Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten

AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS (AP)

9 persberichten getagged met: autoriteit persoonsgegevens (ap)

Nu zichtbaar 1 t/m 9

Dertig procent heeft afgelopen vier jaar met datalek te maken gehad
Utrecht – Bijna één op de vijf (18%) organisaties geeft aan dat ze op dit moment kwetsbaarder zijn voor illegale hacks dan voor de coronacrisis. Dit blijkt..
Logo Orange Cyberdefense

Verwerking ‘verzoeken van betrokkenen’ conform de AVG niet langer een zeer kostbaar en tijdrovend proces
30 juli 2020 - De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verleent personen rechten om controle te houden over de verwerking van hun persoonsgegevens. Via een..
Logo PrivacyPerfect

Meeste organisaties hebben geen idee wie er mee gluurt tijdens het videobellen
Den Haag, 7 Juli 2020, organisaties in o.a. de zorg, overheid, advocatuur en andere specialismes die actief met gevoelige en bijzondere persoonsgegevens werken zijn vaak..
Logo ID Control

Amsterdam, NL - 11 december 2019 - Een derde van de Nederlandse werknemers weet niet of er binnen hun bedrijf maatregelen zijn genomen om te voldoen aan AVG-voorwaarden,..
Logo Egress

Nederland ICT, de branchevereniging van de digitale sector, heeft Avg-certificering gelanceerd voor verwerkers. Bedrijven die Avg-compliant zijn, kunnen dit vanaf nu aantonen..
Logo NLdigital

Als expert op het gebied van privacyrecht constateert mr. dr. C. Raat dat de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) dat deze toezichthouder mensen die hun persoonsgegevens willen..
Logo Ratio Recht

Hengelo, 28 juni 2018 – Nederlanders blijken opvallend vaak de mist in te gaan bij het herkennen van een datalek. Deelnemers van de datalekcheck van Previder..
Logo Previder

Het hoe en wat
Inleiding Met nog minder dan 100 dagen te gaan voor de effectuering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ook wel de GDPR (General Data Protection..
Logo BPdelivery B.V.

Zes op de tien mkb-bedrijven zijn er niet van op de hoogte dat ze over elf maanden moeten voldoen aan nieuwe Europese privacywetgeving die tot enorme boetes kan leiden. Dat..
Logo MKB-Nederland

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo inQdo
Logo PanCompany
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo UiPath
Logo Hands On, Information Management BV
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo RoSecure
Logo Medius
Logo Young_Coders
Logo Orange Cyberdefense
Logo PlanMen
Logo Boys with Brains
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Cisco
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Extreme Networks
Logo IFS
Logo Pegasystems
Logo Unit4
Logo Motiv ICT Security
Logo VSL
Logo Schneider Electric
Logo Cisco
Logo Ivanti
Logo Extreme Networks
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89561 persberichten
- 5812 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8937 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl