www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2506 volgen @ICTberichten

VMWARE

122 persberichten getagged met: vmware

 
Nu zichtbaar 1 t/m 20

Amsterdam, 3 juni 2021 – VMware maakt vandaag de resultaten van zijn vierde Global Security Insights Report bekend. Deze zijn gebaseerd op wereldwijd online onderzoek in..
Logo VMware Nederland

Utrecht, 28 mei 2021 - VMware heeft de financiële resultaten voor het eerste kwartaal van boekjaar 2022 bekendgemaakt. De omzet in het eerste kwartaal was $2,99 miljard,..
Logo VMware Nederland

Nieuwe oplossing zorgt voor meer betrokken personeel, biedt bredere en effectievere beveiliging en verlaagt kosten en operationele overhead
Amsterdam, 20 april 2021 – De manier waarop we werken is in het afgelopen jaar voorgoed veranderd. En nu toonaangevende bedrijven de voordelen van werken op afstand..
Logo VMware Nederland

Benelux VMware heeft Erik de Geus benoemd tot Senior Regional Director Benelux. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het management, de business operations en..
Logo VMware Nederland

Beverwijk, 16 maart 2021 — ITQ heeft heeft de Master Services Competency VMware Cloud Foundation met succes behaald, waardoor het totale aantal toegekende MSC's op zeven..
Logo ITQ

Om de toepassing van AI in grote organisaties te versnellen, certificeert NVIDIA exclusief de recentste VMware vSphere 7-uitgave voor NVIDIA Enterprise AI Software..
Logo VMware Nederland

Utrecht, 9 maart 2021 - VMware heeft vandaag tijdens zijn Partner Update Event de Partner Appreciation Awards uitgereikt. Tijdens het online event werden zeven awards..
Logo VMware Nederland

Bedrijven die niet inspelen op de digitale nieuwsgierigheid van hun publiek lopen het risico klanten te verliezen, zegt 48% van de consumenten
Utrecht, 25 februari 2021 – Slechts 32% van de Europese consumenten vindt dat de bedrijven waar zij contact mee hebben* nu een betere digitale ervaring bieden dan..
Logo VMware Nederland

Miljoeneninvestering in Accenture VMware Business Group zal adoptie van schaalbare cloud en ontwikkeling van moderne applicaties versnellen.
Utrecht, 15 februari 2021 - Accenture (NYSE: ACN) en VMware (NYSE: VMW) hebben een uitgebreid partnerschap aangekondigd. Dit omvat onder meer de lancering van een speciale..
Logo VMware Nederland

Integratie biedt één gedeelde storageomgeving voor diverse toepassingen, zowel voor ‘cloud-native’ als voor traditionele applicaties
Amsterdam, 4 februari 2021 - Cloudian kondigt aan dat VMware-klanten vanaf volgende maand de volledig S3-compatibele objectstoragesoftware van het bedrijf kunnen gebruiken..
Logo Cloudian B.V.

Amsterdam, 16 december 2020 – De Dow Jones Sustainability Index erkent VMware in de categorie ‘software’ vanwege zijn leiderschap op het gebied van duurzaam..
Logo VMware Nederland

Amsterdam, 30 november 2020 - VMware kondigt de commerciële beschikbaarheid van VMware Blockchain aan. Dit biedt bedrijven een digitale basis waarop ze kunnen vertrouwen..
Logo VMware Nederland

VMware annonceert de volgende serie Virtual Cloud Network-innovaties om een public cloud-ervaring mogelijk te maken en optimale ondersteuning van applicaties en gebruikers
Amsterdam, 16 november 2020 – VMware presenteert het Modern Network Framework waarmee bedrijven en hun IT- en applicatieontwikkelingsteams zich sneller kunnen aanpassen..
Logo VMware Nederland

Klanten profiteren van nog meer flexibiliteit en keuzevrijheid nu BT zijn netwerken optimaliseert voor cloud-diensten
BT kondigt vandaag de lancering aan van een nieuwe generatie van cloud-geoptimaliseerde beheerde netwerkdiensten. Hiermee wordt de keuze van multinationale klanten voor op..
Logo BT

Thuiswerken heeft bewezen voordelen, bijvoorbeeld op het gebied van betrokkenheid, maar de leiderschaps- en bedrijfscultuur zijn toe aan een update
Amsterdam, 27 oktober 2020 – Uit wereldwijd onderzoek van VMware onder bijna drieduizend business-, HR- en IT-besluitvormers, uit onder meer Nederland, blijkt dat bijna..
Logo VMware Nederland

De aankondigingen die VMware vandaag doet tijdens de eerste digitale VMworld, benadrukken dat een flexibele digitale basis noodzakelijk is om organisaties te ondersteunen in..
Logo VMware Nederland

Fundaments heeft vandaag bekendgemaakt dat haar Disaster Recovery dienst de VMware Disaster Recovery as a Service™ DRaaS (vCloud Availability) Status heeft behaald. Met..
Logo  Fundaments, Expert in Clouds

VMware kondigt nieuwe werkplekoplossingen aan om bedrijven te helpen werknemers weer veilig te laten werken op kantoor en een verbeterde kantoorervaring mogelijk te..
Logo VMware Nederland

Leidinggevende functies, zoals die van CEO, zouden moeten worden bekleed door mensen met een technologische achtergrond, zoals app- of softwareontwikkelaars, als organisaties..
Logo VMware Nederland

Utrecht, 3 juni 2020 - VMware introduceert een nieuwe, geïntegreerde functie in VMware vSphere 7 die organisaties in staat stelt elastische infrastructuur on demand..
Logo VMware Nederland

 
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers