TAG ARCHIEF VOOR: PARTNEROVEREENKOMST
12
 
Bericht 1 t/m 25

Sogeti in Nederland heeft een partnerovereenkomst gesloten met blockchainsoftwarespecialist Ponton uit Hamburg. Daarmee breiden beide partijen hun sterke positie in de energiemarkt verder uit. Sogeti vergroot hiermee de huidige blockchain expertise..
Logo Sogeti

Amsterdam, 13 juni 2018 – Raet, marktleider op het gebied van HR Cloudoplossingen en HR dienstverlening, en Talentsoft, Europees marktleider op het gebied van Talentmanagement, kondigen vandaag een strategisch partnerschap aan. Door de..
Logo Raet

Leiden/Naarden, 14 februari 2018 – IT-distributeur Xeptor breidt verder uit naar de consumentenmarkt door een partnership aan te gaan met de nieuwe webshop Phurby.nl, een initiatief van Create2Fit. Phurby.nl richt zich op de groeimarkt van..
Logo Infotheek Group

Nieuw-Vennep, 30 januari 2018 –  Trusted Data Solutions, LLC (TDS), versterkt zijn positie op de Benelux-markt door een partnerovereenkomst te ondertekenen met ATTINGO, specialist in datarecovery. Door de samenwerking met Attingo is TDS in..
Logo Attingo Datarecovery B.V.

Arnhem, 4 oktober 2017 – Icttrainingen.nl is per direct de eerste én enige officiële Nederlandse aanbieder van de online securitytrainingen van EC-Council. Deze partnerovereenkomst betekent dat IT’ers voortaan in Nederland..
Logo Icttrainingen.nl

Infrastructure-as-a-Service (IaaS) biedt klanten Scholten Awater flexibiliteit en slagkracht
Alkmaar, 12 september 2017 – Uniserver, aanbieder van cloudhostingdiensten in Nederland en toonaangevend op het gebied van cloudinfrastructuur, en Scholten Awater, dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland, hebben een..
Logo Uniserver

Centreon is een 2005 opgerichte onanafhankelijke Franse uitgever van softwareoplossingen voor IT monitoring. Nadat het bedrijf jaren achtereen opereerde volgens het economische model met open source, bevindt de organisatie zich nu in een versnelde..
Logo Centreon

KNNS, IT-dienstverlener en kennispartner op het gebied van innovatie, heeft een partnerovereenkomst getekend met Previder voor de wederverkoop van diens cloud- en datacenterdiensten. Klanten van KNNS krijgen door de samenwerking toegang tot de best..
Logo Previder

De Meern, 11 mei 2017 - LINKIT, de kennisgedreven IT-sourcingsonderneming, is de nieuwe educatiepartner van OutSystems, aanbieder van het gelijknamige low-code ontwikkelplatform. Door deze partnerovereenkomst is LINKIT officieel in de mogelijkheid..
Logo LINKIT

De Meern, 28 november 2016 – LINKIT, de kennisgedreven IT-sourcingsonderneming, en OutSystems, aanbieder van het gelijknamige low-code ontwikkelplatform, hebben een partnerovereenkomst getekend. Door de samenwerking verbreedt..
Logo OutSystems

Een volledig digitale inkoopovereenkomst via apps uit de cloud
Amsterdam, 7 november 2016 - SynerTrade, Europees marktleider in inkoopsoftware, kondigt een samenwerkingsovereenkomst aan met DocuSign waarmee de cloudsoftware van het bedrijf wordt verrijkt met een digitale handtekeningdienst en een platform..
Logo SynerTrade Nederland

Payment provider Buckaroo en omnichannel e-commerce platform ecManager sluiten een partnerovereenkomst. Er is een integratie ontwikkeld waarmee de betaaloplossingen van Buckaroo standaard beschikbaar zijn in ecManager. Een open, schaalbaar en..
Logo ecManager

Voor geavanceerde output management oplossing Advanced-Forms
Rotterdam, 8 september 201- Veenman, specialist op het gebied van geïntegreerd documentbeheer, heeft een partnerovereenkomst gesloten met Quadira, Nederlands specialist op het gebied van output management en elektronisch factureren. Veenman gaat..
Logo Veenman B.V.

