Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!

WERELDKAMPIOENSCHAP VOETBAL 2014

14 persberichten getagged met: wereldkampioenschap voetbal 2014

Nu zichtbaar 1 t/m 14

De uitschakeling van het Nederlands elftal in het WK lijkt grote gevolgen te hebben voor het ziekteverzuim in Nederland. Om 10.30 uur was het aantal ziekmeldingen ruim drie..
Logo UNIT4

NEWSFLASH Inwoners van Noord-Nederland zijn het meeste geveld door de oranjekoorts, met Amsterdam als absolute koploper. In de hoofdstad werden de meeste..
Logo wehkamp.nl

De Duitse voetbalbond (DFB) zet voor het eerst speciale technologie in bij het WK 2014. Ze gaan Big Data analyseren om het voetbal van die Mannschaft naar een hoger niveau te..
Logo SAP

Amsterdam, 12 juni 2014 - Wereldwijd zullen bedrijven stappen moeten zetten om er voor te zorgen dat hun bedrijfsnetwerken - en hun productiviteit – niet zullen lijden..
Logo Easynet

Kick It & Click It App: Geen plaspauze vanaf 70e minuut tijdens Spanje – Nederland
Hoofddorp, 12 juni 2014 – Qlik (NASDAQ: QLIK) specialist op het gebied van Business Intelligence, heeft opnieuw een fan app ontwikkeld met het QlikView Business..
Logo Qlik

WK-wedstrijd highlights in Europese winkels, OneStadium online platform voor interactie met fans
Badhoevedorp, 12 juni 2014 - Sony gaat de hoogtepunten van WK-voetbalwedstrijden, die door het bedrijf zijn opgenomen in 4K, tonen op Sony 4K Ultra HD-televisies in winkels in..
Logo Sony Nederland

Momenteel staat bijna alles in het teken van het Nederlands elftal en voetbal. Toch weet bijna niemand welke reis een voetbal moet afleggen om uiteindelijk in de winkel..
Logo Kewill

Eindhoven, 11 juni 2014 – Coosto, de Eindhovense leverancier van social media monitoring en webcare software, introduceert aan de vooravond van het WK een openbare..
Logo Coosto

Vrijdagavond prima voetbalkijkweer
Nog even en het WK voetbal in Brazilië gaat van start. Aanstaande donderdag wordt om 22:00 uur Nederlandse tijd de openingswedstrijd in Sao Paulo afgetrapt:..
Logo Weeronline.nl (Meteovista)

Amsterdam, 10 juni 2014 - Volgens de Cisco Visual Networking Index Global Forecast and Service Adoption for 2013 to 2018 zal het wereldwijde Internet Protocol (IP) verkeer de..
Logo Cisco

McAfee ‘Red Card Club’ rangschikt voetballers die het grootste risico vormen voor fans op zoek naar gratis content; screensavers en instructievideo’s..
Logo McAfee

Het WK voetbal 2014 in Brazilië komt steeds dichterbij en begint niet alleen onder de supporters te leven. Ook bij oud-profvoetballer Andy van der Meijde kriebelt het..
Logo PlatteTVdiscounter

Nederlands elftal bereidt zich, net als de Oranjefans, voor op het WK
Amsterdam, 23 mei 2014 - Het WK is in aantocht en we tellen de nachtjes al af. De deelnemende selecties zijn inmiddels bij elkaar gekomen om de laatste..
Logo Expedia.nl

Als lid van het Brazil Seguro Consortium, zal Unisys IT-infrastructuur oplossingen leveren aan de 12 Braziliaanse steden waar het populaire sportevenement plaats gaat vinden.
Schiphol-Rijk, 21 januari 2014 - Unisys is geselecteerd om deel uit te maken van een consortium dat de kritieke infrastructuur oplossingen gaat leveren aan de 12 Braziliaanse..
Logo Unisys

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl