www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2505 volgen @ICTberichten

MENDIX

70 persberichten getagged met: mendix

 
Nu zichtbaar 1 t/m 20

Oxman geeft exclusieve presentatie Nature X Humanity en houdt Q&A-sessie over innovaties op het snijvlak van technologie en biologie
Dr Neri Oxman, voormalig MIT professor en architect, wetenschapper en innovator, is keynote speaker op Mendix World 2021, het grootste low-code event dat op 7 september van..
Logo Mendix

Sinek brengt unieke mix van kennis en inzichten voor motivatie naar ‘s werelds grootste low-code conferentie De inzichten van Sinek over het bouwen van teams..
Logo Mendix

Toegenomen gebruik van veilige multi- en hybride cloud deployments bieden kans voor DevOps-transformatie met low-code platform tools Analisten bevestigen dat..
Logo Mendix

Makers, Assemble!
Software-ontwikkelaars en zakelijk leiders kunnen zich registreren om ideeën uit te wisselen, ge?nspireerd te raken en te ontdekken hoe het Mendix..
Logo Mendix

Applicatie ontwikkeld met Mendix low-code platform helpt ruim 200 wagenparkbeheerders met het beter en sneller verwerken van schades Inzicht in schadepatronen door..
Logo Mendix

Nieuw onderzoek analyseert 14 low-code leveranciers en stelt dat ‘Mendix het tempo blijft bepalen voor de low-codemarkt’ en dat ‘de meeste functies superieur zijn’
Mendix, onderdeel van Siemens en wereldwijd leider in enterprise low-code, kondigt vandaag aan dat het is uitgeroepen tot leader in The Forrester Wave™: Low-Code..
Logo Mendix

Mendix 9 brengt de voordelen van low-code naar onder meer data-integratie, intelligente workflows, mobiele ontwikkeling en AI Nieuwe AI Performance Bot zorgt ervoor..
Logo Mendix

Nieuwe app ‘Crisis Information Translated’ wil 50.000 gebruikers in 18 verschillende talen bereiken Snelheid van communicatie over corona is fors..
Logo Mendix

Visie onderschreven door topanalist
Hyperautomatisering gaat verder dan robotic process automation (RPA) en gebruikt AI-gedreven toolkits die digitalisering en end-to-end automatisering van..
Logo Mendix

Het MOBI-platform van de Nederlandse zeehavens, gebouwd door Port of Amsterdam, is 's werelds meest geavanceerde, gedigitaliseerde systeem voor havenbeveiliging, gemaakt..
Logo Mendix

1.8 miljoen potentiële low-code gebruikers onder Nederlandse beroepsbevolking 77% van ondervraagde werknemers zegt nieuwe digitale vaardigheden te willen..
Logo Mendix

De Treinwijzer-app waarschuwt passagiers in realtime voor de bezettingsgraad van treinen, zodat ze hun reis veilig kunnen plannen Minimum Viable Product (MVP) is in..
Logo Mendix

Portals helpen bij realiseren strategische doelen customer first en waste to zero  Mendix low-code platform versterkt ERP-systeem en digitaliseert handmatige..
Logo Mendix

Cirkl een van de eerste platformen dat live gaat binnen het Mendix Startup Program
Met een innovatief platform ontsluit startup Cirkl woningen die nergens anders te koop staan: de huizen van woningzoekers. Om inzage te krijgen in het online woningaanbod via..
Logo Mendix

Live evenementen klaar voor veilige comeback dankzij low-code van Mendix
Tech-bedrijf WRSTBND introduceert het Passport-platform en maakt het bijwonen van live evenementen veiliger Het met Mendix gebouwde platform integreert..
Logo Mendix

Nieuwe ‘De Rijke OMS’ is onderdeel van Software Innovation Factory, waarmee nieuwe applicaties in recordtijd worden ontwikkeld  Innovatieve..
Logo Mendix

Tot nu toe al meer dan 260 miljoen euro geïnvesteerd via ‘mini-bank’ met 30.000 gebruikers
Mendix, kondigt aan dat Collin Crowdfund, een Nederlandse marktleider in crowdfunding, zijn low-code platform heeftgebruikt om eencrowdfundingplatform te ontwikkelen. Het..
Logo Mendix

App-makers en innovators in business en tech komen samen om kennis te delen en de toekomst van software-ontwikkeling te ontdekken
Mendix, onderdeel van Siemens en wereldwijd leider in enterprise low-code, kondigt aan dat de wereldwijde gebruikersconferentie, Mendix World 2021, dit jaar virtueel..
Logo Mendix

Nieuwe portals verbeteren efficiëntie van fundamentele processen Time-to-value van applicaties is vijf keer sneller Nieuw contract-portal verwerkt..
Logo Mendix

Applicatie gebouwd met Mendix geeft meer dan 100 lokale vestigingen meer inzicht in bezettingsgraad voor een optimale planning Digitalisering van administratieve..
Logo Mendix

 
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91789 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10607 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com