Guardian360 gaat per direct samenwerken met het kersverse IT-bedrijf Rsult. Dit hebben beide partijen met elkaar afgesproken in de partnerovereenkomst die zij op 2 april jl. ondertekenden. Guardian360 focust zich kortgezegd op het blootleggen van..
Logo Guardian360 bv

Amsterdam/Vianen, 18 april 2016 – Frontline is de eerste partner van Interactive Intelligence voor PureCloud Engage in Nederland. De partnerovereenkomst werd getekend door Marcel Reuvers, directeur van Frontline en Kim de Boer, Regional Sales..
Logo Genesys

Op 22 februari 2016 ondertekenden Guardian360 en Fortado een partnerovereenkomst. Guardian360 ontwikkelt zich snel en investeert daarom in partners die het Guardian360 platform kunnen inzetten bij eindklanten. Ondernemingen moeten voldoen aan de..
Logo Guardian360 bv

Amsterdam, 23 maart 2016 – SynerTrade is met Inkoop ID een samenwerking overeengekomen. Daarbij gaat de arbeidsbemiddelaar Inkoop ID zijn dienstverlening uitbreiden met inkoopsoftware services. Met deze partnerovereenkomst breidt..
Logo SynerTrade Nederland

Amsterdam, 23 oktober 2015 - Ahold heeft vandaag bekendgemaakt dat zij een partnerovereenkomst heeft gesloten met de Amsterdamse vestiging van startup-accelerator Startupbootcamp. De grootste online retailer van Nederland gaat het Startupbootcamp..
Logo Startupbootcamp

Amsterdam, 22 april 2015 – Bright Computing, leverancier van high performance managementoplossingen voor clouds, big data en HPC, kondigt vandaag aan dat het een partnership heeft ondertekend met CVIS, een Nederlandse aanbieder van innovatieve..
Logo Bright Computing BV

Van Wezel Accountants en Hermans & Partners, accountants en adviseurs, helpen klanten bij implementatie en gebruik van financiële software
UNIT4 is een samenwerking aangegaan met accountantskantoren Van Wezel Accountants en Hermans & Partners, accountants en adviseurs. Deze accountantskantoren gaan hun klanten helpen bij het implementeren en gebruiken van de software UNIT4:..
Logo UNIT4

eG Innovations en PQR leveren end-2-end performance management
De Meern, 26 mei 2014 – eG Innovations kondigt aan dat PQR de oplossing van eG Innovations voor het monitoren van prestaties, diagnoses en rapportages gaat aanbieden. PQR is specialist in professionele dienstverlening voor ICT-infrastructuren,..
Logo PQR B.V.

UNIT4 heeft opnieuw een partner opgetekend in Mexico. Het betreft Giadans, een business management softwarebedrijf met drie vestigingen in Mexico. Op 14 juni kondigde UNIT4 ook al een Mexicaanse partnerovereenkomst aan, met Advisory and Consulting..
Logo UNIT4

Speerpunten en doelstellingen van Ctac sluiten perfect aan op inhoudelijk aanbod VNSG
’s-Hertogenbosch, 31 maart 2014 – Ctac en de VNSG (Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers) zetten hun intensieve samenwerking in 2014 voort. Net als vorig jaar levert Ctac inhoudelijke bijdragen en sponsort het bedrijf..
Logo VNSG

Bedrijven sluiten nieuwe reseller-overeenkomst en lanceren geïntegreerde oplossing voor automatiseren en versnellen van implementatie van netwerkbeveiliging
Amsterdam, 28 februari 2014 – Palo Alto Networks® (NYSE: PANW), specialist in beveiliging, en VMware, Inc. (NYSE: VMW) breiden hun strategisch partnership uit. De bedrijven sluiten een nieuwe, gezamenlijke reseller-overeenkomst. Daarnaast..
Logo Palo Alto Networks

Salves nieuwe co-sponsor van J-Fall 2014
Onlangs ondertekenden Salves en NLJUG, de Nederlandse Java User Group, een business partnerovereenkomst. Onderdeel van deze overeenkomst is het co-sponsorship van de conferentie J-Fall 2014, die in het najaar plaatsvindt. Bas van den Eertwegh,..
Logo Salves

12