleegkundigen voorbereid op de digitale transformatie van de gezondheidszorg. Hiervoor krijgen de verpleegkundigen de..
Logo Panasonic

Gespecialiseerde webshop in grafische tabletten
Noordwijk, 16 mei 2017 – Arjo Huijbregts heeft het merk Tablet4U met de bijbehorende webshop nieuw leven ingeblazen. Met de doorstart van het merk gaat hij via dit platform de verkoop van de grafische tabletten en pennen van Wacom realiseren...
Logo Tablet4U

Breda, 22 februari 2017 – In de Nederlandse zakelijke markt maken eindgebruikers steeds vaker gebruik van andere hardware dan een desktopcomputer om hun werk op te verrichten. Anno 2017 is minder dan de helft van de eindgebruikerssystemen een..
Logo Computer Profile

G DATA presenteert zijn uitgebreide beveiligingsoplossingen voor smartphones en tablets in Barcelona
Het Mobile World Congress in Barcelona heeft dit jaar als thema ‘Elemental’. De slogan is duidelijk – mobiele apparaten zijn een vaste waarde geworden in het alledaagse leven van vandaag. In Nederland gebruikt 85% een smartphone..
Logo G Data Security

[Lidköping, Sweden, 8 February, 2017.] Handheld Group, a leading manufacturer of rugged mobile computers and tablets, today announced the all-new Algiz 8X ultra-rugged tablet computer. The new Algiz 8X is built for modern field workers who..
Logo Handheld Benelux BV

Gebruik tablet neemt af; in Nederland nog wel meer gebruikt dan smartphone
Bijna een kwart van alle onlinereisboekingen in Nederland via mobiel device Jaar-op-jaargroei van negen procent Reis-apps winnen aan populariteit Meerdere devices gebruikt voordat er wordt geboekt Amsterdam, 8 november 2016..
Logo Criteo

NIEUWEGEIN, vrijdag 8 juli 2016 - Als ‘Nederland’ thuis de tablet pakt, is dat vooral voor de ontspanning tijdens de avonduren. Dat blijkt uit recent onderzoek dat DirectResearch verrichtte voor ASUS Computers. Als consumenten wordt..
Logo Neve Public Relations B.V.

Samengevat door de redacteur Acer Quadio luidsprekers aan de voorkant met DTS-HD Premium Sound® audiotechnologie bieden virtual surround-sound voor een uitstekende geluidskwaliteit MediaMaster-knop voor het selecteren van de beste..
Logo Acer

Met de nieuwe Ubuntu convergentie tablet is het gamma ubuntu toestellen compleet.
Het leveringsprogramma bevat nu smartphone, tablet, notebook, desktop en servers, allemaal voorzien van Ubuntu software of afgeleiden. Bedrijven, privé personen, scholen, verenigingen en diensten kunnen nu hun volledige ict infrastructuur..
Logo Linux-service.be bvba

Breda, 29 februari 2016 – Het percentage bedrijven dat gebruikmaakt van zakelijk verstrekte tablets is in de afgelopen twaalf maanden ongeveer gelijk gebleven met 28 procent. De Apple iPad kent daarin het grootste aandeel; circa 73 procent van..
Logo Computer Profile

Amersfoort, 16 februari 2016 – Steeds meer Nederlandse medewerkers willen graag hun eigen HR-zaken op een mobiel device uitvoeren. Het percentage dat  aangeeft een tablet of smartphone te willen gebruiken voor het uitvoeren van HR, is..
Logo Raet

Kids Center biedt een vereenvoudigde gebruikersinterface, ouderlijk toezicht en vooraf gekeurde inhoud die geschikt is voor kinderen
LAS VEGAS, VERENIGDE STATEN (4 januari 2016) - Acer heeft vandaag de Iconia One 8 (B1- 850) aangekondigd, een 8 inch-tablet voor gezinnen, kinderen of beginnende gebruikers. De uiterst betaalbare Android-tablet biedt meer dan genoeg..
Logo Acer

’s Werelds dunste en lichtste 12” tablet staat garant voor vloeiende handgeschreven teksten
Breda, 13 oktober 2015 - Toshiba Information Systems Benelux introduceert een unieke Windows 10-tablet met toetsenbord die het gebruik van pen en papier een nieuw leven inblaast: de dynaPad. In de tabletmodus is dit ingenieuze apparaat slechts 6,9 mm..
Logo Toshiba

Amsterdam, 29 september - De nieuwe Toughpad 4K FZ-Y1 met Windows 8.1 Pro is 's werelds eerste 20-inch tablet met een 4K beeldscherm met UHD (Ultra-High-Definition) resolutie, ontworpen voor ontwikkelaars, architecten, fotografen, marketeers en..
Logo Koning & Hartman

Samenvatting: Gamen komt tot leven met Predator Quadio, een combinatie van vier luidsprekers aan de voorzijde en virtueel surround sound, terwijl via Acer Predator TacSense haptische feedback wordt gegeven Buitengewoon realistische..
Logo Acer

Houten, The Netherlands, 06 August 2015 - Ongeveer 5 miljoen van de huishoudens in Nederland heeft de beschikking over een of meerdere tablets, oftewel twee derde van het totaal. Dat blijkt uit het Dutch Tablet Users 2015 Q2-rapport van Telecompaper...
Logo Telecompaper

Vandaag start KPN met een nieuwe pijler in zijn dienstverlening: KPN SmartLife. Onder deze naam gaat KPN een reeks van zogenoemde Connected Home-diensten aanbieden: diensten die het leven in en om het huis makkelijker maken. De eerste stap in de..
Logo KPN

Houten, The Netherlands, 30 July 2015 - Smartphones en tablets zijn al lang niet alleen meer voor jongeren of zakelijke gebruikers, bij alle bevolkingsgroepen is het gebruik van deze mobiele apparaten populair. Telecompaper introduceert daarom TP..
Logo Telecompaper

‘Reflex verzorgt voor ons een goede, betrouwbare applicatie voor het reserveren van een ruimte door coaches. Ze blijven bovendien ontwikkelen, brengen regelmatig nieuwe functionaliteiten en staan open voor suggesties.’ Dat zegt Roel van..
Logo Reflex Online BV

Horizon Go app nu al populairste iPad-app
Deze zomer komen via de Horizon Go app van Ziggo ruim 40 zenders beschikbaar in HD-kwaliteit. Met deze primeur kunnen klanten van Ziggo in HD kijken op alle schermen: TV, laptop, PC, tablet of smartphone. De Horizon Go app is er zowel in iOS- als..
Logo Ziggo

App biedt veilig kwaliteitsalternatief voor illegale streams
Rotterdam, 18 mei 2015 - Turkse tv-zenders kijken is op Android-devices vanaf nu mogelijk met de app Turkiye TV. Met de app kunnen kijkers de populairste televisiekanale..
Logo Mobile Vision b.v.

Adobe Digital Index Report voert wereldwijde marketing benchmark uit om de allerbeste ondernemingen te identificeren - Verenigd Koninkrijk aan de leiding bij smartphone bezoekerspercentages, gemiddeld 31% van website traffic afkomstig van smartphone..
Logo Adobe Systems Benelux BV

Samengevat door de redacteur De nieuwe Iconia One 8 heeft Acer Precision Plus-technologie voor een zeer nauwkeurige ervaring op het gebied van schrijven en aanraakgebaren. Acer Iconia Suite vereenvoudigt taken met eenvoudige gebaren en..
Logo Acer

Houten, The Netherlands, 27 March 2015 - The tablet market is still growing in the Netherlands, with the share of households with tablets reaching 61 percent in the fourth quarter of 2014 compared to 51 percent a year earlier. Growth is coming..
Logo Telecompaper

12